Přejít na obsah

Napajedlákovo RS

Doporučené příspěvky

Ty vole tady je veselo zase se jezdilo Barum rallye koukám :-) z chyb se člověk učí a příští sezonu uvidíme modré rs uz s číslem na dveřích :-) je zajímavé jezdím každý den ve vesnici zatáčky bokem 45 stupňů a víc předek do kontra a pod plynem tak me asistent neprudi jen když jde předek nedotacive ven tak zachroupou kola problikne a hned jsem zpět ve směru jízdy se na prdel moc nereaguje

Odkaz ke komentáři

Že měli největší výhodu řidiči těch Subaru, které mají pohon na všechny 4, ale zároveň i dostatek síly na to, aby ten zadek auto ze smyku vytlačil, to je jasné. Ale i tak byla vidět rozdílná úroveň řidičských dovedností. Málokdo najel zatáčku tak, že točil včas a plynule vyjel, spousta lidí do zatáčky bezhlavě najela a čekali, co se bude dít. No a o úplně posledním majiteli Audi se raději nevyjadřovat :D

Odkaz ke komentáři

Ty Subara a Eva jely mimo soutěž. Je tam právě kvůli nim limit 1900ccm,protože si to půjčil kdejaký střelec a pak to bylo hodně nebezpečné... 1. Škoda 130

2. Škoda 105

3. Škoda Favorit a až 4. byla 1. čtyřkolka načipovaný Golf TDI 4motion.... takže jde vidět, že někteří hoši ve škodárnách to mají hodně v ruce :palec: Jako já bych do toho asi nešel :lol: to je video přímo z našeho místa a o tom posledním Audi ani nemluvím, to jsem si nestihl ani nasadit čepici, jak jsme utíkali :jelen:

Tohle byl už 40. ročník takové "sranda rally" :D

Upraveno uživatelem napajedlak
Odkaz ke komentáři

Dneska trochu bokem příspěvek...konečně vyšlo počasí, volno v práci, tak jsme se s Octávií po dlouhé době vydali za svým druhým koníčkem. A aby to nebylo úplně mimo, tak jsem se dostal na spotřeby.cz a byl jsem překvapen - podle tankování spotřeba 6.75l/100km a podle PP 6.7l...takže nekecá....uvidíme co dál.

post-30712-0-95680500-1423864653_thumb.jpg

post-30712-0-11790700-1423864689_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

videjko z Valašky pěkné...ten poslední s Audinou byl fakt dobrý magor... :D taky sem měl v plánu jet se podívat, ale nevyšlo mi to, takže až Barumka :) možná vlastně vyjde Polsko :)

Nebál ses, že se propadneš? V posledních dnech nijak nemrzlo :D Chytáš si je na sváču mezi chleba? :)

Odkaz ke komentáři

To víš, že bál..na led se muselo přes prkno,protože na kraji už led nebyl :lol: škoda, že Barumka je vždy v termínu, kdy je Žamberk :wacko:

Pěkné místo. To bych raději vytáhl brusle ale :) jinak rybaření taky mužů ale v létě v noci u piva :)

Tak tohle je spíš tak pro zábavu, v létě si pstruha takhle nechytím ^_^

Jinak aktuálně se konečně dostal do řešení chladič klimy, ale nevím, jestli vzít dovoz za 1.100Kč nebo Valeo za 2.120Kč...jestli to neudělá stejnou službu :blink:

Odkaz ke komentáři

Mám dojem, že je to většinou taková bílá zátka, ale nechci šířit fámy. Každopádně teď se vyskytl jiný problém. Cestou do práce jsem tomu na křižovatce přišlápl, dvojka to samé, dojel jsem k práci a když jsem nechal ochladit turbo, tak na volnoběh se začalo třást celé auto, jakoby to chtělo zdechnout... ale otáčky se nehly. Otevřel jsem kapotu a motor se hýbal dopředu, dozadu tak o 5cm a měl divný zvuk, najednou se to ustálilo a zas OK. Co by to mohlo být? Silentblok motoru?

Odkaz ke komentáři

Tak to chvění je asi záhadou, možná vstřik si postavil hlavu. Na diagnostice nic a od té doby to taky neudělalo. DPF má 0 nedokončených regenerací a zaplněn je z 13.7% (což se divím při mých 5-10km cestách)...ale tím to asi stejně nebylo.

Jediné, co ukázala diagnostika byla anténa rádia - přerušení...takže mi Audience asi jede jen na 1 anténu.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Netuším, nejezdil jsem nijak dravě..měkká guma, na vodě, při brždění a v zatáčkách fakt excelentní. Ale přes horké léto na předku co tis km, to milimetr dolů... A já potřebuji gumu alespoň na dva roky. Známý, co je měl na BMW to vyhazoval po 9tis. a to taky není žádný extra střelec a říkal super vlastnosti ale nikdy víc, nebude vyhazovat 40 litrů za dvě sady na jedno léto.

Tak to raději ten Barum, jak číny :-D

Odkaz ke komentáři

I naši je mají a pohoda, tak uvidím. Ty Conti super, ale kdybych jezdil víc, tak sjet 2 sady za léto je pro mne drahý luxus. Předtím jsem měl Michelin Pilot sport a ty byly taky dobrý, s těma jsem si udělal rekord ve spotřebě - 4,8l :D a krom toho měly daleko výraznější ochranu ráfku, což mne např. u těch ContiSportContact 5 taky zklamalo

Upraveno uživatelem napajedlak
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...