Michal K. Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 No ty odrazky v americe jsou desne, to vim :D A nektera auta nemaji jen odrazky ale primo pozicni svetla naboku takove no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 (upraveno) Jardo: vidiš to,co člověk to názor.Mě osobně ty ledviny se líběji vic v originálu. MichalK: musim to vyfotit jinak ale myslím že ty žluty parkovačky při svícení potk.světel zaniknou ale nevím to přesně. Ted řeším letní na Fabii.Nabidli mi Yokahomu.Tak to ted porovnávam s Kleber. Upraveno Duben 2, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Kašli na letní a jezdi na zimních pořád, s tím nájezdem kilometrů ....... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Kmt_Lcz40xM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Tyhle akce jsou vždycky super, akorát mohli místo těch umělých překážek využít sněhu a jít jezdit někam na ostro :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 zbytečný riziko poškození aut. Většina lidí se totiž považuje za "odborníky a znalce" a ve výsledku to dopadá katastrofou. A jízdy ve volném terénu ať jezdí se svými vozidly. jsem koukal, že u toho byl bratranec jako instruktor. Jsem byl zrovna pracovně mimo v Německu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Ten smajlík nevidíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 (upraveno) Lancelot: jelo se po velmi slabě upravené cestě do Polska, xDrive neměl žádný problém, ale o autech s pohonem jedné nápravy bych dost pochyboval. Vyfotil jsem mobilem dvojče :) .. Upraveno Duben 4, 2013 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Moc pěkný kola na tom dvojčeti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Dvojce v Xku :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 a s černýma ledvinkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Ty si Roman muze dodelat, ty nepocitam, Xko asi ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 (upraveno) Pěkné dvojče Mou barvu se stejnou motorizaci jsem ještě neviděl ani jednou ;) Ledviny v černé barvě se mi prostě nelíbí :( P.S jinak dnes jsem se trošku honil na stary kolínka s Bawkem v limošce na ne moc dobrých cestách Pec p.Sn-H.K....je to znát ten nachipovaný výkon.Kolega měl po jednom výfuku na každé straně(musim se podívat co to bylo ale asi 210- 225kW) a docela mazec :D strašny zrychlení :) asi 335d nebo by to mohl být i benzin??? http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-335d-dpf-automatik-leder-xenon-feldgeding-m%C3%BCnchen-west/174494030.html?lang=cz&pageNumber=18&__lp=50&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=7%2C8%2C9%2C10%2C11%2C12%2C13%2C14%2C15%2C56%2C72&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=184&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=263&maxPowerAsArray=KW&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&categories=SportsCar Jinak asi nemám vkus ale mě se ty kola na dvojčeti absolutně nelíbí.Nechtěl bych je ani zadara a to nekecám :( Upraveno Duben 4, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Sem si dnes vzpomněl na tvoji hificar :D (SPZ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Ledvinky se mi taky líbí víc chromovaný. Kola na dvojčeti dobrá tak na tu zimu, ale na léto se mi líbí hodně třebatyto nebo tyto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 (upraveno) Viktore: :lool: :lool: :lool: To druhé modré Bawko jsem měl jet tenkrát okouknout k Praze.To je ten podvod s kilometrama Prověřoval jsem původ a nedopadlo to moc dobře.Vlastně tento inzerát mě vyburcoval k nákupu BMW(i diky Jardovi který mě vyhecoval) Mimochodem do ted se neprodalo a nešlo ani níž s cenou což o mnohém svědčí. Hydraulik: mazec! Jsi všímavý! Ano,to byla moje značka Mám ji ted u počítače jako ozdobu :D Upraveno Duben 4, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Ja mam tyhle kola na leto a mne se libi hodne. Jsou to origo kola k M-paketu. Sice jen 17ky, ale fakt se mi libi. Mel jsem nutkani koupit vetsi, ale necham je. K tomu X-drivu mi docela pasujou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 (upraveno) Na datum nekoukejte.Pořád se mi to mění.Už tu kameru reklamuju potřeti.Je to děsněj šmejd .Prej made in Japan Já jsem neriskoval vůbec a předjižděl s přehledem dopředu ale on docela dost...pak mě udělal na podruhé před HK kde jsem zpomalil kvůli přejezdu u Smiřic...on tam vletěl snad kilem Upraveno Duben 4, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 No, mel to docela na chlup jak te predjizdel. Ale jede mu to pekne, mame co dohanet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 (upraveno) jste si na honěnou vybrali snad tu nejhorší silnici v kraji, :D, Trutnov - Jarák Upraveno Duben 4, 2013 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 244PS vs 286PS a jeste k tomu lehci sedan...neni co resit ne :D Jak rika Jirka, mel to natesno to predjizdeni To jeste bud rad, ze to stihnul, to by pribrali i tebe :( 335d jede moooc pekne a co teprve cipnute 335d 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 A co teprve 335i 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Hele asi takhle...jediny co nás omlouvá že už nebyl provoz a že byl relativně klid na silnici,jinak samozř.to taky neuznávam a ted si třeba nadávam do kokotu když na to koukám. Jinak pořád nevím a mám takový pocit že to byl benzin takže fakt nevim co měl vevnitř ale zas tak velký rozdil ve váze taky nebude,koniku má vic,o tom žádná ale ta moje zrychluje taky dost dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Hele, já nekritizuju jízdu, ale ta cesta je fakt hrozná, hrby jako prase a navíc úzká .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 No myslim, ze to byla nafta, benzin by ti jen zamaval a zmizel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 DObry videjko http://www.youtube.com/watch?v=buvKvXAGumk Chtel jsem tu a6 3.0tfsi 213kw v serii, ale nakonec zvitezil rozum. Asi by me to sezralo :( Takze casem nacipuju svoje, akorat diesel je tezsi no jen pro info jeste, 3.0tfsi neni turbina, ale kompresor...myslim, ze to jede moc pekne. Na YT jsou videa, kde rusaci jedou v te audince vedle passatu CC 3.6 a audinka pak ujizdi, i kdyz ma nizsi vykon(ale papirovy no) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Jelo mu to teda ukrutne to se musi nechat!! Furt mi to Bavo vrta taky hlavou ale pro me max e46 a jedine combi a v Xku ale je to maly!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 né asi......... romane romane, kdyby viděla toto videjko tvá paní......... ta by ti dala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 S certy nejsou zerty vystizne ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.