Přejít na obsah

AUTOELEKTRIKA MartinRS

Doporučené příspěvky

JJ bohužel tyto nová auta si vše hlídají a jsou navržena na to co tam dali tudíš i v jednotce je nastaven proud nějaká mez kterou má hlídat atd.....také nejsem zrovna zastánce dát vedle odpor který tam bude sice topit jako žárovka ale někde uvnitř na drátech a to neni uplně ok....a opravdu to chce zalaborovat v tohle konkrétním obvodu (jak psal i kolega KAJMAN)která hodnota bude stačit na obelhání jako nejmenší ale přitom spolehlivá....a nebude to hřát.....u podobného případu jsem dával kolem 300 Ohmů/0,5W a bylo to ok....ale pozor u tebe to může být jinak!!!!!!Mrs

Odkaz ke komentáři

FRS je komplet,doplnění podsvětlení.....MRS.

Jinak vůz je mimo jiné na PRODEJ je to FABIA RS 96kw :-))) 11/2004 model 2005 dovoz DE s veškerou dokumentací serviskou najeto 65TKM !!!

ESP vyhřev sedadel klima xenony 16RS alu NOVÉ + NOVÉ zimaky atd...

vozidlo se přivezlo s defektem předních kol někde si to přeskočilo obrubník nová kola a tlumiče ramena ložiska zase majitel vše doloží a ukáže atd vše řádně opraveno s orig.nových dílů !!!!!

doděláno je tempomat navigace s changerem, parkováky ,vyměnena zámkovka z DE se dovezla jen s jedním klíčem + jsou dodělány folie decent jako je třeba SUNSET orig. :-)))

cena UP 215T dohoda no problem Kč. info u mne na SZ / Mail

post-242-1261123102_thumb.jpg

post-242-1261123107_thumb.jpg

post-242-1261123112_thumb.jpg

post-242-1261123119_thumb.jpg

post-242-1261123124_thumb.jpg

post-242-1261123129_thumb.jpg

post-242-1261123135_thumb.jpg

post-242-1261123141_thumb.jpg

post-242-1261124198_thumb.jpg

post-242-1261124205_thumb.jpg

post-242-1261124211_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři

Prave ze ne Jardo, rikal jsem si, ze treba je jeste nejaka funkce stmivace treba 10 min po zamknuti tam jde proud, ale po cele noci rano jdu k autu a stale to lehoucce doutnalo pri pohledu na tu lampicku, coz vysvetluje to, co rika Martin... Kufr zavrenim vika zhasne, lampicky zatazenim vratek v clonitku take. Toto same mi delaly i parkovacky led, i po zamceni, nahradil jsem je cool blue, ty jsou ok...

Odkaz ke komentáři

Tak pokud bude čas tak se po svátcích na to můžem kouknout....mě osobně by to štvalo kdyby to žhnulo...a dle mě to bude mít větší odběr protože jednotka stále kontroluje větev kde je chyba a neusne.....tot moje doměnka takto na dálku.....:-))

MRS a je divné co řikal i Jarda že to aspon po 1hodině nezhasne....tot svečí o tom že jednotka neusne!!!!

Odkaz ke komentáři

JJ bude to lepší než se to vyřeší protože by to mohlo žrát více když by jednotka neusla.....jestli jezdí auto denně tak by to asi nevadilo ale stejně je to blbé...:-)))

nedavno jsem řešil že neusnul komlet komfort system a auto do 2 dnů nenastartovalo ale tam byla ještě navíc závada v jedné jednotce.....Mrs.

Odkaz ke komentáři

Ahoj Jardo no on celej ROOM/FII je prostě jinej hlavně jak moc dobře se může na BSG a celou kabeláž to opravdu vymyslel odborník nerad dělám tyto auta ale co naděláme bohužel jezděj na servis častěj a častěj nebo spíš na dodělávky....těch na dvoudin jsem předělával celou řadu a nějak se mne nezdálo že by to zrovna vadilo nojono ale jel jsem s tím max do garáže tak asi proto :-)))))

Mrs.

Odkaz ke komentáři

je to o zvyku. Při přechodu z F1 na O1 jsem se taky pořád bouchal, porád mě to vadilo. Teď mi to ani nepřijde. V R mi to taky vadilo a po pár km, cajk.

Každý má něco, ale nic to nemění na tom, že O1 je na <> :)

Odkaz ke komentáři
je to o zvyku. Při přechodu z F1 na O1 jsem se taky pořád bouchal, porád mě to vadilo. Teď mi to ani nepřijde. V R mi to taky vadilo a po pár km, cajk.

Každý má něco, ale nic to nemění na tom, že O1 je na :pivo:

ty se nepočítáš, ty nemáš standartní velikost chlapa :lol: V F1 se taky kopu o střed, ale tam to neřeším protože jsem jel jen jednou do dvora :)

Každý auto má něco a v každým autě chvíli trvá než se člověk usadí :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

No nevím zda na léto ale volal a byl dohodnutý tak prostě jel přímo ze salonu ...když jsem koukal jak se ani ke mne nemůže dostat tak jsem mu řikal že je blázen :-))auto naprosto neovladatelné v téhle nadílce co napadla!! :-))) on se zde vyjádří jak to myslel :-))))doufám :-))))Mrs

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...