wave Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Caute. Mam taky problem s prednym pravym bocnym oknom. Ked som auto kupil, tak v polohe 1 v ovladaci pri vodicovy sa okno zacalo stahovat az priblizne po sekunde mozno aj viac. V polohe 2 to slo okamzite.. pri vodicovom okne to funguje okamzite v oboch polohach. Dnes som spozoroval ze poloha 1 pri spolujazdcovy je uplne mrtva.... Okno sa da stiahnut iba polohou 2.. nieco podobne mala na aute aj mama - tiez o1.. jej to zacalo po navsteve servisu.. a dali jej to tam aj dokopy tusim. asi to bude beznejsia zavada.. neviete v com by to mohlo byt? Dik za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Já už z oknama řešil hodně problémů,zkusil bych první odpojit a připojit znovu baterku. Poté nastav doraz oken,že dáš klíč do zámku a stáhneš a vytáhneš okna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wave Odesláno Září 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2013 z ničoho nič to teraz ide ako nové bez "prodlevy".. ale keby to začalo znova vyskúšam. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Ach jo,dnes něco křuplo v okně u řidiče a okno jezdí ze šika,ale stahovačka jezdí ale špatně. Nedávno jsem tam měnil zámek a tak krásně jsem to zalepil a zas můžu do toho vrtat. Myslíte že se okno jen vytáhlo z těch držáku nebo prasklo něco ve stahovačce ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Září 13, 2013 Sdílet Odesláno Září 13, 2013 Praskl plast ve stahovačce to si můžeš rovnou sehnat novou stahovačku. Sebo má DEPO za nějakých cca 700,-Kč V tomto případě se číny nebojím Je to vyzkoušeno. http://www.hanza-autodily.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 co si myslíte o tomhle? mě vylítlo lanko z toho plastovýho nesmyslu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macek000 Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Závodník - asi ti praskl jen vodící díl do stahovačky LP a LZ 1U0837583 Cena 35.- labus- bute to chtít novou stahovačku: Čína kolem 500.- Porovnával jsem Čínu s originálem a je to k nerozeznání a cena poloviční. ted jsem to dělal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 (upraveno) mě to taky nejdřív ruplo tak, že okno jezdilo šejdrem a pak to ruplo tak, že okno spadlo macek000: kdes ji koupil za 500, já našel minimálně od 700. Upraveno Říjen 13, 2013 uživatelem labus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macek000 Odesláno Říjen 14, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 amd-autodily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Od roku výroby 2001 a výše tuším se nechá vyměnit jen ten vodící člen, takže pokud máš novější auto, tak nová stahovačka je zbytečná...jinak výměna je děsněj vopruz s lankem a doporučuju trochu povolit napětí lanka, pač to mají z výroby našponovaný, že by to uřízlo salám ;) . Mrkni do sekce návody a tam myslím na vyndání stahovačky bude, sám jsem tam jeden na opravu vedení lanka dával, ne na výměnu vedení u držáku, ale opravu vodící drážky, která praskla a taky mě to chrastilo, jen okno nechodilo šejderm...http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=19260 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 (upraveno) Nevíte, co by mohlo způsobovat pomalější stahování a vytahování okna? Zároveň mi to skřípe, jako by to jelo přes nějaký kamínek. Edit: Ještě se mi stává, že když okno posunu úplně dolu a nahoru, tak se mi posune směrem k A sloupku a ručně ho musím posunout zpět. Občas ani nejde automatický dojezd. Upraveno Květen 13, 2014 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Možná někdo někdy bude mít podobný problém, tak napíšu, jak jsem dopadl. Předchozí majitel měnil stahovačku a okno nebylo u A-sloupku vsazené do držáku. Vazelínou jsem promazal kolejnice, vsadil okno a vše funguje bez problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest struna Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 Nevíte, co by mohlo způsobovat pomalější stahování a vytahování okna? Zároveň mi to skřípe, jako by to jelo přes nějaký kamínek. Edit: Ještě se mi stává, že když okno posunu úplně dolu a nahoru, tak se mi posune směrem k A sloupku a ručně ho musím posunout zpět. Občas ani nejde automatický dojezd. Cauky mam podobny problem. Oboje predni okna mi takto blbnou. Nejdriv zacali levy po bouracce spravovany tak jsem si myslel ze je to tim ale pozdeji zacali i pravy tak nevim tez co je spatne uvnitr dveri 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo292 Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Caute. Mam taky problem s prednym pravym bocnym oknom. Ked som auto kupil, tak v polohe 1 v ovladaci pri vodicovy sa okno zacalo stahovat az priblizne po sekunde mozno aj viac. V polohe 2 to slo okamzite.. pri vodicovom okne to funguje okamzite v oboch polohach. Dnes som spozoroval ze poloha 1 pri spolujazdcovy je uplne mrtva.... Okno sa da stiahnut iba polohou 2.. nieco podobne mala na aute aj mama - tiez o1.. jej to zacalo po navsteve servisu.. a dali jej to tam aj dokopy tusim. asi to bude beznejsia zavada.. neviete v com by to mohlo byt? Dik za rady Mal som ten isty problem s ovladanim od sofera. Riesenie: rozobrat ovladac a precistit spinacie plosky a aj tie gumove cupliky vo vnutry, bola tam masnota a zle to spinalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Možná někdo někdy bude mít podobný problém, tak napíšu, jak jsem dopadl. Předchozí majitel měnil stahovačku a okno nebylo u A-sloupku vsazené do držáku. Vazelínou jsem promazal kolejnice, vsadil okno a vše funguje bez problému. Neco podobneho jsem mel a byl prasklej takovej plast na tom mechanismu.Pak to najednou povolilo a okno spadlo dolu jelikoz to drzelo ty lanka napnuty.Takze rozebrat tapec a sundat stahovacku a kouknout ny ty plasty.Pak se stane ze se lanka povoli a prekrouti a muzes menit celou stahovacku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Listopad 16, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 Nemusis nic kupovat lanka se daj nahradit lankama z brzd ze silnicniho kola a jako koncovky pouzijes kovove valecky ktere sou v elektrykarske cokolade ty nasadis na lanko a cele to zalejes cinem mam to tak uz dva roky a funguje to i par kluku tady z fora to uz podle meho navodu udelalo a bez problemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirass Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 (upraveno) Ahoj, mám ten samý problém se stahováním okna. Krokování funguje na obě přední okna bez problémů, ale aby okno samo sjelo to u řidiče funguje jak kdy, u spolujezdce vůbec. Chápu dobře že mám rozebrat ovladač a zkusit ho vyčistit? Ad1: Tak jsem přišel na to, že při zhasnutých světlech to funguje, když rozsvítím a stahnu jas palubky tak to funguje taky a když ho zase přidám, tak to nefunguje. Nevíte někdo, v čem by mohl být problém? Upraveno Leden 14, 2015 uživatelem Mirass 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.