marekczek Odesláno Prosinec 28, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2013 motorpower mě psal, že to testoval na x autech a na nějakých to šlo a na nějakých ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Tady jeden vyřešil pokud nemohl změnit tyto hodnoty: http://www.golfmk7.com/forums/showpost.php?p=18303&postcount=35 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Na 1.4 TSI CHPA nefunguje zatiaľ žiaden spôsob - okrem stálej závady "systém start stop nefunčkní". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 http://www.autoforum.cz/technika/start-stop-soucasne-motory-znici-zatezuje-je-i-destinasobne-vice/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Co třeba , kdyby se něco provedlo se snímačem na akumulátoru.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 da se nastavit hodnoty např. napětí akumulatoru, pod kteryma je systém neaktivní. Když zadas např 12,1V tak ses za vodou, pac je to vždycky min, než da alternátor. Mam to tak 2-3 mesice a ani jednou mi to motor nevyplo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Na posledních gateway funguje stále jen změna venkovní teploty(na poslední software pro gateway lze nastavit až 15V a stejně to vypíná). Venkovní teplota funguje naprosto spolehlivě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lopik Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Nechci zakládat nové téma, proto píši sem. Mám také start-stop (2.0TDI) a už jsem si zvyknul na "dvojhmat" starování + tlačítkem start-stop vypnout. Zaujala mne ale jedna věc. Nevím, jestli je to chyba konkrétního kusu, anebo se tak systém chová standardně. Jakmile systém vypnu, tlačítko se prosvítí oranžově a motor se nevypíná. Někdy ale se systém sám od sebe (dělá to po ujetí pár km od nastarování) zase opět aktivuje. Někdy si toho všimnu a zase jej deaktivuji tlačítkem, někdy ne a poznám to na první křižovatce. Když jej opět deaktivuji, pak už vydrží deaktivovaný až do vypnutí motoru. Setkal se někdo s takovým chováním? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 U me se to nestavalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StanoCZ Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 U me ex OIII jsem mel tento stejny problem, jednou jsem se s tim i hadal zmacknul deaktivaci a po cca 4s se opet aktivoval a takhle asi 6x dokola a pak uz vydrzel off 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Mně se to sice ještě nestalo (já to tlačítko ani moc nepoužívám), ale napadá mě jedna věc. Když je ručně deaktivovaný, stojím na křižovatce, tak by měl vypnout, ale nevypne (díky ruční deaktivaci). Pak nastane situace, že by se měl motor sám nastartovat, aniž se rozjíždím (např. potřeba vyššího výkonu klimatizace, nebo sepnutí nějakého elektrického ohřevu). Naoko se nic nestane, protože motor stále běží, ale vnitřně došlo k překlopení do jiného stavu a ta logika je pak pozměněná a při první příležitosti se už vypne. Chtělo by to vyzkoušet, zda se to nestává za těchto podmínek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Lopik: Občas se mi to stává také. Dokonce jsem to reklamoval ve značkovém servisu Škoda. Odpověď byla také "značková" - závada se neprojevila, ve výpisu paměti závad se nic neobjevilo. Ještě zkusím jiný servis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lopik Odesláno Prosinec 17, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2014 boban1108 to zní celkem logicky, možné to je. Zatím jsem nevypozoroval žádnou závislost, takže se na to zkusím zaměřit. (reď v zimě často ten zvýšený odběr je - zapnuté topení sedaček, zrcátek, skla apod.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 11, 2015 Sdílet Odesláno Květen 11, 2015 Tak co ten SS? už to někdo víte kluci vypnout? Jednoho známého to štve u Sup II :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 už se mi jich dost podařilo vypnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 jj, dělá se to celkem často a od MR2015 ještě častěji (povinnost SS z výroby) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 17, 2015 Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 Jojo, on to chce nejdřív vyhádat v autorizáku (marně jsem mu říkal, že mu to tam nevypnou). Tak čekám, kdy se mu ozve, ať mu na Rolbu dám kontakt (je z Prahy). