DIAGNOSTIK. Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Poškozené turbodmychadlo, auto přestalo jet, poté už nenastartovalo. Nad jeho výměnou bude jásat každý mechanik,,,, jak to uvidí, raději uteče... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Epi Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Po kolika odjetých km to odešlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Leden 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 40 000km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beargrylls55 Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Zdravím! Dnes som naštartoval a z motora išiel hnusný kovový klepot, ktorý po vyšliapnutí spojky prestal, keď som pedál pustil znovu to klepalo. Párkrát som zošliapol spojkový pedál a prestalo to. Znepokojilo ma to. Čo by to mohlo byť? Predtým sa mi to nestalo. Mám najazdených 25 tis km. Nejazdím pod 1600 rpm. Žeby sa ozývala dvojhmota?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JendaV Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Tak po 47 tis odešel EGR ventil....Naštěstí ještě v záruce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tecki Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Zdravím! Dnes som naštartoval a z motora išiel hnusný kovový klepot, ktorý po vyšliapnutí spojky prestal, keď som pedál pustil znovu to klepalo. Párkrát som zošliapol spojkový pedál a prestalo to. Znepokojilo ma to. Čo by to mohlo byť? Predtým sa mi to nestalo. Mám najazdených 25 tis km. Nejazdím pod 1600 rpm. Žeby sa ozývala dvojhmota?? Ako sa tvoj problem prejavil s odstupom casu? Presne to iste som zbadal aj ja, avsak len niekedy...ale presne to iste... Uz si nieco v servise aj vyriesil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beargrylls55 Odesláno Srpen 10, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 Ako sa tvoj problem prejavil s odstupom casu? Presne to iste som zbadal aj ja, avsak len niekedy...ale presne to iste... Uz si nieco v servise aj vyriesil? Ahoj :) Už som to dlhšie nespozoroval, od začiatku roka sa mi to stalo asi 3x,vždy stačí pár krát zošliapnuť spojkový pedál a je ticho, momentálne mám 41tis km. V servise povedali, že ak by sa to prejavovalo častejšie mám prísť, avšak záruka mi už skončila, mal som iba 2 roky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tecki Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Ok, vdaka za info, som na tom presne tak isto, este uvidim ako sa to vyvinie do konca zaruky, plati mi do jari 2016, tak po zime uvidim. Asi je to zavada este len v zaciatocnom stadiu, takze uvidim po case... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 blbá lamela spojky, resp. ty pružiny v ní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tecki Odesláno Srpen 12, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2015 blbá lamela spojky, resp. ty pružiny v ní hmmm, to je fakt lamela? A to v Skoda auto nevedia, nestretli sa s tym ked to robi viacerym? Ja som si doteraz myslel, ze to je asi vytlacne lozisko... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oblina Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 v skoda auto vedia prd, nedavno som bol v servise a kokoti mi naliali o liter olej viac.. Oni nevedia ani vymenit olej - nejaka diagnostika = nula bodov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavka5 Odesláno Květen 22, 2018 Sdílet Odesláno Květen 22, 2018 Asi to není úplně závada ale dlouho motor točí než chytne. V zimě žádný problém, když je teplo tak to nežhaví a také špatně startuje.Nedá se to nějak řešit aby to žhavilo i když je teplo? Je to 1,6 77 kw O3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr Fido Odesláno Listopad 17, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2018 V 4. 8. 2015 at 11:50, tecki napsal: Ako sa tvoj problem prejavil s odstupom casu? Presne to iste som zbadal aj ja, avsak len niekedy...ale presne to iste... Uz si nieco v servise aj vyriesil? V 3. 9. 2014 at 15:43, beargrylls55 napsal: Zdravím! Dnes som naštartoval a z motora išiel hnusný kovový klepot, ktorý po vyšliapnutí spojky prestal, keď som pedál pustil znovu to klepalo. Párkrát som zošliapol spojkový pedál a prestalo to. Znepokojilo ma to. Čo by to mohlo byť? Predtým sa mi to nestalo. Mám najazdených 25 tis km. Nejazdím pod 1600 rpm. Žeby sa ozývala dvojhmota?? Ahoj, přesně toto dělala moje Chrochtávka III po 155tis.km Reklamace a výsledek - Ohnutý přítlačák ve spojce, + jednostraně sjetá lamela. Takže výměna spojky a taky nějaký ložiska v převodovce vyměnili. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beargrylls55 Odesláno Listopad 20, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2018 Už mám najazdených 103 tis km a naďalej to občas klepe, hlavne keď sa posúvam v kolóne tak takmer vždy sa to rozklepe, pri bežnej jazde to nepostrehujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuro_SV Odesláno Listopad 28, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2018 ten klepot ktory po vysliapnuti spojky prestane je zvacsa sposobeny poklesom tlaku v CR, no moze to byt aj problem aky mal Fido 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.