1.8TSI Odesláno Srpen 10, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 Trefil jsem kdysi srnu... s Ladou 2103... přímo na ty dvě pravá světla.... vrazila je dovnitř, ale hned za nimi byl akumulátor a ten se prorazil a vytekla kyselina na hadici, a přes víkend to rozežralo sponu na té hadici a když jsem to za dva dny roztlačil, tak jak se teplem natlakoval hladič, tak ta hadice spadla a vylítala všechna voda.. Jenže to byl sovětský stroj :-) a tak jsem s přestávkami dojel 30km i bez vody k nejbližší pumpě kde jsem koupil sponu a dolil chladič a Ok. Na pojišťovně mi řekli, že srnka nemá SPZku a tak mi akorát tak potřásli rukou... :-) A druhá srnka mi sama narazila do bočních dveří... chudák asi byla nějaká zmatená... bylo to na Praze 4 v Braníku - ve Studeném se tam říká.... teda pravda psal se rok cca 1980... dneska by to byla spíš nějaká smažka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Beeson Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 Kance tak odhadem podle myslivců 70-80 kilo živé váhy ve stovce přímo levou polovnu čumáku s Felicií. Odletěl vzduchem dobrých 10 metrů, zbořenej čumák,trochu hnutý nosníky škoda za 40 tisíc, ale hlavně že jsem udržel auto na silnici. :) ani si tu ránu moc nepamatuju, jen to pořádně bouchlo a hupsnul jsem na brzdu. Kámoš ve škodováckým servisu měl ze mě radost. Pak jednou u Dukovan káně přímo do zadního sloupku Octavky. Taky slušná prda. Nějak mě přehlíd na silnici při náletu na hraboše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 1 x srna, ale utekla potvora, jen na blatníku zůstaly chlupy, několik vrabčáku, jednoho ježka cestou zpět z dovolené, nebyl vidět ve tmě, ale snažím se jim vyhnout jak jen to jde, nějaké kočky, potvory chlupaté, ikdyž člověk brzdí i očima, tak tam stejně vběhnou no a v neposlední řadě nějaké ty myši a hryzce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Já vzal v zatáčce na motorce akorát myšku :D :) málem sem se rozsekal jak mi to po ní ujelo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 ja sejmul pred tydnem veverku.... chudera schytala to kolem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 Na fichtlu jsem prezvejknul psa, i kdyz ten fichtl drandil tak max 50km/h tak to ubrzdit neslo, no holt nedal mi prednost a vletel mi tam z vedlejsi ulice :-) . Kdysi jeste se Skodou 120 bazanta, velmi sikovne, vletel mi na roh praveho predniho sloupku.Zuchnul na zem a KO, na aute nic a bazant sel pak na pekac, dobrej byl. Nedavno jsem jel se sluzebakem a primo proti me do celniho skla nejaky ptak.Byl sice maly, ale lekl jsem se, ze jsem mel malem mokrou sedacku ;) , dost neprijemny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Butch Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 Podzim 2009 ... silnice z Pelhřimova na Jindřichův Hradec cca 5:30 ráno ... srneček tuhej a škoda na autě 111tkč :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 Co tomu autu bylo krom toho co je vidět? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 začal jsem kočkou, pak nějaký srnky a ptáci a bažant nebo něco podobnýho. Nějak to nepočítám, prostě to jednou za čas příjde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 jednou ptáčka jarabáčka na dálnici..jinak jednu srnku (odnesl to pravý blinkr ale žárovka napraskla :-) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 Butch: neupsal ses o jednu jedničku? Neměla být cena 11 tKč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Já se Š105 srnku. Motala se tam a já jel tak 30km/h protože byla hustá mlha. Spíš ona napálila do mě. Odnesla to jen halogenka a trošku prasklej lak na kapotě. Ale bylo po srně... Pak s Renaultem 11 černého psa ve tmě. Šly s ním děti a neměly ho na vodítku. Jen to ťuklo a bylo po psovi... Pak s tímto autem ještě asi 2x zajíce. Vždy to byly zaječice a uvnitř mladý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Pár let zpátky večer, dutá rána do skla, lekl jsem se jako prase, zastavim, nikde nic, ráno ještě prolejzám auto, málem jsem přehlídl něco malého jako myš, říkám si že by myši skákaly tak vysoko? Napasoval se mi pod stěrač u řidiče pěkně do růžku pod kapotu netopýrek ... krásný zvíře, bohužel už se nehýbal ... Jinak díky bohu zatím nic většího ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 No ja mam 3 kocky, xx ptaku, ale dobrzdene 3 srny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Taky přispěji svou troškou do mlýna. 2x srnka, 1x se Š120 - maska v háji a na nárazník jsem skočil a byl v poho a potom jedna s feldou - 14 dní starý světlo, maska a znak. S Octulu zatim dvě kočky a nespočetně krát přejetej nasmrtelnej kohout, kterýho nakonec dostala sekyra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 ve čtvrtek jsem přejel vrabce. Seděl na silnici, myslel jsem, že uletí a on ne, tak jsem ho chtěl minout, ale on se rozmyslel a vlítnul rovnou pod kolo. Jen jsem cejtil jak to křuplo a za mnou placka s peřím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Září 23, 2011 Sdílet Odesláno Září 23, 2011 Tento týden srnu, škoda cca 1500,- A ještě mi utkvěla v hlavě kočka v Chorvatsku, ještě jsem jezdil autobusem, vezli jsme nějaké studentky cca 15-17 let, večer stmívalo se, ale holky byli dost hlučný, vidím kočku u krajnice, holky "jéé hele kočička" najednou to zarachtalo pod kolama, holky zmlkli a nesměle "to byla ta kočička?" odvětil jsem smutně "jelikož byla silnice čistá, tak určitě" od té doby bylo vepředu v autobuse ticho a holky na mě koukali jako na vraha. Kotě bylo mimo jízdní dráhu, bohužel uskočilo na blbou stranu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 13, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2014 Funguje nějaká plašička na srny ? Slyšel jsem cosi o nějakých píšťalkách, ale účinnost je prý mizerná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 13, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2014 Já ty píšťalky mám už snad 5-6 let, obyčejné z pumpy. Od té doby jsem srazil "jen" jednou kočku v zimě v marastu a jednoho zajíce co mi vyskočil z boku pod přední kolo. Jinak co pozoruju, tak zajíci uskakují zpátky do pole, srnky ztuhnou a hledí, pod auto mi ještě žádná neskočila. Ale na druhou stranu, nedá se na to samozřejmě spoléhat, jak zahlídnu zvěř, vždycky brzdím preventivně co to jde (podle situace), a taky v noci jezdím opatrně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wranislaw Odesláno Srpen 13, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2014 Srna, necelych 70kmh, skok tesne pred auto, sni jsem nestihl brzdit. Prorazeny vsecky chadice a 10dkg masa jako pamatka v masce... achjo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiSKO83 Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Jeden zajíc, jeden ptáček a v Albánii jsem těsně ubrzdil krávu, co stála za zatáčkou uprostřed cesty v horách ;-).. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.