Kubo Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Dakujem,takže ak musi ist rameno von tak nebudem robit nijake provizorne sťahovaky ale rovno to dam do dielne na lis, ďakujem, ušetril si mi babranie sa s pripravkom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Zdravim, taky teď až bude teplejc plánuju silentbloky na přední nápravu. Auto O1, je 1,6 55Kw z 97. Jelikož ty moje stávající jsou uplně hotový tak tam dám rovnou ty zesílený z TT, ale chtěl bych vědět jestli se tam nemusej dát do nějáký speciální polohy, protože vim, že ty normální se tam dávaj, aby se to mohlo ohýbat. Tak jenom abych to nejak nepoku*vil. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest otipkavasek Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Přidám se tady taky do diskuze. Nemohl by mi někdo říct, jestli je opravdu nutný lis, abych tam dostal ty nové puky? Nebo stačí udělat na soustruhu přípravek a závitovkou to tam natlačit? Nemá někdo fotku jak to dělal? Nechtěl bych ty silentbloky zničit :-). Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Přidám se tady taky do diskuze. Nemohl by mi někdo říct, jestli je opravdu nutný lis, abych tam dostal ty nové puky? Nebo stačí udělat na soustruhu přípravek a závitovkou to tam natlačit? Nemá někdo fotku jak to dělal? Nechtěl bych ty silentbloky zničit :-). Díky S tim ti mužu pomoct já. Našel jsem stránku, kde to je celkem pěkně nafoceno. Lisování silentbloků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Zdravim, taky teď až bude teplejc plánuju silentbloky na přední nápravu. Auto O1, je 1,6 55Kw z 97. Jelikož ty moje stávající jsou uplně hotový tak tam dám rovnou ty zesílený z TT, ale chtěl bych vědět jestli se tam nemusej dát do nějáký speciální polohy, protože vim, že ty normální se tam dávaj, aby se to mohlo ohýbat. Tak jenom abych to nejak nepoku*vil. Díky Nikdo fakt neví? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 je to jedno bo jsou plné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 (upraveno) Ahoj chci si nechat vyměnit Silentbloky za plné , kolik jich je na utě 4ks? na každém ramenu jeden ? předek i zadek Děkuji za radu Upraveno Květen 10, 2013 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 zadní silentblok předního ramene2ks tam se používaj z audi TT(prostě plne) a přední sil.př.ramene bud dat originaly a nebo mužeš použit od powerflexu do zadní napravy jsou 2ks tam pasuje z Leon Cupra ten je tuhší myslím fabiaIIRs ještě pasuje a nebo powerflex 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 (upraveno) OK děkuji a mohu do té zadní nápravy použít tyto ? http://www.cc-autodily.cz/luzko-ramene-zadni-1 Upraveno Květen 12, 2013 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black-jack Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Tak mám cca 500km na plných silenblokách předních ramen (ala audi TT) a ten rozdíl je opravdu patrný... doporučuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 OK děkuji a mohu do té zadní nápravy použít tyto ? http://www.cc-autodily.cz/luzko-ramene-zadni-1 nene ty jsou do předních ramen ty zadní tzv z Audi TT do zadní napravy potřebuješ tyhle http://www.cc-autodily.cz/luzko-zadni-napravy-3_3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaP Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s těmito SB : http://www.autodilykrc.cz/cz-detail-559084-silentblok-ramene-zadni-plny.html Meyle HD je na ně 4roky záruka.Prodejce mě ujišťuje, že pokud do 4let prasknout vymění je.Cena oproti origo je cca 50% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
otmen Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Tak po 2 letech (najeto do 10 tis.km) FEBI plné silenbloky kaput. Jeden utržený skoro celý a na druhým už jsou trhliny, takže výměna mě nemine. Teď jsem tam dal Lemforder, uvidíme co vydrží. Ještě bych chtěl varovat před kvalitou TRW, prakticky všechno co jsem měl od této značky na autě mi do 3 let odešlo. Zadní kotouče + desky - po letošní zimě uplně rezavé - u destičky rzí odskočilo obložení od desky, kotouče, prakticky vše na výměnu. Spodní čepy na ramenech po třech letech uplně popraskané a steřelé ochranné manžety. Původní zadní silenbloky ramen od TRW byly na výměnu hned, na STK mi řekli, že jsou jak po 100 tis. km a přitom byly nové. Tak mám zase letos co dělat :) jo, koupíš levně koupíš dvakrát, né-li třikrát. TRW a FEBI už mi nesmí do baráku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Myslím, že Lemförder budou v pohodě. Loni jsem dělal GO přední nápravy a dával jsem plné SB Lemförder a když jsem se na ně po roce díval, tak jsou pořád jako nové, takže určitě budou OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
