beargrylls55 Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Dnes som bol v inom Škoda servise a povedali mi, že je to zrejme voľnobežka alternátora. Avšak kým sa to ešte nezhorší, nemôžu s tým nič urobiť :D :D. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 No neco tam je ale co??? nemam tucha... skus sundat poli remen jestli to neprestane... jestli jo je to altik ... jestli ne je to v rozvodech... Hlavne ze se to naslo a neni to v rozvodech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Možná by se hodil přehled svolávacích akcí - jestli už nějaké proběhly, budou atd....proběhlo tady něco o tlumičích atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 K tlmičom zatiaľ žiadna zvolávacia akcia vyhlásená nebola. Jediné, čo bolo, tak v priebehu výroby bola viackrát zmenená charakteristika zadných tlmičov. Ale žiadne autá sa spätne nezvolávali na výmenu tlmičov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Co ty motory? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Jocker: Je to problém niektorých TSI vyrobených v určitom časovom rozpätí, v prípade problému je nutná výmena hlavy valcov. Dnes som sa ale dozvedel, že je zvolávačka na RS TDI. Detaily budú neskôr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nene Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 A ty vadné TSI jsou které modely? 1,2, 1,4, 1,8 nebo 2,0? Nevíš to náhodou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 A RS tdi by měl být konstrukčně podobný motor co se dává do 2.0 tdi 4x4 že? Je to jen sw škrcené? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StanoCZ Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Mam najeto 40tis. a pri prejezdu diry pravym zadnim kolem to tak divne klepe, rekl bych tlumic. Zitra to zvednu a kdyztak zajedu do servisu 19.5 - dnes auto na zvedaku a je vyteklej tlumic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius16 Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 (upraveno) Například mě štve to, že 5. dveře se musí zavírat bouchnutím. Neexistuje totiž, že když se dveře dostanou do pozice, kdy by se mohly samospádem zavřít, tak se sice zavřou, ale nedovřou, protože jim v tom brání vzduch- přetlak v kufru, který nemá kam uniknout. Zavírání tímto style však u Octavie 2. generace bylo bezproblémové. (bavíme se o karosářské verzi Combi) Kapitola sama pro sebe je celkem nešťastně vyřešená roletka, která se při jízdě po výtlucích sama sroluje, nebo totálně vypadne z kolejniček. To jsou mé postřehy, a co ty vaše? ----------------- EDIT by Honza9007: přesunuto z duplicitního tématu a smazány první dva řádky, které by v tomto vlákně je vedly k dezorientaci - byly myšleny jako "zakládací věty" vlákna. Upraveno Srpen 1, 2014 uživatelem Honza9007 Přesunuto do správné sekce z vlastního (duplicitního) vlákna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 (upraveno) Neviem ci topatri zrovna sem, ale nebudem zakladat nove vlakno ... Viem ze to je zname ale toto predsa nemoze navrhnut normalny clovek bije to do oka hned ako sa na auto pozrem Upraveno Červenec 30, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Hezky moc... Na tom je krasne videt, jak se to auto šilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 (upraveno) na to se hold musí zvyknout nic víc :) ale zase krásně se u toho pozná, jestli je VRS TDI nebo TFSI :)(zatím sem viděl všechny v TDI na cestách) Upraveno Červenec 30, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StanoCZ Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 ja jsem zvedav jak si stim poradi Milltek jestli to bude stejne vypadat jako seriovy a nebo to na konci nejak rozsiri na tu koncovku, nebo mozna dokonce udela svoje koncovky s napisem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luka1000 Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Nevím, jestli se jedná o rozšířený technický probém nebo vadný kus, ale dnes jsem jel za naprosto novou benzínovou OIIIRS Combi ještě bez značek a bylo evidentní, že za těma ozdobnýma koncovkama výfuku je každá roura jinak usazená. Respektive levá lícovala a pravá byla jakoby šejdrem směrem dolů k silnici. Jak říkám, auto bylo úplně nový a naprosto čistý. To, že je až hrozně poznat jak moc jsou ty ozdobný koncovky výfuků falešný... dejme tomu OK, bylo tam vidět jak do žaludku. Ale blbě nevidim, tohle vypadalo velice amatérsky. Benzínová RS nemá falešný koncovky ... to má pouze TDI. Ta používá pouze jednu rouru a druhá je prázdná. Já mám TSI a mám obě roury funkční. