olisoft Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Oplati sa to, tie TT puky su "vecne" na rozdiel od origo, ktore budes znova zanedlho musiet vymenit. Na normalne jazdenie su powerflexy (na nase cesty) nic moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Tak vypadal můj origo puk, na pravém rameni. Vyměnil jsem celé ramena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 powerflexy :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 Takze zhrnuto,podskrtnuto,kdyz budu menit zadni silentbloky prednich ramen,nekupovat na oct ale na audi TT,ktere tam budou krasne pasovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 Presne tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 chtěl bych se zeptat jak se demontují přední silentbloky na rameni, ty se musí taky nějak vylisovat jako ty zadní? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Ahoj, takže když budu chtít vyměnit všechny gumy na ramenách předních tak tyto? Na O1 zadní:http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0407181-silentblok-luzko-ramene-zadni-fabia-2-roomster-octavia.html přední: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3574...er-octavia.html že bych vzal 2 a 2 Febi? to by mohlo stačit na nějakých tech 30 tis ne :) nechci dávat žádný TT, ani Flexy - jde mi jen o to, abych dobře nakoupil a nespletl se ;) díky kluci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Ahoj, takže když budu chtít vyměnit všechny gumy na ramenách předních tak tyto? Na O1 zadní:http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0407181-silentblok-luzko-ramene-zadni-fabia-2-roomster-octavia.html přední: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3574...er-octavia.html že bych vzal 2 a 2 Febi? to by mohlo stačit na nějakých tech 30 tis ne nechci dávat žádný TT, ani Flexy - jde mi jen o to, abych dobře nakoupil a nespletl se :P díky kluci Já jsem dával vše od febi a ze skoda-dily.cz a max spokojenost...!! Pokud nechceš dávat nějaký tvrdý z Leona,nebo TT, tak si myslím že Febi nic nezkazíš.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Dobře, a jsou to správné odkazy na ty silentbloky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 od mato88 :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 Co si vsechno koupil a kolik si platil? :P klidne SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 tak a ted se budete smat ale ja jsem važne seriozni. Protože me už ty problemy se selen blokama ne bavy za nejaky ten tyden budu tam davat nove ale ne škodovacke :D Po menši uprave tam padnou jak ulite plne selen bloky z modelu Omega (r.v. 96-00) a jak to dopadlo dam vedet. Pry jsou tvrde skoro jak TT ale ne zas tolik, jsou plne takže nemaji se kam hybat a tim padem jsou min nachilne k trhani a rizeni je presnejši. To vše vyzkoušim a dam vedet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 Já jsem dal silentbloky z Cupry a je to super a s kombinací sportovního podvozku to fakt nemá chybu..!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 CHtěl bych se zeptat. Ty sileny z toho TT jdou jen na stabilizátory s dieslem, že? ty by měli mít průměr tyče 23mm (jako např OI RS). Já mam 1.6i a tam bych měl mít 21mm. takže to tam nenasadim? Dělá se teda něco lepšího ale ne tak moc co nabízí speedpro? Ty ceny od speedpro mi přijdou dost šílený na to že z toho nemusim mít závodák :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chipoun Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Jelikož moje Oktávka 1,9TDI r.v. 2003 má najeto 133000 a silentbloky jsou původní. Uvažuju nad výměnou, protože i na STK mi říkali, že mám vůli v kolech. Chtěl jsem se zeptat, na kolik zhruba vyjde vyměnit silentbloky na obou nápravách? Případně není někdo v Jižní moravě, kdo by mi to udělal? Díky za informace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Cau chlapi, take mne ceka komplet vymena silentbloku na predni i zadni naprave, tak bych se chtel zeptat jake mate zkusenosti se silentblokama znacky LEMFÖRDER? Dik za odpoved Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Lemforder v tomhle patří mezi přední značky, takže bych se toho vůbec nebál, třeba kluci z BMW klubu to hodně dávají na svoje báwa...Jám mám dobré zkušenosti taky s Meyle HD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 Mate niekto kombinaciu seriovy podvozok, 15" kolesa a zadne puky z Cupry? pocul som nazory, ze su az moc tvrde s kombinaciou so seriovym podvozkom ake volit do predu k spominanemu podvozku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 Dnes proběhla u mé okty výměna zadních SB předních ramen, za origo TT u nás chtěli 630,-Kč za ks, tak jsem vzal plný Febi. Musím říct, že auto teď není tak uplavný, v ztáčkách je stabilnější, pocitově je to tvrdší... