Killer22 Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 jinak jsem zkousel 2 Nokie a ty fungujou bez problemu... resp. seznam nacte... dopr... clovek si koupi megachytrej telefon a ono se mu to takhle vysmeje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 10, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 (upraveno) Ad HTC Touch HD - pokud máš starší jednotku HF, tak ti interní telefonní seznam ve WinMo nepůjde, jen SIM (vlastní dvouletá zkušenost). Nové jednotky už s WinMo komunikují korektně. Edit: Rada - pokud máš nějakou Nokii, kterou můžeš čas od času použít, tak to dělej následovně: Spáruj Touch HD s autem (to už předpokládám máš) Zkopíruj kontakty z Touch HD do Nokie Přehoď simku z Touch HD do Nokie Připoj Nokii v autě - připojí se jako stejný uživatel, který je spárovaný s Touch HD (díky stejné simce) Nech aktualizovat telefonní seznam (jako zdroj nastav Paměť telefonu, bez sim). Voilá - svůj telefonní seznam máš v autě. Odpoj Nokii, přehoď sim zpátky do Touch HD a připoj Touch HD do auta. Nastav jako zdroj seznamu Sim, ale neaktualizuj! Vesele můžeš používat celý telefonní seznam Pokud pak budeš mít nějaké změny v telefonním seznamu v Touch HD a budeš je chtít promítnout i do auta, použij stejný postup Edit 2: Toto se týká GSM III, starší jednotky. Upraveno Červenec 10, 2011 uživatelem P.T. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červenec 10, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 Chyba bude v HF jednotke, máš určite GSMII, že? Ja som mal tento istý problém, po synchro kontaktov s HTC Desire to pár dní fungovalo a potom sa zrazu kontakty stratili. Pomohla výmena za GSMIII MR2011 s ktorou fungujem v klasickom HFP režime a som megamaximálne spokojný. Už len to hlasové ovládanie je o triedu lepšie, než s GSMII! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 Panove, dekuji moc za pomoc, ale mam 2 dotazy: Kolik pls stoji GSMIII? Uvazuju, ze bych casem poridil jiny telefon, tak jestli to s nim bude v pohode, tak bych GSMIII nekupoval... Jak na radiu nastavim, ze ma brat kontakty ze sim a ne z telefonu? P.T. : tak jsem to dle Tveho navodu zkusil a jaksi jsem pohorel: Bod č. 4: Připoj Nokii v autě - připojí se jako stejný uživatel, který je spárovaný s Touch HD (díky stejné simce) -> mne se pripoji pod svym nazvem, tj. jako novy uzivatel, i nazev tel. v radiu je jiny (zkousel jsem pote telefon prejmenovat na to samy co mam v HD a bez uspechu, radio pozna, ze je pripojen jiny telefon) Dale jsem kontakty z HD zkopiroval na SIM a tu pote vlozil do nokie, ale ty mi radio vubec nenacte (jen ty co jsou ulozeny v telefonu(vzdaleny pristup na sim povolen mam) a i kdyz jsem kontakty ze sim nakopiroval do pameti tel. tak jiz mi je to nezaktualizovalo... Asi delam neco spatne nebo to neumim ovladat... :) Diky moc za radu a zdravim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 to nikde nenastavíš... bohužel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 Killer22: Já mám GSM III, proto mi to tak funguje (stejný uživatel podle sim, kontakty ze sim) - nepostřehl jsem, že ty máš GSM II. To je klasické HF (jako třeba náhlavná soupravy), takže ty samozřejmě rozlišují přístroje.. GSM III je založené na simce, proto je mu jedno, v jakém je telefonu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 Takze jsem proste v pr.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červenec 16, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2011 zkusit jednotku gsmIII.. jednu mám doma kdyby jsi potřeboval.