collins20vT Odesláno Srpen 30, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 Ahoj, můžu použít na moje RS tyto silentbloky z Fabie RS? Má to někdo na autě? http://www.cc-autodily.cz/luzko-zadni-napravy-3_3 Ja ich mám na AGU, pasuje to, jazdné vlastnosti sa trocha zlepšili.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 ahoj,mám přední z Audi TT/S3 plný a na zadku Fabia RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P911T Odesláno Září 18, 2015 Sdílet Odesláno Září 18, 2015 Ahoj, chystám se na menší obnovu přední nápravy. Má za sebou 130tkm a nešáhlo se na ní. Plánuju měnit přední tlumiče (už to mají za sebou). Už je taky znát vůle v řízení, při přejíždění příčných nerovností občas kovové bouchnutí. Co byste mi ještě doporučili na výměnu (silentbloky, jaké?)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 18, 2015 Sdílet Odesláno Září 18, 2015 tlumice, ulozeni tlumicu, silentbloky vsechny ctyri, vsechny ctyri cepy a tycky stabilizatoru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Říjen 10, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 Dal jsem nové zadni plne silentbloky, přední taky nové, čepy, táhla a je to super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jaster-83 Odesláno Říjen 20, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 Zdravim, chcem menit silenbloky vpredu na ramenach a rozmyslam co je lepsie, ci vytlct gulovy cap s celym ramenom alebo len povolit tie 3 skrutky co drzia cap spolu s ramenom s tym ze poznacim presnu polohu capu a ramena voci sebe aby sa to dalo zlozit rovnako ako to bolo, je nieco na co si dat extra pozor pri nalisovavani novych silenblokov? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Říjen 20, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 lepší to vybit z tehlice, to jen tak netrefis zpátky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sopta Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 Já osobně povoluju ty tři šrouby popř. je vyměním za nové včetně matek ale v podstatě je to jedno :) Jinak kdyby někdo z okolí Opavy potřeboval vyměnit puky čepy nebo cokoli jiného stačí zaslat SZ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddriver Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Ahoj, chystám se také vyměnit silentbloky na přední nápravě - přední a zadní. Když už to budu mít venku, vyměnil bych i kulový čep. Nějaký tip? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamO Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 aky tip akoze potrebujes? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Caute ako to tu tak citam,tak som asi spravil blbost,objednal som si silentbloky na ramena vsetky 4,ale nie plne ako ich tu vsetci vychvaluju ale klasicke,prvovyrobu Lemforder...myslite ze vydrzia aspon rok? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Neboj, určitě vydrží, bude to v pohodě. Hlavně je tam dobře nalisuj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Esteze tak,upokojil si ma ;) lebo uz som zvazoval ze objednam tie druhe pre istotu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jaster-83 Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Hlavne nazabudni ze ked budes finalne dotahovat rameno tak zatazene lebo ked sa dotiahne v nezatazenom stave tak pri zatazeni tie silentbloky viac trpia a skor odchadzaju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Jasne,vdaka za radu ;)cez vikend idem na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speedy799 Odesláno Duben 26, 2016 Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 jofa po vikende ako? uz si to spravil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 Hej spravene,buchot ustal,este sem tam nieco tupo chlopne,tak neviem ci to nie je kost stabiku...lebo ked som ju aj dotiahol tak medzi gumou a ramenom bol cca 3-4mm volny plac a viac som to netahal aby som zavit nestrhol...ale inak robota celkom v pohode,az na gulovy cap na ramene,s tym som bojoval asi hodinu,potom som ho vykrutil priamo z ramena a bolo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest strateny Odesláno Květen 5, 2016 Sdílet Odesláno Květen 5, 2016 ale aspon ze si to dobojoval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
