Přejít na obsah

Kocourková limuzína

Doporučené příspěvky

Děkuji ! ještě nemám všechny hotové. Dělal jsem to z LED pásku :D jinak do pátku koupím ty usměrňovací diody a jdu na ty zadní světla dle tvého návodu. Jen jsem se chtěl zeptat jestli ty dvě žárovky můžu použít z těch starých předface světel,protože mi zbyly z toho všechny žárovky.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Jen vlascem ten znak nesundáš!!! Musíš sundat z kufrových dveří ten plast a z vnitřní strany ten znak drží 2 takový plíšky, ty sundáš a znak odlepíš od dveří. Místo po starém znaku musíš zbavit lepidla a odmastit a pak můžeš přilepit nový znak. Pokud by jsi chtěl mít vrata bez znaku, tak měj na paměti, že ti zůstanou ve vratech 2 díry, takže je potřeba je něčím zadělat ;)

Odkaz ke komentáři

Závy: asi ty znaky fakt už někdo měnil nebo u faceliftu byly znaky bez těch plíšků, ale je to zase divný, když vpředu by plíšky byly a vzadu ne...? :)

Zavodnik: kup už nový znaky, tady v bazaru se dají sehnat za pěkný peníze a to auto s nima vypadá úplně jinak (samozřejmě líp) :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zdravím pánové po dlouhé době.

Chlapi chtěl bych se zeptat,dnes ke mě přijel strýc s O I 1.8 20V 1998 s problémem,že mu přestaly fungovat budíky (otáčky,rychlost,palivo,teplota apd.) všechny ručičky leží a prý občas naskočí. Nevíte čím by to mohlo být ? Četl jsem něco s tišťaky,ale nějak tomu nerozumím tak se v tom nechci vrtat. Je možné tam dát z nějaké jiné 1.8 Octavie budíky ?

Jinak ještě já bych potřeboval poradit s tímto tlačítkem viz. fotka. (D) Nejde vypnout,tlačítko furt svítí. Když zmáčku tak zhasne,pustím a zase svítí.

Předem děkuji moc za rady.

post-30450-0-64878500-1397245165_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Na budíky, ano opravit to jde, za 1000 to někdo opraví, odhadovaná doba je prá +-5let než to začne dělat, to je normální u předFL octávek, mě leží už 2k km, nevím kolik je nafty, nevím kolik jezdím a vubec mě to netrápí :D

Výměna je možná za stejné budíky, předpoklad že to začne zase dělat je 100% :D

K tomu tlačítku, nějak nerozumím co vlastně chceš, když je vymáčknutý tak svítí barvou třeba červenou u mě, když zmáčknu tak žlutě...

Pozor nefunguje když je nastaven ventilátor ofuku na čelní okno...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zdarec chapi,

dostal jsem takový nápad a potřeboval bych poradit. Chci do předních světel na spodek zevnitř namontovat bíly LED pásek,který bych chtěl používat jen na denní svícení. Mám předfacelift,tak demontáž skel na světlech nebude problém,ale nevím jak to napojit,aby mi svítíli pouze ty led pásky bez parkovaček či normálních světel. Udělat nějaký vypínač zvlášt ?

Předem děkuji za každou radu :) přijmu i kritiku nápadu,ale nechci denní svícení dávat dolu místo mřížek nárazníku,protože to má každé druhé auto. :D

Odkaz ke komentáři

tak o těch led páskách jsem taky přemýšlel ale problém je v tom že to prd svítí.budou tam jen takove male body které ve dne nebudou vidět.chtělo by to je zabudovat do nějakého zvětšovacího skla aby svítívost vinikla.nebo do nějaké skleněné trubičky.zapojení by šlo udělat pomocí spínacího rele jako mají denní světla.

Upraveno uživatelem standach
Odkaz ke komentáři

Martin: Mel jsem taky 195/65/15 a nějakou větší změnu ve výkonu jsem nezachytil. Není to žádna 1.8T no :D ale jezdím většinou sám. Jinak auto na těch 205/56/16 krasne sedi a nemuzu si stěžovat. Každopádně max.16 kola větší bych nedávál.

Standach: Až tak je to špatně ? Ty vysokosvitive smd pasky by měli byt dobré. Zitra hodím fotky jak to je na felicií. Jinak přemýšlím,ze bych sehnal ty čiré predface světla z l&k.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...