Přejít na obsah

Ložisko na octu 1

sateza

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

mam zkusenost s AQ (dily z EU) za podobnou cenu , prodejce na aukru VZIGLOBAL , cena za jeden (jen lozisko) kus 220Kc zbytek jsem dokoupil v autokelly zatim 3/4 roku ( 3500km) po nasich silnicich a drzi uvidime co dal ..kdyz to vydrzi dva roky a vic tak se to vyplati ..

Zdar.Ja som dal ZKL a jazdím už nejakých 2500 km a vše OK.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

pri pridani plynu mi huci neco od praveho kola, cca od 70km nahoru. Pri plnem plynu to zni jako turbina u letadla (tlumena), zacina to prehlusovat i radio .) uz delsi dobu mam podezreni na lozisko. muze to byt ono? pri delani podvozku bylo pry povolene, neco mi o nem rikal.

pokud to bude ono, menit rovnou obe predni? staci jen obyc samotne lozisko?(na skoda dilech cca 680kc za sadu lozisko a spojovak)

Odkaz ke komentáři

Jel jsem štelovat světla, tak jsem se stavil hned vedle za borcem co dělá podvozky. Zkusil auto zvednout, nic nehučelo. Projel, nic... ložisko by asi hučelo pořád říkal, taky při zatáčení (ala slyšel jsem to u tatového passata B3). Tak nevím čím to bylo. Mám zase co koumat, pěkné

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zdravím, potřebuju poradit, vrže mi něco v levé části palubovky jako když vržou vrata od chlíva, ne moc ale občas to je slyšet dost a pouze při 1.- 3. stupni a zatočení doprava v malé rychlosti jako je přenášenej tlak na levou stranu, známej mi řek nejprve, že to bude čep a i po výměně to dělá pořád, tak vůbec nevím jestli to nemůže bejt třeba ložisko, nebo tlumič?nebo něco jinýho. díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři

Jel jsem štelovat světla, tak jsem se stavil hned vedle za borcem co dělá podvozky. Zkusil auto zvednout, nic nehučelo. Projel, nic... ložisko by asi hučelo pořád říkal, taky při zatáčení (ala slyšel jsem to u tatového passata B3). Tak nevím čím to bylo. Mám zase co koumat, pěkné

Podle toho,jak to popisuješ výše mi to nepřipadá na ložisko,ale na netěsnost vzduchového vedení mezi IC a turbem.

Pokud by to bylo pravé ložisko,při ostřejším projetí levotočivé zatáčky a tím zatížení pravého ložiska by naopak ztichlo. :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Jak je někde nápis VIKA - tak od toho utíkám téměř s panickou rychlostí. moje osobní zkušenost (jen jednou mě přemluvili a pak to stálo moc peněz, takhle se projevuje čínská práce). Jinak známý dělá v práci s ložisky a když to prý má něco vydržet tak dávají značku SKF (Francie)... :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...

Ještě malá rada...

Pěkně mi hučelo od předního kola, když jsem projížděl pravotočivou zatáčku, tak od levého předního kola hukot jako od vlaku na kolejích - hrůza. typická závada pro levé ložisko předního kola - pravotočivá zatáčka ho víc zatíží. Veliký omyl, v mém případě se jednalo pouze o hlučná sjetá letní pneu, problém zůstal i po výměně ložiska. Až jsem přezul kola na zimní, jízda byla tichá jako dříve. Poučení: dobrá pneu udělají moc práce a ta špatná vás pěkně potrápí... :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...