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Říjen 16, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2014 (upraveno) Ze benzin ma obe funkcni a nafta ne vim. Koncovky pri pohledu zezadu vubec nelicovaly s tema ozdobnyma vydechama. Kazda z tech rour trcela tak po ruznu :) A byl to tedy benzin - rouru to melo na obou stranach. :) Upraveno Říjen 16, 2014 uživatelem SirMike 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beargrylls55 Odesláno Říjen 22, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2014 Zdravím! Pred niekoľkými mesiacmi som sem pridával odkaz na video, ktoré som natočil pri studenom štarte 1.6 TDI 77 kw CLHA. Išlo o kovové zvuky. Keďže sa k tomu pridali pískavé zvuky pri zohriatom motore, rozhodol som sa tieto zvuky znovu riešiť. Auto bolo celý deň v servise a povedali mi, že tie zvuky idú od vysokotlakého čerpadla, čo ma dosť vydesilo. Zvuky nahrali a poslali do Mladej Boleslavi, som zvedavý na ich stanovisko, či majú tieto zvuky vplyv na funkčnosť a životnosť čerpadla. Som zvedavý na ich stanovisko. Video je na 2. stránke tejto témy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 22, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2014 Zajimavy :( Kolik uz mas najeto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beargrylls55 Odesláno Říjen 22, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2014 Zajimavy :( Kolik uz mas najeto Mám najazdených 28 tis. km. Ale tie zvuky robí asi od 15.tis. km. :( Auto je v záruke tak, čakám ako to budú riešiť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 Tak toto zaujíma aj mňa, ako to dopadne. Problémy s novými CR-TDI sú, ale o žiadnom takomto som nepočul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beargrylls55 Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Tak toto zaujíma aj mňa, ako to dopadne. Problémy s novými CR-TDI sú, ale o žiadnom takomto som nepočul. Takže novinky zo servisu. Podľa najnovšieho zistenia idú tie zvuky z vodného čerpadla. Avšak pri jeho výmene zistili, že z motora niekde tečie olej, takže to budú pretesnovať. Auto je od pondelka v servise, hotové má byť v piatok. Vraj všetko konzultujú s Mladou Boleslavou, lebo vraj sa s takýmito problémami u tohto motora ešte nestretli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Mám od 1/7/14 Combi 2,0TDI. V současné době je na tachometru 18.500 km. Vyskytuje se mi problém s řízením - to dle rychlosti a otáček tuhne/měkne. To že se mi někdy zdá měkčí a jindy tvrdší může být pouze subjektivní, ale co mě fakt štve je že od ca 10.000 se začal "propadat" volant. Není to trvalá závada, spíš sporadická, ale nepříjemná jak pro uživatele tak pro prokázání v servisu. Jedná se o to, že při delší jízdě při ustálené rychlosti po rovné silnici (volant ve středové poloze) držím volant (většinou teda jednou rukou), řízení je tvrdé a najednou se to uvolní/odlepí a volant popadne o nějaký stupeň (netuším, jestli 1,2 nebo 3°). Evokuje to vždy kontrování volantem, byť je to zbytečné, protože směr auta se většinou vůbec nezmění (ale je to dané reflexem). Já to přirovnávám, jako by "řízení přeskočilo o zub". V místním servisu ve výčtu závad nic nezjistili (bohužel když se tu vyskytuji je auto před delší jízdou, nebo jen "poskakuji), když se vracím zpět, většinou tu už nejsou), ani moc rovných silnic tu není. Asi si myslí, že si vymýšlím. Včera jsem se stavoval v servisu jednoho velkého prodejce (auto mám od něj) a tam mi šéf servisu potvrdil, že o tom již slyšel. Zjišťují mi informace. Setkal se s tím někdo taky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 A nekeca ti d9 toho line assist??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Ty jo,tak to nejsem sam,co ma pocit,ze mi tuhne/mekne rizeni. Rikal jsem si,ze to neni mozne a ze je to jen muj pocit. Nasti mi,zatim,nepada volant. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Není to line assistent, jak píše p2p ? Funkce tzv. adaptivní vedení v pruhu - dá se to zaškrtnout v nastavení.... koukněte na to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Listopad 7, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 Line assistent to nedělá, neb ho nemám :D . Mam pouze "obyčejný" elegance. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Neviem ci to tu uz nahodou neni, ale hodim sem fotky z vedlajsieho fora (so suhlasom majitela auta)..Jedna sa o "obhoreny" difuzor zadneho narazniku OIII RS TDI, z dovodu vypalovania DPF Difuzor isiel na reklamacku, ktoru uznali a vymenili ho. Po prejdeni cca 30km zo servisu, zhodou nahod spustena znova regeneracia a po prichode do garaze takyto pohlad:...to je na zaplakanie :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 To je mazec... A vůbec to zpracování koncovek je taky žrádlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 A sranda je, ze neni jediny, skratka totalne dodrbane ukoncenie vyfuku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Nekde soudruzi udelali chybicku no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.