romariooo Odesláno Září 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Je tam neskutečně moc lidi...ani se tomu nedivim.Zajimalo kolik lidi navštívi ten autosalon.Dá se to někde zjistit? Každopádně příští rok jedeme do Ženevy aspon na tři noci tak už ted se těším jako maly kluk :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Je tam neskutečně moc lidi...ani se tomu nedivim.Zajimalo kolik lidi navštívi ten autosalon.Dá se to někde zjistit? Každopádně příští rok jedeme do Ženevy aspon na tři noci tak už ted se těším jako maly kluk :D Možno pôjdem pozrieť v sobotu ak dožijem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Co to je za detail? Špatné zpracování? :o Bohužel nevím konkrétní místo, zda je to mezi dveřma a karoserií nebo někde jinde. Nicméně kamarád psal, že na tom Wraithu toho bylo podivnýho víc - takže tohle je jen taková malá ukázka. :) No zpracování na facku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2013 (upraveno) Pár fotek ze včerejška.Franfurkt 2013 Upraveno Září 20, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Už som nemal ísť ale pred hodinou sme sa nakoniec dohodli, príde aj SKAJA :jelen: Je pravda že ťa nepustia v "džínach" sadnúť do niektorých áut? Vezmem asi niečo iné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 To je klidně možný, jednak cvoky na kapsách a zipy a jednak obarvení sedaček. Do svýho auta v tom taky lidi nepouštím. :) A vůbec se jim nedivim. Romane, pěkné fotky. A pěkný džíny v tom RR :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2013 (upraveno) SirMike: já jsem se uplně zamiloval do té atmosféry "lepších autosalonu" takže příští rok na 99% frčíme do ŽENEVY aspon na tři noci.Je to prý finanční náročné ale jdu do toho...jsme tady na návštěvě a zitra už tady nemusim být... Jinak k Franfurktu...Jsem v prdeli z MB a to doslova.Do včerejška jsem si opravdu řikal že to je cikansky auto ale to co jsem viděl na vlastní oči...ty novy modely tak jsem z toho byl uplně vedle.Podle mě se na něj nechytá ani BMW nemluvě o Audi i když Audi mělo hodně povedený pavilon a člověk si tam připadal jako v nočním městě někde v Americe včetně stromu atd.Opravdu zážítek. Maroš: Určitě na sebe neberte žádny bundy apod.Je tam desny teplo.My jsme tam byli od 11 hodin do zaviračky do 19hodin a je lepší si zařídit listky předem aby jste nemuseli stát frontu která o vikendu bude asi dost brutální.Doprava z parkovišt je zařízená busu-pravidelné linky zdarma každých 5 minut. K tomu RR.Poušti jen omezené počty lidi a každé skupince max.do třech lidi se věnuje jejich člověk.Mluvi tam bud německy,anglicky nebo rusky.Opravdu RR je zážítek.Je tam ten největší model(cena 25 míču) který je jediný na světě a jde po výstavě na prodej.Sednout se dá jen do jednoho auta ve kterem jsem vyfoceny. Z jidla se tam dá koupit pizza a rychlé občerstvení do 10 euro ale já jsem skoro nejedl protože jsem chodil s otevřenou tlamou a vychutnával tu atmosféru.Pomalu lepší jak sex neboli orgazmus :lool: :D Upraveno Září 20, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Jak si objednal listky???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2013 wrccko: tak jak jste dopadli? Líbilo? My jsme listky kupovali přímo tam (čekačka asi 20 min.)a docela to odsejpalo.Je tam asi deset průchodu. SirMike: džíny jsou tak trochu lepší materiál :D jinak by mě tam asi nepustili do toho nablýskaného RR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 na všech veletrzích je teplo, spousty lidí, všechno předražený, už si sebou tahám kufřík na kolečkách když jedu na nějakej veletrh B) nej výstaviště jako takový co sem zatím viděl je asi v Miláně v Ženevě sem Romane ještě nebyl, ale kamarád tam byl loni a byl zklamanej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 wrccko: tak jak jste dopadli? Líbilo? My jsme listky kupovali přímo tam (čekačka asi 20 min.)a docela to odsejpalo.Je tam asi deset průchodu. No tak my sme dorazili asi niečo po 9.15 z diaľnice menšia kolóna asi 10 minút ako ľudia parkovali do parkovacieho domu nič tragické. Potom to vozil všetko bus hneď na výstavisko, nevošli sme sa všetci je jedného tak sme sa trochu rozdelili tak sme sa museli hľadať :D ...no lístky som kúpili hneď po vystúpení z busu čakanie prakticky 0 minút takže ideál, ale možno sme vystihli dobrý vchod kam nás priviezol každý bus chodí asi inam aby to nebolo nejak preplnené. Vrátili sme sa dnes po 1h ráno a všetko v pohode až po 14-15h sa od VW, Porsche, Mercedes nedalo nikde pohnúť pretože to bolo neskutočné plné nebolo vidieť ani autá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2013 Krocan: vážně zklamání? To mi ani neříkej protože žiju v domnění že to je prostě nejlepší představení nových vozu.Máš nějaké fotky ze Ženevy? Maroš: který pavilon se Vám líbil nejvíce? Mě bezkonkurenčně