header009 Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 ja mam prave jednu univerzalku od microfiber madness, pak jsem si vzal jednu dry me crazy, a ještě summit 800, to sou takový ty lepší který budu šetřit a zbytek vezmu obyč z kiku ty posloužej víc než dobře ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Je velký problém,když se nepoužije clay?Je mi jasný,že s ním bude výsledek lepší,ale nějak se toho bojím,abych neudělal víc škody jak užitku. Použil bych šampon,ironx (trix),DJ Lime prime a vosk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 já sem tedy taky uplný začátečník a claye se nebojim a od něj si slibuju že odvede nejvíc práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Já právě po přečtení nějakých fór kde si s tím lidi poškodili lak se toho bojím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 taky jsem o tom samozřejmě něco četl ale zpravidla když si omeješ auto aby na něm nebyl písek a budeš dostatečně mazat lubrikantem pro clay tak nemáš co zkazit, možná se pletu ale tohle jsem z toho tak pochytil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Březen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 cestou domu si musim v bauhausu koupit nejaky kufr na to :D Vybírej pečlivě, abys nebyl jak já taky už mám objednáno, ještě jenou děkuji Michimu za konzultaci, nějaký mikrovlákna jsem si objednal, ještě se stavím v kiku pro nějaký ty univerzání Není zač, jsem rád, že pomůžu, když můžu Je velký problém,když se nepoužije clay?Je mi jasný,že s ním bude výsledek lepší,ale nějak se toho bojím,abych neudělal víc škody jak užitku. Použil bych šampon,ironx (trix),DJ Lime prime a vosk. Když nepoužiješ Clay, tak nepoužívej ani leštěnku, protože si veškerou tu polétavou rez a tér rozleštíš do laku a věř, že po tom netoužíš Klidně si počkej na sraz v mycím centru a ukážem ti jak na to Vittův Scout už prošel Clayem a je poškrábaný?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 michi mám v košíku na DC připraveno k pokladně a jak se tam mám odvolat na slevu pro členy OC? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 napiš to do poznámky, pak se ti ozvou zeptaj se na nick tady a pak ti udělaj novou fakturu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Březen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Přesně jak říká pan Header009 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Staci do poznamky napsat nick, je to na konci vsech nasich clanku a na webu napsanooooooooo Jinak claye se fakt nebojte, kdo maze ten v klidu clayuje (mimochodem domu sem si privezl medium i normal :))) ) A ten rozdil kdyz by se nepouzil je obri testovat jsem to na sluzebaku a ten je jen rok a oul starej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 V te Praze je to omezeno nejakym poctem aut ? Jen tak si pohravam ze bych dojel ale jen na jukandu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Březen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Určitě to není omezeno počtem aut. Je tam spousta místa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 (upraveno) Ještě by mne tak zajímala jadna věc kterou jsem i přes to co jsem pročetl nikde neregistroval a to jak dlouho tak kostka claye vydrží nebo spíš jak poznám že už je zanešená a je potřeba vyhodit nebo on nějak ubývá??? možná ta otázka zní komicky ale já jsem to v ruce ještě neměl tak se raději zeptám Upraveno Březen 16, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Ještě by mne tak zajímala jadna věc kterou jsem i přes to co jsem pročetl nikde neregistroval a to jak dlouho tak kostka claye vydrží nebo spíš jak poznám že už je zanešená a je potřeba vyhodit nebo on nějak ubývá??? možná ta otázka zní komicky ale já jsem to v ruce ještě neměl tak se raději zeptám Poznáš to tak že ztmavne prostě je špinavý, ale ani potom ho nemusíš vyhazovat ještě nějakou dobu ti poslouží třeba na kola ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Březen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Jak říká Šťepán, on už se pak i začíná trhat. Ale v praxi platí, že první Clayováni ta kostka padne. Další už ti vydrží třeba na rok i déle když používáš i IronX. V balení sipernaturalku medium jsou tři kostky po 80g ideál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Funguje tento gel ? http://www.detailingshop.cz/predmyti-myti-a-suseni/807-carpro-iron-x-soup-gel-50ml.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 ;) Funguje tento gel ? http://www.detailing...p-gel-50ml.html abych pravdu řekl mnohem lépe funguje klasický IRONX než tento gel, mě svým výkonem nenadchl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 (upraveno) pokud budeš volit menší balení tak ano, já to mám cca za 3500,- šampon, ironx, clay, lubrikant, limeprime, vosk většina dodo juice Upraveno Březen 16, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Tim irox m se muze umyt cely auto nebo je to jen na kola? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 celý auto přečti si článek co dělali kluci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Březen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Oba články :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 do prvniho prispevku se snazim davat odkazy a navody a kdyz vidim dotazy, ktere mate, tak se je snazim pro ostatni dopisovat primo do clanku jsou totiz veci, ktere nas pri psani a foceni nenapadly, ze by se na ne lidi mohli ptat a to proto, ze myslite na 100 veci :) diky i za ty dotazy, pomuze to ostatnim ;) samozrejme, dotazy, ktery jsou zodpovezey v clanku, je kravina sem davat, proto prosim si prvne oba clanky prectete a pak se ptejte PS pro Michiho : mam super Alu kufr :) obi - 1090 Kč :) potrebuju na nej nejaky lepky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Březen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 (upraveno) joo? Mi musíš ukázat Upraveno Březen 19, 2013 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 nafotim :) nemas nejaky lepky dodo a to hand wash? :) jo vubec co akce kbeliky? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 V Ikee mají dobré nádoby na přípravky.. 25kč kus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Březen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 akce kybl in progress. Pani psala, že naskladňují ...už asi týden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 V Ikee mají dobré nádoby na přípravky.. 25kč kus Pockej az do toho das neco agresivniho, bude z toho jednorazovka. Treba se pletu :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 me se libi ten chlast a olej ze Sparu dole na zemi vpravo :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 akce kybl in progress. Pani psala, že naskladňují ...už asi týden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.