otmen Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 dík za info, teď jsi mě trošku uklidnil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Taky se chystám na výměnu.. Jen tak pro zajímavost, takto vypadají ORIGINÁLNÍ silentbloky po ujetí 195.000 km !! Až k neuvěření, že s těmi dnešními jsou takové problémy... Utržené ještě ani nejsou, ale únava je na nich vidět :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 no moje originaly na pravej strane po 182 000 boli uz rozmlatene dost.. uz to buchalo jak svina, a prava strana vyzerala podobne jak tvoj obrazok ale zozadu bola uz trochu potrhana :D a jeden cap uz mal natrhnutu gumu.. a ten cap sa menil tak 8-10 tisic km dozadu.. pravdepodobne to boli capy delphi.. chcel som SB aj capy febi, ale nakoniec som objednal lehmforder, zajtra maju dojst tak som zvedavy kolko km vydrzia :D dufam ze aspon 15-30k :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vtomas Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Taky se chystám na výměnu.. Jen tak pro zajímavost, takto vypadají ORIGINÁLNÍ silentbloky po ujetí 195.000 km !! Až k neuvěření, že s těmi dnešními jsou takové problémy... Utržené ještě ani nejsou, ale únava je na nich vidět Dnes sem viděl něco podobného nebo horšího na své Octě po ujetí 230tis. km na origo pukách, čepech....akorát po dotáhnutí z DE nic nikde nebouchalo a na našich cetách po 14tis. jeden komplet utrženej a druhej z poloviny. Všechno sem nahradil Lemforderem (koplet repas přední nápravy) a můžu říct, že je to nehorázně znát!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gabik501 Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 ahojte vsetci ,chcel by som menit cele predne ramena na skodu octaviu 96kw ale neviem sa rozhodnut medzy delphi a febi ,a este stabilizacne tycky ,treba ich menit cele alebo staci len ten klb?dakujem za pomoc :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octania Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Zdarec,proč cely ramena? jsou ohly? zachoval bych je.. Vyměnit jen součástky a jede dal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Noranis Odesláno Březen 22, 2014 Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 Ahoj všem, doporučíte mi někdo dávat powerflex SB na seriový podvozek Octavie TDI? Není to na naše silnice pak moc tvrdé? Takovéto SB je vhodnější dávat až při snížení/ztvrzení podvozku? Díky moc za vaše reakce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gabik501 Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Zdarec,proč cely ramena? jsou ohly? zachoval bych je.. Vyměnit jen součástky a jede dal. Ahoj ,mozem kupit cele rameno nove za 40 euro a neviem ak by som kupil nove suciastky a plus prelisovanie tak by ma to mozno vyslo na to iste ,tak preto rozmyslam o celej vymene ramien...a co zo znackou?febi alebo delphi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Gabik501: Asi spíš Febi, když už, ale origo ramena bych zachoval.. Origo, je origo..Kluci, chci se zeptat, jaké máte zkušenosti se s plnýma silenblokama na zadní nápravě ( jedná se o silentbloky z Fabie RS). Na předku mám Tlumiče Bilstein B4 + plné silentbloky a jsem spokojeny, zadek chci uplně do stejna..tak prosím o radu :D ..A popřípadě jít do Origo, anebo nějaká druhovýroba ? Ale co jsem se díval rozdíl mezi druhovýrobou a origo je minimální.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 Ja mam zadne z Fabie RS a v predu z TT od Lemforder a som spokojny. Mozem doporucit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 driemotan: Předek mám stejny a právě jsem rozmýšlel na ten zadek, nechtělo by se mi to dělat třeba za rok, ale aby to vydrželo :) díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 ja som namontoval strongflex červene a maximalna spokojnosť ,drží to dobre tvrde to nie je a je tu pur žiadna guma www.silentbloky.sk su tam aj videa ako to funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Prosím o info, má to zadní uložení z FRS nějaký fixní montážní bod, nebo to je jedno jak bude nalisovaný? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Když bys ty dvě vybrání u díry pro šrou jakože protnul přímkou, tak ta by měla být kolmo na rameno nápravy. Snad jsem to napsal srozumitelně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 (upraveno) Dík za info, našel jsem i obrázek. Upraveno Květen 31, 2014 uživatelem McDrapi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.