Mercedes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 osobně jsem tam nebyl, ale vím že plánoval dva dny a ten druhý tam ani nešel - přes ty miliony lidí se prý ani nešlo procpat, ted sem hledal jak je to výstaviště velké, ale nenašel - prý to je ale malé, tak nevím a ceny hotelů klasika - když je veletrh, tak o 400% dražší nocleh. prý kdyby si měl vybrat ženeva x lipsko, tak neváhá ani vteřinu a jede do lipska, ale je fakt, že nej novinky všichni nechávají na ženevu, ale tam se k té novince dostaneš přes frontu jak na banány, v lipsku jí uvidíš se zpožděním, ale bez fronty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 kluci, Ženevu/Frankfurt nemůžete s Lipskem srovnávat... Lipsko je degradovaný na úroveň lokálního veletrhu a nejezdí tam výrobci, ale např. jen lokální zastoupení s podporou importéra. A to je znát na celkové úrovni. Pokud to jen jde, je dobrý na veletrhy jet hned první dny po novinářích. Zpravidla se dá dostat i na druhý den pro odbornou veřejnost. Stejný (a někdy i specielní) auta a mnohem méně lidí. Hala Mercedesu měla dobrou show, ale to bylo tak všechno. A AUDI klasicky vymyslelo něco hogo fogo, co v reálu nefungovalo; mraky lidí uvnitř a děsný vzduch :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2013 (upraveno) Honzo a do jakého pořadi bys ty autosalony narovnal? Kam bys jel Ty? Jinak s tim hogo fogo jsi trefil dost přesně :D ale s MB s Tebou nesouhlasim.Ty auta podle mě maji budoucnost protože jsou prostě jiny...krásny! Upraveno Září 25, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Jako do Ženevy jezdím jen pro to, že to mám cca 120 km. Jet tam z Čech takovou dálku, budu asi zklamanej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Pokud vezmeme Evropu a podle vzdáleností z ČR, tak fakt jedině Ženeva s Paříží/Frankfurtem. To jsou jediné dva autosalony světové úrovně. Proto tam jsou taky mraky lidí. Je totiž velký rozdíl, zda na autosalonu vystavuje VÝROBCE, anebo jen importér/lokální dealer. Snad ještě veletrh v Moskvě má být pro návštěvníka zajímavý, ale to nemůžu potvrdit - tam jsem nebyl. Lipsko se za poslední roky dost výrazně zmenšilo a nenabízí už nic zajímavého. A úroveň v ČR snad ani netřeba komentovat. Ale chápu běžného návštěvníka, že je zklamaný z velkého počtu lidí v dny pro veřejnost. Moje pohledy jsou trošku zkreslený pohledem za zákulisí a hlavně v tom, že tam bývám zpravidla dříve než ostatní a fotit na novinářských dnech je něco jiného, než fotit v návštěvní den. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 29, 2013 Sdílet Odesláno Září 29, 2013 Paříž je příští rok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Dnes u mě byla vzácná návštěva s motorem který je hodně vzácný :D V12 Pak nahraju fotečky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Ze by zehlicka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Ano Jirko.Ondřej mě včera udělal velkou radost a přijel za mnou do práce a odvezl mě do Hradce Když odjižděl tak tomu trošku dal napit...a já málem přebaloval trencle.To je prostě megaúlet.Uvidiš až dám fotky motoru...nechápal jsem...strojovna je slabé slovo.Když jsme zrychlili na hradubické tak to auto šlo nahoru kdyby chtělo vzlétnout...to se se musi zažít to se nedá popsat :D 400 koni na zadku jak řiká Ondřej :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 jednu Romanovi pošlu teda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Masakr Járo!!! :o :o :o Hodně pěkná fotečka!!! Anička moc děkuje :D To je zrcadlo? Já jsem po pěti letech nakonec objednal Canon G15 misto G10 tak snad to bude zase pět let dobře sloužít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Romane, jinak jsem se ptal a ta prohlídka závodu VW by měla jít normálně předem objednat. Ale jde to jen v týdnu, maximálně snad ještě v sobotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 (upraveno) Honzo: s Viktorem už jsem o tom mluvil a určitě bych se chtěl domluvit Ty můžeš navrhnout nějaké terminy? Jinak příští týden asi už obuju nové zimáky.Nejvyšší čas. Upraveno Říjen 3, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Tak po svezení MB.... Bawora hážu ze skály a jedu si pro druhý kousek :lool: :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 ok za kolik mě prodáš báwo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Ten Mercedes je luxus. V tom musi byt docela zazitek se povozit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Maro za 550tisic mam nabidku ale neprodam ho. Takovy druhy uz nekoupim. Ted jsem byl na kave ve Stratosu a potvrdili mi to ze to byla velmi dobra koupe. Jestli chceš bawo tak sezenu v DE. Vim kam tam mam zajet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 a neřekli ti to, skrz to, že jim tam necháváš prachy za servis? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.