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Červenec 16, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2011 Odkud jsi a na kolik si ji cenis? Ja jsem z Plzne a i kdyby bych ji koupil, tak bych ji chtel rovnou nechat odborne zapojit... auto mam cca 3 tydny a sam do nej nechci vrtat, aby se neco nepotento... Diky za odpoved a zdravim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Zdravim panove, vim, asi uz jsem otravny, ale mam dalsi dotaz, tentokrat tykajici se Audio-BT... na radiu jej mam zapnuty, ale kdyz pripojim mobil a pustim mp3, nic to nehraje... (v mobilu chyba nebude, protoze v jinem aute s Parrotem hudba hraje) Jak tedy Audio-BT funguje? resp je nutno dokoupit nejake zarizeni, aby to komunikovalo? Dekuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 jakou máš jednotku hf? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 to bohuzel nevim, auto jsem koupil jete a nejakou to v sobe jiz ma... Da se to nejak zjistit, kdyz vyndam kryt pod sedackou spolujezdce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 ano, je tam číslo jednotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 Nemáte niekto skúsenosti s reštartami Bolera? Po aktualizácii na SW054 (HW mám 07, verzia F teda Blaupunkt) sa mi stáva, že normálne počúvam MP3ky z SD karty a zrazu zhasne displej, postupne sa zobrazí úvodné logo Škoda a naskočí obrazovka prehrávača - už ale nezobrazí údaje o prehrávanej skladbe, žiadne ID tagy, ani čas, proste len ovládacie prvky. Ovládať pritom ide, či už z volantu, alebo priamo z rádia pekne reaguje na povely. Na načítanie ID tagov pomôže vypnúť/zapnúť, alebo prepnúť na príjem rádia a potom naspäť na Media... Skúsim to ešte s inou SD kartou, či náhodou nie je chyba v nej, fakt je ale ten, že doteraz to nerobilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 Update jsi dělal přes SD kartu nebo VASem?? Boleru po update neškodí ho vytáhnout z elektriky na 5 minut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červenec 23, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 Update som robil cez VAS, po update bolo opdojené, pretože som robil update viacerých rádií. Skúsil som prekopírovať MP3 na inú SD kartu, nepomohlo to, robí to aj naďalej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Zajímavá věc k Boleru. http://www.car-multimedia.cz/audio-video-p...aci-kameru.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Novšie RCD 510 od VW už majú priamo video vstup na kameru, Bolero bohužiaľ stále nie. Toto na fotke vyzerá, že je samotná doska, ktorá sa vloží do Bolera a takto sa rádio "upgradne" na to novšie prevedenie. Edit: A čo sa týka toho môjho problému s reštartami Bolera, tak som ich vyriešil. Vymenil som auto, v tomto novom mám Bolero s HW09/SW054 a pri použití tej istej SD karty všetko funguje tak, ako má;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 hezky si to vyřešil, nové auto kvůli sekání Bolera :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nutty136 Odesláno Září 20, 2011 Sdílet Odesláno Září 20, 2011 video k boleru Má s tím někdo zkušenost? Dost o tom přemýšlím. Ani tak nejde o zpateční kameru ale díky tomuto setu (2 příspěvky nahoře) se na to prý dá připojit 2x video výstup. chtěl bych do auta DVD ale nové rádio kvůli tomu kupovat nechci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 Podle me je to blbost...kdyz si spocitam,ze za nejakych 5000 to radio muzu prodat... Tak bych za 3500 koupil ten set,k tomu je treba jeste DVD prehravac,to uz je lepsi strelit bolero,doplatit 4000 a mam columbus,ktery tohle vsechno ma a navic ma i GPS. Ale jako vecicka je to urcite dobra,skoda,ze je to tak drahe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Martin.sv Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 Ahoj, potřeboval bych poradit. Dneska jsem zakoupil nové rádio BOLERO, ale vzhledem k tomu, že nedávají dokumentaci v autorizovaném servisu, tak