autak Odesláno Srpen 23, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 Mě Lemfordery vydržely 45tis. km. Teď uvažuji o originálech. Zkoušel jste někdo dát originály? Kolik vydržely? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Červen 9, 2017 Sdílet Odesláno Červen 9, 2017 Originály 82000 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzajsTP Odesláno Červenec 6, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2017 Ahoj neví někdo kolik cca může stát oprava podvozku- předku ty čepy atd moc se v tom nevyznám v autorizáku?díly 3k,práce,geo 2k ?posledně měnili olej za 8k 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Červenec 9, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2017 Výměna oleje za 8k? To máš ale předplacený další tři výměny, ne? Silentbloky (přední i zadní), čepy a uložení stabilizatoru a platil jsem něco okolo 2k, všechno lemforder. Práci bych počítal možná 1500 (a i to mi přijde celkem dost) + cena za geo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Červenec 14, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2017 Já platil 14k, silentblok přední,silentblok zadní,čepy ramen,tyče řízení+čep,tyčky stabilizátoru.Samozřejmě je v tom práce a geometrie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 14, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2017 Četl jsem to asi pětkrát a pořád tomu nevěřím! Přední silentblok 70,- Kč, zadní 150,- Kč, spodní čepy ramen 330,- Kč, tyčka řízení s čepem 580,- Kč, kost stabíku 260,- Kč, vše Lemforder, tedy celkem obě strany 2.780,- Kč plus geometrie 500,- Kč. (takhle bych to dělal já na svojí) Zbytek tedy práce? Za těch tak 5 hodin co se to dělá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červenec 14, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2017 No ač se to nezdá, tak hlavně aby jsi to vlisoval tak zapomeň, že to je jako u O1. Tam to šlo v podstatě heverem zapřeným o "něco". U O2 jsme to dělali s kámošem a měli jsem na to hydrauliku, jinak si dost dobře nedokážu představit jak to na koleně vylisuješ a vlisuješ ... fakt "voser" jako prase. Ty čepy a tyčky jsou už v pohodě. 5 normo hodin je celkem dost, ale vezmi si, že musíš prakticky rozhodit celou přední nápravu, tak to možná i tak +- vychází. Úplně "megavoser" je zadní náprava, generálkoval mi ji kámoš, všechny silentbloky co tam jsou, je jich tam pokud si vzpomínám 7 párů, plus jsou tam takový zasraný speciální matky, že jsem mezitím jezdil po městě a sháněl na to klíče ... no ... dělal to cca 7 hodin a to si fakt neoddechnul, stál jsem vedle něj a podával mu klíče, za prvý to šlo strašně blbě rozhodit, takže spreje na povolení atd ... a pak to lisování, s hydraulickou tyčí v poho, ale jinak fakt nevím. Ale zase mám klid. edit: aha, sorry chlapi, jsem ve špatné sekci, myslel jsem, že je to O2 ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Červenec 14, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2017 Ty vole 14k... Tak jako kámo to muselo hodně jinej gang. I kdyby cena dílů byla 5k, což je brutální nesmysl (viz příspěvek od KaJe), tak jsi zaplatil 9k za práci... Jsem docela rád, že si toho dokážu spoustu udělat sám a zbytek mi dělá kamarád za "děkuju". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Červenec 15, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2017 Tak já nevím,mě se to zdálo v pohodě,páč jen ta tyč řízení origo 3150,- takže to je jenom 6k za ty tyče řízení a + zbytek.Ale jsem laik,takže nemůžu posoudit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červenec 16, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2017 Tyč řízení na O1 za 3 tisíce koupí s prominutím jen blázen :D TOP kvalita tedy Lemforder je za pár korun i s čepem jak psal KaJe... No někdo si každopádně velmi dobře vydělal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 16, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2017 Pred 4 roky jsem delal kompletni GO predni napravy, dily sem kupoval originalni a i s praci a geometrii jsem se vlezl do 8tis, takze ty ceny co tu litaji jsou premrsteny jako prase!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 16, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2017 Pokud ale vyžaduje origo díly v origo krabičce, tak ta cena odpovídá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.