romariooo Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 (upraveno) Motoosman: to je těžky...někdo tvrdí že keramika vydrží až čtyří roky nekdo tři.Asi to je hodně tím jak se později o to staráš. Původně jsem si myslel že na vonavky se dává přírodní vosk ale omyl.P.S ale opět...co člověk to názor. Nezbývá než to vyzkoušet. Tady jsou fotky té mé špindiry :) Upraveno Prosinec 30, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Ta přední sedačka je hodně proprděná :D Ne, sranda vypadá to jak nové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 (upraveno) Lanci: na fotce to vypadá divně ale v reálu mnohem lépe. Jinak dnes 31.12.2014 servis BMW Stratos: - výměna palivového filtru - výměna vzduchového filtru - nastavení sbíhavostí a geometrie po výměně spojovačky (zaměření podvozku KDS) Komplet za 5266,- Kč naprostá spokojenost hlavně po finanční stránce.Palubní počítač ukazuje výměnu oleje v roce 2016 :) ale na jaře ho tam vyměnim.Krásná práce když si vzpomenu jak mě tady hodně lidi odrazovalo že to je prémie a že se na servisu nedoplatim... Za tu radost z jizdy to opravdu stoji :) Upraveno Prosinec 31, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 To není zas tak špatný. Romčo ty máš obyč podvozek ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 palivák, vzducháč a geo za 5 tácu? :) .. ale jako chápu no, není to obyč. oktáfka ale ten interiér je luxus, kolik vyjde takové čištění? Pošli klidně SZ, nechceš-li veřejně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Ty kraso,asi jsem z jiny planety,ale dat za 2filtry a geo pres bura,to je mazec.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 dakie ty ne, ale ty filtry sou z jiný planety, proto bůr:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Chapu,ze je to BMW,ale vyrobni naklady jsou stejny jako filtry na jakykoliv jiny auto..To jen autorizaky delaj z lidi idioty.A stejne to berou z Auto Kelly a nedaj original.Romane,ses pritomnej na dilne,kdyz auto servisujou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Ja jsem prave vzdycky na dilne u auta byl, to byla moje podminka. Takze vzdy jen original;-). Jinak za vzduchac jsem myslim daval 1400 Kc. Proste ty ceny jsou jinde nez treba na Octavii, ale kdyz chce clovek takovy auto, musi s tim pocitat, to se neda nic delat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Ja nevim,vyrobni naklady na ten filtr jsou stejny.Takze platis jen za prestiz a to se mi zda dost prehnany.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Tak holt za premii se plati. To je jako Sindelar, Octu ti presije do kuze za 30 s dani a na myho Allroada si rekl 50 bez dane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Kluci moc bych to s tou prémii nepřeháněl, je to pořád obyčejný trojkový báwo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Ja myslel znacku jako obecne;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 (upraveno) Mareček: ano,mám na tom origo emkový podvozek který je o cca 6cm níž než klasika. Filip: tajné to není.Našel jsem v Hradci kluka který je stejně pečlivý a profi jako je Štěpan(mimochodem se mi ozval když jsem mu přal sms ke svátku) ale jak říká moje mamka že všechno špatné je k něčemu dobré tak ted to mám u ruky.Základní čištění interieru vč.ochranného povlaku (dělal to dvě hodiny- 120 minut.Byl jsem u toho) stoji 500,-Kč. Na fotkách to vypadá zašle,v reálu jako novota. Petr,Krocan,Jiří a další: hodně lidi na autor.servisy nadávaji ale já potřebuju záruku a kvalitně odvedenou práci.Vím na 99% že jsou u těch úkonu které mi včera prováděli je jistota a jelikož se jednalo o aktivní řízení tak nikomu jinému bych to nesvěřil.Co se týče filtru tak jedině originál díly i když mě to stoji o polovinu více.Když chci vlastnit prémii jak už to tady někdo psal tak musim počítat s výdajema a ne jako když někdo koupí osmiválec v X6 v benzinu a pak brečí že to má velkou spotřebu-to je prostě vrchol trapnosti. Ještě k tomu Stratosu: slyšel jsem negativní reakce ale z mé strany nemužu říct nic špatného.Na dílně jsou umístěny kamery které zaznamenávaji veškeré- podotýkám VEŠKERÉ servisní úkony takže konkrétní připad který mi řikal kamarád který tam pracuje 5 let na pozici dilenského mechanika: pánovi špatně utáhli kolo a po třech kilometru strašný randal tak zastavil a volal asistenční službu BMW.Šlo se na videozáznam a bylo zjištěno že to jedno kolo opravdu nebylo dotaženo.Výsledek: dotyčný který prováděl serv.úkon ve firmě na hodinu skončil a zaplatil veškeré výdaje. K té přítomnosti: když se jedná o olej a drobnosti do hodiny tak jsem za prosklenou zdi a vidím na auto jinak jak píšu výše nevidím sebemenší důvod podezirat že tam třeba nevymění olej-nesmysl. Mich tomu nasadil korunu.Přesně tak je to tuctovka něco jako dvojková Octávie FL 1,6Tdi. Naprostý souhlas……. Upraveno Leden 1, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 (upraveno) Tak to máš super, že máš obyč podvozek na servisní výdaje ;) jojo, běžně potkáváme na silnici více BMW než oktávek a oktávka stojí skoro stejně jako podobné BMW co má Roman Upraveno Leden 1, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Dobrá novoroční hádka tady o ničem. Roman na to má, tak si pořídil opičku a má i na banány, tak co je tady divného k nepochopení? Protože je pacient, tak si to auto udržuje, byť značně nadstandartně. Podle toho to ale pak vypadá a následně se i lépe prodá. To co je pro někoho nepochopitelná raketa, pro druhého jsou jen drobáky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Někdo dá 5tis. za servis... někdo za celoroční jízdenku do mastný.