nevím, jak velkou paměťovou kartu toto rádio zvládne. Našel jsem ve starším, že jen 2GB SD CARD a v novějším manuálu pro novější rádio až 32GB. číslo dílu je 1z0035156M, verze software 20110315A. Já osobně vlastním Š. Octavii II (facelift) elegance r.v. 2009, tak mi tam měli dát rádio z toho roku, dále vozidlo nemá handsfree bluetooth, ale má MDI,...jedná se mi dále, že v SETUP Rádio nebo DISPLEJ nenajdu další okénka, jako AUX nastavení atd...je možné, že při vyměňování ze SWINGU na BOLERO se musí ještě něco upravit, ale v návodu je uvedeno, že tyto okýnka by tam měly být!! Přitom dříve u SWING mi tam klasicky nabízelo funkce, které nefungovali - příklad handsfree bluetooth. A dá se v rádiu BOLERo aktualizovat software či hardware. díky za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 Podľa čísla dielu 1Z0035156M máš to najnovšie prevedenie Bolera, takže ti pôjdu karty do kapacity 32GB. A podľa toho čo píšeš, to vyzerá, ako keby rádio nebolo správne nakódované a preto neponúka tie ďalšie voľby v nastavení - pravdepodobne nemáš povolený aux resp mdi. Bolero sa dá aktualizovať, ale jedine software a ten jedine cez VAS. Hardware sa aktualizovať nedá. Aktuálne verzia pre Bolero 1Z0035156M sú HW 01 a SW 008, novšie zatiaľ neexistuje. Pre predošlú generáciu Bolera 1Z0035156F bol posledný SW 054. Aj keď oba typy vyzerajú rovnaku, sú iné - tie s písmenom F na konci vyrábal Blaupunkt, tie s písmenom M vyrába Delphi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 Tak hlásim, že problém s reštartami Bolera sa objavuje aj u HW09 SW054. Spočiatku bolo všetko ok, ale ako som na kartu dal novšie súbory, je to naspäť. Predbežne to vyzerá, že sa to týka MP3 súborov s 320kbps a veľkosťou nad 100MB... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Listopad 11, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2011 Tak jsem si vcera poridil 16GB SD kartu kingstone.Jsem maximalne spokojeny,rychlost cteni je perfektni,mnozstvi skladeb ulozene na jednom miste taky bomba,uz zadne cekani na menic,nez se prehodi:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 11, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2011 Můžeš sem dát přesný typ té karty, nebo alespoň třídu? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Listopad 11, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2011 Můžeš sem dát přesný typ té karty, nebo alespoň třídu? Díky Je to tahle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 11, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2011 Děkuji,třída 10 to už musí chodit dobře, mám 8GB ve foťáku a to je super, ale ta co mám v autě je ještě SD, ne SDHC a ta nic moc, musím taky vyměnit za něco většího a svižnějšího. Navíc ta tvá je černá, tak tam nesvítí, což je také good. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Panove pokusim se o drobnou rekapitulaci, na radiu je bohuzel v miste kde konci cislo dilu nejaka smouha takze nevim jestli konci F nebo M ale diky kombinaci verzi HW a SW predpokladam ze to bude to starsi F. takze otazka zni pojede SDHC a jaka kapacita s HW006 a SW0036 ? osobne si myslim ze ne a pokud ano videl bych 8GB SHDC class 6 jako optimalni volbu, jakym souborovym systemem kartu formatujete? FAT/FAT32 ? Nebo je potreba nejdrive zformatovat v boleru a pak nahrat songy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Tak už i na mě došlo mám možnost koupit bolero ze supa které je jen 4.měsíce staré sup byl bouraný a je na odpis jenže rádio nemá pin je mi jasné že s tím musím do servisu nebude s tím nějaký problém ??? Nevíte jakou verzi softu by to bolero mohlo mít??? našel jsem jen tento štítek :OEM 3 SK 4S Mid PCE 17011740844083 děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.