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek1583 Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 Chtěl bych se zeptat, je lepší měnit jen silentbloky nebo rovnou koupit celý přední ramena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 26, 2012 Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 Pokud jsou ramena v poradku -neni auto po bouracce na predek atd... tak je to zbytecna investice a klidne dej SB ty co pise ironpipi febi plne mam je take a spokojenost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Jak píše MiR, pokud jsou ramena ok, tak vyměň jen to, co je na nich špatný (puky, čepy, přední SB), víc tam toho není:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hdcz Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Tak nove ulozeni SB a pohoda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jessy Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 hahaha a mne v SEAT autorizovanem servisu presvedcovaly ze na Leona Cupru, O1 TDI a O1 RS jsou ty same seleny, ze mezi nima neni rozdil. A gdyz jsem se u neuatorizovane prodejni zastavyl a zeptal na seleny z R32 tak na mne cumili jako na blbce s otazkou odkud se tady (v Cerne Hore) vzala R32-jka golfik ;) a samozrejmne ze ih nemnely a pak my zacaly vysvetlovat ze jsou uplne jiny, maji vetsi prumer nez ty moje na octe. Ale ja ih tak casto ne menim, pri kazdem servisu (na 10.000km) tam hodim jeden par tech zadnich a to odhazeji mnohem driv (po cca 1000km) :D Uz jsem to vzdal, az my upadne kolo tak budu menit vse protoze mne to ne bavy kazde 4 mesice menit ty gumy zatraceny :D Po 1000 km ? To tam vozievaš 3 t , keď ti to tak málo vydrží? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golficek1 Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Já dávám Febi,nepotřebuju tam mít vyražené vw abych platil víc,když je do fabriky febi dodává,jenom mě teď zarazilo,okta má stabik 23mm?To mám aj na dvojce a okta je o nějakých třista kilo těžší,zajímavé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest nieto Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Zdravim pani. Dnes by mi mali dojst silentbloky z Leona cupra. Mam dojem ze tie moje su uz po funuse,kedze mi zacal podvozok hrkotat,piskotat.....Chcem sa opytat,ci ma niekto skusenosti aj s ostatnymi silentblokmi. Predny silentblok na prednom ramene je asi vhodne dat origo,ci sa tam da dat tiez nieco tuhsie? Co silentbloky na stabilizatore? NIekde som cital,ze na spevnenie podvozku pomoze dat stabilizator s vecsim priemerom. Mam O1 96 kW a riesim otazku,ci ma 150 konovy leon TDI rovnaky podvozok ako moja octa co ma 131 koni,alebo ma iny stabilizator,pruziny a tlmice.Ci by nestalo za to,ak je stabilizator rozmerovo taky isty,len hrubsi priemer tyce dat tam zo 150 konoveho TDI. Kazda rada dobra.Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sluky Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Budou mi to dělat kucí ze servisu kelly, dají se objednat, co mi říkali. Navíc když u nich máme slevu :D Kelly má nekvalitní díly!!!a hlavně drahý! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest VencaTdi Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Kelly má nekvalitní díly!!!a hlavně drahý! tak tak když dělám ramena doma na nějaké Octavii nebo Fabii, tak dávám TRW nebo MeyleHD a kdo by chtěl dokážu proti Kellyně za supr peníze a zatim nebyl hlášen žádnej problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubo Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Zdravim, kupil som na svoju oktavku AGR puky z TT a ked sa trochu otepli tak chcem porobit nejake veci na podvozku ale budem to robit vonku na betone tak sa chcem opytat ci sa daju puky vymenit vonku na heveri bez toho aby muselo ist rameno von? Je to mozne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 venku na heveru to udeláš ale rameno musí ven 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.