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Tak na najnovších O3 MR2016 s 1.2 TSI 81kw nefunguje ani finta s nastavením teploty, ani finta so zmenou napätia Zatiaľ nebol čas pohrať sa s tým, ale po nastavení fungujúcom na starších autách sa nič neudialo a motor 1.2 TSI 81kw sa veselo vypína. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majkyke Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 O3 MR2016 1,6TDI 81kW uspesne vypnute za pomoci Iwhyho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Červenec 6, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 Vypnutí u mě při úpravě sw samozžejmostí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 Cauko vsetci, mam start stop system off uz asi rok. Dnes sa mi stalo a to uz asi druhykrat, ze mi z nicoho nic vysvietilo EPC a hodilo motor do nudzoveho rezimu. Motor vobec nereagoval na plyn a na maxidote mi vypisalo : zavada start stop systemu. Ked som zastavil motor isiel nepravidelne a otacky kolisali medzi 600-1200. Hned som vypol a nasledne nastartoval a motor isiel ako ma. Na maxidote stale pisalo zavada start stop systemu, tak som stlacil tlacidlo na deaktivaciu a nevypisalo uz nic. Mate niekto takuto skusenost alebo podobnu? Po prvom probleme som to dal napichnut a nebola ziadna zaznamenana chyba. Moze to mat suvis s tym ze je motor chipnuty? Prvykrat sa mi to stalo po chipovani asi po 100 km. Pri skusobnej jazde a to fakt na plny plyn asi 20 km nic a potom to urobilo. Dik za reakcie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vetfol Odesláno Květen 8, 2016 Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 stačí vypojit konektor na baterce, nic se nevypíná, nic nesvítí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaha Odesláno Září 14, 2016 Sdílet Odesláno Září 14, 2016 No jen taková technická pokud by vás v D kontrolovali a náhoud zjistili že je start-stop nefunkční tak hádejte co...Na některých VAG autech jde nastavit, aby si pamatoval stav SS po vypnutí klíčku, ale na MQB jsem to ještě nezkoušel, ale asi to půjde taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Září 14, 2016 Sdílet Odesláno Září 14, 2016 Jak to zjistí, když tlačítko funguje?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 14, 2016 Sdílet Odesláno Září 14, 2016 stačí vypojit konektor na baterce, nic se nevypíná, nic nesvítí. a taky to špatně dobíjí..... ad kontrola v De.... nefunkčnost systému nelze nijak zjistit, pokud je úprava přes změnu podmínek zásahu SS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaha Odesláno Září 15, 2016 Sdílet Odesláno Září 15, 2016 To ano, ale spousta úprav je takových že ten systém prostě nefunguje ani na tlačítko(třeba ukostření tlačítka apod...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Temnota333 Odesláno Září 18, 2016 Sdílet Odesláno Září 18, 2016 Ja neviem, mám ročník 2014 1.4 tsi ale vždy keď naštartujem auto,urobím štik na vypínači a je to. Pred tým som to robil aj na golfe 1.6 tdi. To potrebujete mať skutočne vypnuté úplne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 18, 2016 Sdílet Odesláno Září 18, 2016 a me se stavalo, ze jsem udelal "štik" a po par minutach se mi to samo zaktivovalo, proto sel okamzite off 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Temnota333 Odesláno Září 18, 2016 Sdílet Odesláno Září 18, 2016 Tak ako som písal. Mal som to aj v golfe a nikdy sa mi nestalo, že by mi to urobilo ako tebe. Teraz mám Octaviu a taktiež, vypnem a ide. Asi mám šťastie na to. Ozaj. Priateľka ma citroen cactus a tam sa to vypína trochu komplikovanejšie cez ten ich tablet ale vždy ak to deaktivujem, funguje to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RÁFEK Odesláno Září 24, 2016 Sdílet Odesláno Září 24, 2016 K info. Octavia 2,0 TDI vyrobena srpen 2016 (MR 2017) Start-Stop bezproblémově vypnut pomocí VCDS změnou napětí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.