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Hadka?Kde?Jen konstatovani.Romco,vis jak vypada snizenej podvozek o 6cm?;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 (upraveno) Ne,ne.Tome to neni hádka.Jen jsem se ráno fakt pobavil a s některýma lidma fakt od srdce zasmál.Petr má pravdu :) Já to řeknu jinak...dá se koupit Octávie z roku 2012 za 300 tisic ale dá se pořídit s "lepším" motorem (podvozkem) a výbavou za 900 tisic. Kluci mě tady znaji a vědí že nedělám ramena,nemám to zapotřebi.Bawo co vlastním a co jsem přivezl před dvěma lety z Německa je opravdu ve velmi dobré výbavě a faktura za nové je cca 1300mln. :) Ve Stratosu mi to řekli hned jak jsem tam dojel na první servis oleje že takové k nim ani do Prahy na servis nejezdi.Původně si mysleli že to je individuál. Máro: díky za reakci Upraveno Leden 1, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 jasně, proč hádka, Roman psal, že se mu to zdá dobrá cena a Petr zase napsal, že se mu to zdá moc, to je vše. Roman: Já se ti vůbec nedivím, že se o auto staráš tak jako se staráš a co jsem pár aut prodal, VŽDY se mi vyplatilo se o auto starat, vždy jsem je prodal suverénně nejdráž. Říkali mi to i doma, že nemá cenu to přehánět, ale opak je pravdou (v rozumné míře). Když jsem kupoval mou novou OIIFace měl jsem ji od podobnýho chlápka jako ty a to jsem byl MOC rád :) Ať ti to teda frčí a dělej si radost, je to tvoje auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Romane nic si z toho nedělej kolik si dal za servis. Já dal taky cca před měsícem 5500 za servis. Výměna olejů a filtrů ve Scoutovi -převodový, motorový a olej v Haldexu a poslední dva i s filtrem. Takže zase taková raketa to není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 (upraveno) No neviem, to mate na skodovky take lacne autorizaky? Mne pride ta cena na bawo este dost dobra. Ja som napr. pri prvej garancke (OII, po 30t km), kde sa menil len olej a olejovy filter platil nejakych 220€!...samozrejme s ich materialom. A ked si prinesiem material, tak bezne len za pracu platim okolo 110€. Takze ako pise Mirouch, raketa to neni ani z daleka. Inak Romane bawo je nadherne, len sa o neho pekne staraj, tak ako o octu Upraveno Leden 1, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 To byla cena skoro jen za materiál. Dělal mi to kamarád za paušál 500kč za práci. Převodový olej, Haldex olej a filtr origo, motorovej olej Castrol to nejlepší co dělaj a filtr taky origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Když už mluvíte o té prémiovce tak z tohoto bleju: To je kudla do zad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Mi tenhle model silne pripomina Kia Carens 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Tohle je hnus velebnisti. Za mně je na tom stejně i X6. Takový divný auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 X6 divný auto, ale suveréně prodejné, podobně jako Cayenne, pro někoho hnusný pro druhého to není Porsche, ale zachránilo to značku, protože se to prodávalo neskutečným tempem .... Jinak to dvojkové bmw má náhon na předek ... no prostě doba si takové auto žádá i od BMW, nakonec proč ne? když někdo kdo si kupuje BMW tak by si měl jít pro mpv ke konkurenci? nee, zůstane u bmw, to je boj o zákazníka, resp. o věrnost značce. Porsche je i diesel a SUV, BMW začíná náhon na předek, a jiné netradiční vymoženosti v podobě čtyřválců ve sportovních autech těchto značek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Jsem jel v nový F30 328i, je to čtyřvál a teda jelo to krásně. Jinak já patřím k těm, kterým se X6ka moooc líbí:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 mě Jirko také ..... sice to auto nedává smysl, ale to spousty věcí v životě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) Kluci neblbněte! To neni BMW! Když mě vezli ted ve středu domu tak šéf servisu v HK ho má.No no comment...i sami technici řikaji že to je "atrapa" X6 mě přijde taková "pozerská" nemužu si pomoct,X5 už se dá nazvat pracovním nástrojem i když všechno to je relativní..já to chápu a vím... K tomu servisu: čekal jsem že se ozvou kluci co servisuji Octávie v autoriz.servisech a jen mi potvrdili že ta cena je opravdu přiměřena :) Kyselinka: s majitelem "mé černoty" jsem pořád v kontaktu ) je to tak jak píšeš.Aleš je spokojený,jen jezdí a leje naftu(už dva roky bez jediné závady) někdy si řikám že jsem debil a že jsem si ji měl nechat...ale prachy budou...my nebudem :) Trocha nostalgie Byla a je nádherná! Upraveno Leden 2, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.