Přejít na obsah

modrý béňo

Doporučené příspěvky

Mi​los0785: Díky chvála těší :D.

Mirajzz: Mě se to s těma podložkama líbilo moc, takový bestiální, vzhledově to bylo skoro jak kdybych měl vzduch :ph34r: .

Košin: Nvm nepřijde mi to od posledně taková změna v tom snížení... přijde mi, že to opticky skoro není poznat ten 1,5 cm :lol::wallbash: a níž už s tim teď ani nepůjdu... jestli někdy budu snižovat, tak nejprve bych musel mít další auto :lol: a užší pneu. Takhle je to tak akorát, abych ještě všude projel bez větších potíží :palec: .

Ciimaa: Blázen snad ještě neee :lol: .

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

košin: to by mohli, ale co bys chtěl od JOMu ... taky tě zarazí i to, když vezmeš krabici na ní je na nalepeném štítku napsáno octavia, vybalíš, vezmeš do ruky návod a tam návod pro 5 oplů, a pár golfů a golf max. III generace na návodu. To si pak myslíš, že ti poslali úplně něco jiného.

Fanny: Snad to napíšu srozumitelně. Jak je ta hlavička co drží ten šroub, který se v ní může naklánět do určitého úhlu, tak drobet ubrousit v té hlavičce okraj, aby se ten šroub mohl ohnout o ještě větší úhel. Nic těžkého to ve výsledku není.

Odkaz ke komentáři

Erin Kane: jooo vzpěry jsou super věc :palec:

Jinak co se týká vzpěr z OB autodíly, začátkem loňského roku jsme já, MiR a Garrett objednávali vzpěry z OBéček a vše sedlo jako prdel na hrnec, nic jsme nemuseli upravovat, takže si myslím, že dřív je asi upravovali, ale nyní na to asi kašlou. Z toho ale vyplívá, že klamou zákazníka a vlastně si platíte za něco, co není udělaný...!!! :pest:

Odkaz ke komentáři

Včera večer se udělala další maličkost

attachicon.gifIMG_20141016_181539.jpgattachicon.gifIMG_20141016_181548.jpgattachicon.gifIMG_20141016_181559.jpg

Jinak objednáno z OB autodílů a ten kdo tam k tomu napsal popisek "nyní už jsou vzpěry "doupraveny",takže Vám budou pasovat bez problémů" by zasloužil dát po tlamě, protože bez broušení to stejnak nešlo :wallbash::pest: byli to nervy...

Opravdu je třeba mravně zabrousit aby sedli a ještě k tomu chytli vzpěry po roce lišku takže dostaly nový design ve formě smršťovací bužírky

post-87-0-93642000-1413569694_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Po dlouhé době, nějaká aktualizace stavu ... minulý týden vyměněny rozvody, a ve středu jsem konečně přezul na zimáky.

post-27471-0-80128700-1416588962_thumb.jpgpost-27471-0-68711200-1416588968_thumb.jpg

Letní disky se odvezli na opravu, pač byl jeden drobet koplej a druhej pořádně, pač sem v létě potkal dopravní značku o kterou jsem se zastavil když sem dostal v zatáčce smyk.

Samozřejmě, aby nešlo něco moc hladce při přezouvání jsem zjistil, že 1cm podložky pod kola od H&R nejsou úplně v pořádku. Jedna je KO po cca měsíci a půl užívání.

post-27471-0-55603900-1416589147_thumb.jpg

Zima začíná a na další jaro/léto jsou další plány, ale nejprve doopravit práh a zadní dveře (také kůli značce poškozeny), dát do pucu kola a když se zadaří dodělat zadní kotouče, a dopředu o píť větší, dát nalakovat pár věcí atd.... je toho moc, peněz málo a zima krátká ... uvidíme co se stane.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...