Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Jardo: vidiš to,co člověk to názor.Mě osobně ty ledviny se líběji vic v originálu.

MichalK: musim to vyfotit jinak ale myslím že ty žluty parkovačky při svícení potk.světel zaniknou ale nevím to přesně.

Ted řeším letní na Fabii.Nabidli mi Yokahomu.Tak to ted porovnávam s Kleber.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Pěkné dvojče :palec: Mou barvu se stejnou motorizaci jsem ještě neviděl ani jednou ;)

Ledviny v černé barvě se mi prostě nelíbí :(

P.S jinak dnes jsem se trošku honil na stary kolínka s Bawkem v limošce na ne moc dobrých cestách :wub: Pec p.Sn-H.K....je to znát ten nachipovaný výkon.Kolega měl po jednom výfuku na každé straně(musim se podívat co to bylo ale asi 210- 225kW) a docela mazec :D strašny zrychlení :) asi 335d nebo by to mohl být i benzin???

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-335d-dpf-automatik-leder-xenon-feldgeding-m%C3%BCnchen-west/174494030.html?lang=cz&pageNumber=18&__lp=50&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=7%2C8%2C9%2C10%2C11%2C12%2C13%2C14%2C15%2C56%2C72&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=184&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=263&maxPowerAsArray=KW&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&categories=SportsCar

Jinak asi nemám vkus ale mě se ty kola na dvojčeti absolutně nelíbí.Nechtěl bych je ani zadara a to nekecám :(

Odkaz ke komentáři

Viktore: :lool: :lool: :lool: To druhé modré Bawko jsem měl jet tenkrát okouknout k Praze.To je ten podvod s kilometrama :wallbash: Prověřoval jsem původ a nedopadlo to moc dobře.Vlastně tento inzerát mě vyburcoval k nákupu BMW(i diky Jardovi který mě vyhecoval)

Mimochodem do ted se neprodalo a nešlo ani níž s cenou což o mnohém svědčí.

Hydraulik: mazec! Jsi všímavý! Ano,to byla moje značka :palec:

Mám ji ted u počítače jako ozdobu :D

Odkaz ke komentáři

Na datum nekoukejte.Pořád se mi to mění.Už tu kameru reklamuju potřeti.Je to děsněj šmejd .Prej made in Japan :rolleyes:

Já jsem neriskoval vůbec a předjižděl s přehledem dopředu ale on docela dost...pak mě udělal na podruhé před HK kde jsem zpomalil kvůli přejezdu u Smiřic...on tam vletěl snad kilem :huh:

Odkaz ke komentáři

Hele asi takhle...jediny co nás omlouvá že už nebyl provoz a že byl relativně klid na silnici,jinak samozř.to taky neuznávam a ted si třeba nadávam do kokotu když na to koukám.

Jinak pořád nevím a mám takový pocit že to byl benzin takže fakt nevim co měl vevnitř ale zas tak velký rozdil ve váze taky nebude,koniku má vic,o tom žádná ale ta moje zrychluje taky dost dobře :)

Odkaz ke komentáři

DObry videjko http://www.youtube.com/watch?v=buvKvXAGumk

Chtel jsem tu a6 3.0tfsi 213kw v serii, ale nakonec zvitezil rozum. Asi by me to sezralo :( Takze casem nacipuju svoje, akorat diesel je tezsi no :huh:

jen pro info jeste, 3.0tfsi neni turbina, ale kompresor...myslim, ze to jede moc pekne. Na YT jsou videa, kde rusaci jedou v te audince vedle passatu CC 3.6 a audinka pak ujizdi, i kdyz ma nizsi vykon(ale papirovy no)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...