jirka3 Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Teď bez urážky Romane, ale to ti vážně někdo nabízí 550? To bych neváhal ani minutu a prodal bych... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 (upraveno) Jirko bez urážky mě tvoje reakce nepřekvapila.Ano 550 000,- Lidi jsou hloupí vid?... :) Upraveno Říjen 3, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Tak to prodej a jdi do benzinu, ne? Okamžitě bych jel tady pro to. Ale musel bys korunu doplatit :lool: http://www.tipcars.com/bmw-rada_3/335i-xdrive-15652813.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Dobře Ty Jirko :D Ta jízda s tím V12 musela být masakr, jen co mě překvapuje, že to má takový malý dvě koncovky výfuku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 pěkná bílá a ta cena se mě taky zdála přemrštěná.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Taky bych za to 550 nedal, jak pise Jirka.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 (upraveno) Jiři: jsem docela nepříjemně překvapený.Dnes jsem byl přezouvat a čuměl jsem jako vrána na tvaroh...předky jsou pěkny cca 7mm ale na zadkách cca 11 tisic najeto na ty novy Continentály a půlka vzorku v pí** tzn ted tam je 4mm.To je dost málo ne? Vím že to auto je relativně těžke 1,7 tuny a poháněná náprava ale stejně :o P.S je pravda že předtim jsem docela lital...po změření už jezdim klidněji :D Obuté mám nové Michelinky tak je malinko zbrousim a snad budu spokojený jako v jiných autech. Upraveno Říjen 4, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 tam máš sportcontacty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Jsem se byl schválně číhnout na moje a mám to stejně, zadek víc sjetej než předek. Holt s tím nic nenaděláš. Za tu srandu to stojí . Najeto 11 tis na Goodyearech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 (upraveno) Stejně se mi to zdá že to je kurevsky málo ;) To abych na další sezonu koupil na zadek novy a tyto prodal protože pod 4 mm u Bawa dávam tu gumu pryč stejně tak jak jsem to udělal u zimáku. Mára(aneb notorický bourač aut :D ) jj jsou to Conti sport pětky jedno z nejlepších co mužeš na auto dát ale jak je vidět prostě "něco za něco" Upraveno Říjen 4, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 já ti dám bourač, spíš oběť. tak to je pak jasné, kdesi nechal pneu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Za me je to proste normalni, horsi by bylo gdyby to bylo jsete jenom po jedne strane, tak potom napravu mas v prd.. ale gdyz to mas vsude stejne 4mm tak to je jen pneu, u continentalu je to proste normalni, dobra pneu se rychle sjede ;) by to neresil, nebo si up naky plastiy (co nedoporucim :D) "made my GDOVY" a uvidis jak tam ten vzor bude stejnej rokama a kurva ty to neudrzi auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 tak sou měkký, tak je to logické. si kup od michelinu eco energy které se asi na 18 nedělají ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 hoši já teda nejsem technik, ale i zadokolka má přece pořád težší předek ne? zvlášt 6válcu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 ale náhod na zadek no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Tak me se to na quattru sjizdi teda rovnomerne, coz je asi logicke, ale ubylo mi taky dost, najeto asi 8-9tis a mam 5mm na vsech, guma Michelin PilotSport PS2...akorat nejezdim nejak moc slusne :D Tezke auto s vykonem no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 neni to tim gde je to teske predek/zadek... ptoste ten nahon kol gde je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 (upraveno) A už je tady to obdobi které nemám rád... Sice ty hliniky z nové F10 nevypadaji špatně ale ty emkovy kola se mi líbí mnohem vic. Pár fotek z pracovního prostředi vedle mýho každodenního dřiče v podobě 1,4TDi :D Upraveno Říjen 6, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 to už dáváš zimáky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 já taky nad tím dneska uvažoval, ale bylo tak krásně, že jsem jen umyl, ale příští víkend asi taky přezuju....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 (upraveno) Přesně tak.Neni na co čekat.Pak se to překuli a je to hned ;) Jeden záběr zvenku: Upraveno Říjen 6, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 dobře ty, tohle pošlu asi tomu idiotovi co mě sejmul jak se vyhejbá ;) to bylo čezáckou fábkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Přesně tak.Neni na co čekat.Pak se to překuli a je to hned ;) Jeden záběr zvenku: Přehozené kola mám taky hned, otázka 45 min ;-) Mám nachystané kola a operativně to přehodím, když až bude potřeba. K tomu vyhnutí, postřeh dobrý, nicméně byla klika, že v tom prostisměru jeli hezky vpravo, a nebylo tam něco většího. To by byl průser. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 dobře ty, tohle pošlu asi tomu idiotovi co mě sejmul jak se vyhejbá ;) to bylo čezáckou fábkou? Taky by mě zajímalo jestli to má brácha vcelku, ale celkem odvaha, vyhnout se do protisměru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Jo presne tento manevr jsem udelal ja, jen jsem volil pravou stranu a skocil jsem si do prikopu... Jinak pekna reakce, sel jsi tomu stetsi proste naproti... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Maro: to je brachova služební Fabka a mel opravdu štěstí. Bylo to pry dost necekane a nebylo moc na vyber. Tomu se proste rika bezpečna vzdálenost ktera tam jak je videt nebyla dodržena. Jardo auto je v vcajku ale kdyby byl nekdo nalepeny na nem tak by jeho vyhnuti by bylo prd platny. Sejvi to bylo tenkrat asi jak jste se vraceli z Rozkose vid? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Ano bylo to tenkrat z Rozkose... Policie mi tehdy rekla, ze pred 4h byli u podobne bouracky, kde to dopadlo tragicky. Manik nedobrzdil tuknul zezadu do auta, to vletelo do protismeru pod nakladak. Ridic kaput, spolujezdec vrtulnik... Ten co nedodrzel vzdalenost, bez zraneni, ale zazitek k nezaplaceni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Romane co je to za logo na te brachove fabce na videu? To je Foma??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Tak to jsem mel kliku jak Pise sejvi. No byl celkem nalepen ale vyšlo to no :) nevím jakej problém jed dal, někdy se ovšem stane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 (upraveno) Ondřeji: Tebe je na navigačním zařízení škoda :D Ano ,je to velký boss ve Fomě :) Upraveno Říjen 7, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.