Guest Vrsak Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Dnes ručička teploty po pár kilometrech vůbec nestoupla, auto nezačne hřát, furt na nule, stav chladící kapaliny ok, po dojetí se spustil ventilátor a rozsvítila se i kontrolka ASR (Zatočená šipka okolo trojúhelníku s vykřičníkem). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Dlemeho cidlo ale bez si udelat diagnostiku ta ti rekne vic... ;) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Buď čidlo teploty chladící kapaliny, nebo termostat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
to0001 Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Dnes ručička teploty po pár kilometrech vůbec nestoupla, auto nezačne hřát, furt na nule, stav chladící kapaliny ok, po dojetí se spustil ventilátor a rozsvítila se i kontrolka ASR (Zatočená šipka okolo trojúhelníku s vykřičníkem). Podle mého jednoznačně termostat. Kdyby to bylo čidlo,tak topííí!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
951 Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Zdarec .Tak ja mam taky jednu zajímavost.auto nekouří,topí,hadice sou teplě ale chladič mspíš vubec,teplota drží a přesto ,to řekněme po 30 km vyhodi vodu ven z nadobky .myslím tak na víčko,ale fakt že je voda celkem kalná,snad něco ucpané.termostat je nový a čidlo také.na vagu mi to nehlásí nic.má někdo radu?díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Rekl bych, ze ti to tlakuje do okruhu, tzn. ze by jsi mel praskle tesneni pod hlavou. Uvidis co ti napisou ostatni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Pokud ani s novým termostatem nejde tepla voda do chladiče tak ho zkus vyhodit úplně na zkoušku. Pak je ještě možný že se ti protáčí vodní pumpa takže se to do chladiče nedostane... Toto nám dělala felda 1.6 neboli ten samý motor... Těsnění pod hlavou taky připadá v úvahu ale proč by to nešlo do chladiče.. Toto spíš vypadá že se to uvaří, jelikož to chladič nechladí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
951 Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Ta pumpa mě taky napadla a čtu že je to celkem časté ale rozvody sem dělal v létě.takže je nová.no ale mohla odejít.každopádně diky za napady.začnu se soustředit na tu kalnou vodu.příde mi hodně až cihlová.dočetl sem se o neco pročištění a tím začnu.zítra odpolko na to vletím a snad se to podaří odstranit bez sundání hlavy.dám vědět jak sem dopadl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
951 Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 Zdarec .takže opraveno vypláchl sem soustavu jako první a dal nový termostat.ale to co s toho vyletělo bylo fak nechutny.takže asi někde byla ucpávka která putovala a putovala.známý je spokojený a to je to hlavní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kotas82 Odesláno Prosinec 23, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2016 Zdravím Vás všechny . Já mám taky zvláštní problém s teplotou . Mě to teď zase chladí až moc ? . Když je auto na volnoběh a stojí tak teplota pomalu stoupá ,jakmile se rozjezdu a i když nechám pořádně zahřát motor začne padat teplota ručička až na nule . Termostat i čidlo vyměněny zatím jsem to vyřešil krytkou před chladič a vše funguje jak má , ale jak mile ji sundám a rozjezdu se ze zahřátého motoru během chvíle lednice . A druhá věc někde okolo chladiče kape voda zdá se že celkem dost , ale s nádržky se moc nestrácí . Děkuji Všem za rady a přeji krásné a klidné " VÁNOČNÍ SVÁTKY " 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Prosinec 23, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2016 Ahoj, to vypadá na nedovírající termostat, zkusil bych jiný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kotas82 Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 Ahoj díky za radu , ale že by to dělaly dva nové termostaty a to jsem tam nedával žádnou Čínu , ale ještě mě napadá zda by to nemohla dělat ta vrchní příruba toho termostatu ( ten vrchní plastový domek ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
951 Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 Ahoj. Taky se přimlouvám za ten nedovírající se termostat.příznaky sou jasné ale mate mě ten tekoucí chladič.to by mělo být spíš naopak. není voda tak teplota musí jít nahoru.i bez clonky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kotas82 Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 Ale zajímavé je že to dělají dva nové termostaty jak jsem psal , a ta voda to vykape tak deci v expanze moc neubívá a že by se voda strácela když je motor zahřátý to taky ne přitom kdyby to někde netěsnilo tak by při zahřátém motoru by to mělo téct víc jelikož jsou větší tlaky v chladícím okruhu . Zdá se že to spíš teče když je auto v klidu a studené . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 A víčko termostatu máš dobré? To jsi také měnil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 udělej toto a máš pokoj http://www.skoda-club.net/forum-tema/domek-termostatu-felicie-1-6-9296 a ještě se přesvěč jestli ta jehla co leze z toho termostatu neni moc dlouhá ,že by se opírala o tu přepážku ve víku a pootvírala termostat ,pokud by byla dlouhá kapku tu jehlu ubrousíš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kotas82 Odesláno Prosinec 28, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2016 Tak děkuji Vám Všem za rady . Chyba odhalena byl strženy závit na tom tělesu termostatu tudíž to netěsní . Teď jde o to že ten samořezný šroubek tam nedrží vůbec . Nemá někdo tady radu jak to opravit . Uvažoval jsem o nějakém tmelu nebo závitové vložce . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 28, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2016 řešim silnějším samořezným šroubem lepidlo tam nedrží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kotas82 Odesláno Prosinec 28, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2016 Díky za radu vyskouším , už mě to taky napadalo , ale měl jsem obavy že to křupne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.