vlastaaa Odesláno Duben 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 sem zvědavej na živo, tohle mi zatím poslali MMSkou, ale jednu O1 už meli hotovou když sem tam byl, akorát do tmavšího karbonu, a fakt pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 28, 2016 Sdílet Odesláno Duben 28, 2016 Ty koso jak si pan parkuje hezky na koberecku to je stylovy :D Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Duben 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2016 pozůstatek po předešlém majiteli, ale půjde pryč letos jinak zatím mám jen toto foto, v sobotu odpo si pro to jedu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Duben 28, 2016 Sdílet Odesláno Duben 28, 2016 super :) jsem zvedav jak to bude vypadat na aute :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 29, 2016 Sdílet Odesláno Duben 29, 2016 brutal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 29, 2016 Sdílet Odesláno Duben 29, 2016 Super proměna! Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Duben 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2016 jako za mě dobrý no, myslím že k RS ideál, ono jak je palubka tmavě šedá tak se to bude hodit, je to takovej dynamickej vzor. Nechtěl jsem to jen do černýho lesku, protože to má každý, a navíc by se mi to nehodilo k sedačkám a tapecům až se mi vrátí, kdyby byly madla lesklý černý, tak by moc křičely v těch dveřích, ještě jsem přemýšlel nad broušeným hliníkem, ten taky dělají, ale ten by mi zas neladil k tý šedý alcantaře, jiný odstíny šedé Jinak, když jsem tam byl u nich, tak měli už jeden intoš do O1 hotovej, stejný díly jako já, kromě mřížek ohřevu v palubce, dělanej do tmavýho karbonu, a to bylo taky peckový, takový elegantnější, nenásilný, takový co se hodí třeba do Laurina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 29, 2016 Sdílet Odesláno Duben 29, 2016 Už z fotek to vypadá naprosto luxusně, teď jen čekat, i když je to zalakovaný, jakou to bude mít životnost, ale snad to vydrží dlouho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 30, 2016 Sdílet Odesláno Duben 30, 2016 Hezkýýýýýý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Duben 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2016 díky díky, tak hydrografika není nic novýho, např. rámeček okolo radia, klimy, kryt popelníčku a rámeček okolo řadičky v O1 RS je taky hydrografika, po demontáži je to krásně vidět, jak je to i z vnitřní strany a po bocích nerovněný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Už to chceme vidět v autě... a ne jen na nevzhledný hromadě :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 foto zde, akorát zatím nemám ty dveře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Luxusní úprava ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Tak to je hodně luxusní úpravička...dávám velkou 1* 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 děkuju, odvedli skvělou práci, přístup taky paráda, vydržet to má dlouho, jelikož je to přelakovaný bezbarvým lakem. a na živo ta struktura karbonu vypadá uplně jinak než na foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Vypadá to nádherně ! Luxusní úpravička ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Květen 2, 2016 Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 Vypada to pekne :) me by asi stvalo ze vzorek nejde jednim smerem treba z tlacitka vystraznych bych silel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 hele ja jsem s tím v pohodě, pána to štve, že to nenavazuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 2, 2016 Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 dle mě totální pecka a hoooodně to oživilo introš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZdenaH Odesláno Květen 2, 2016 Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 Kolem rádia, popelníku a šajtry to vypadá pěkně. Zbytek už je na mě celkem přeplácaný a ty vlny v levém rohu popelniku je jen chyba fotky? Ale z venku na pár malých detailů vypadá perfektně. Hlavně zadní světla by se mě líbily :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pecold Odesláno Květen 3, 2016 Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 Ahoj,prosím tě jak jsi dostal ven mřížku ofuku předního okna?Zkoušel jsem to demontovat,ale nešlo mi to ven,díky.Jinak velká paráda! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 ZdenaH : každej má jinej vkus, ještě je to snesitelný, na tom popelníku to tak je ta vlna, Ani mě tam nevadí pecold: mřížka se dá vypáčit, po odcvaknutí středu, kde je to čidlo nebo co to vůbec je, najdeš šroubek, kterej to čidlo drží, vyšroubuješ, vyndáš čidlo, vycvakneš konektor, a pak ta samotná mřížka drží na třech bodech, na obou krajích a středu, dělá se to blbě, jelikož palubka je měkká, a nedá se moc o co zapřít, ale větším plochým šroubovákem jsem to zvládl, a palubku jsem neodřel, ale ulomil jsem ty krajní body té mřížky, ale nevadí to, zpátky jsem to dal na oboustrannou pásku a drží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavlik01 Odesláno Květen 3, 2016 Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 Jako je to hezký,ale za tu cenu by ta práce měla bejt odvedená na 100% a né,že jsou někde vlny,někde nenavazuje vzor.Ale tak pokud ti to nevadí...to já bych to nevydejchal a nechal jim to předělat,jinak je to fakt hezký až na ty chybičky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 ten středovej výdech s výstražnýma chápu, jsou to dva díly, asi se to nemůže dělat v celku, navíc je tam ten nápis octavia, a ta folie se přízpůsobí tvaru, popelníček není problém předělat, ale zas má prohlej tvar, tak je to asi způsobený tím, ještě si nechám udělat par věcí nezná někdo O1 Combi, modrou(takovej ten odstín co májí civilní O1 s radarama PČR), často ho potkávám v Praze, má dobrej světelnej program na autě, zadní světla komplet udělaný do LED, svítí to festa a vypadá to kvalitně odvedený, v xenonech má dodělaný denní svícení do tvaru L po bocích od masky a spodní hrany, další denní svícení v nárazníku, stejné jako mám já akorát čiré, LED přední blinkry a vnější zpětný zrcátka z O2 FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2016 no kuci, vážně uvažuji o odchodu k jiný značce, ale v koncernu, kamarád si pořídil tuhle S4, na kšeft, chvíli si ji chce nechat, tak do podzimu, a primárně ji nabízí mě, dneska jsem v tom jel a je to neskutečný peklo, 4.2 V8 253 kW v manuálu, stálý Quattro 50/50, Bose Sound... už mám domluvenou zatím výpůjčku na týden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 8, 2016 Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 Joo s4 je auto v naprostem poradku Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Květen 8, 2016 Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 Jarda na klasika... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 :-D ten zvuk je hodně návykovej, při túrování to háže autem, sice má najeto skoro 250tis, ale majitel předchozí na ní nešetřil, jen s tím lehce projel roštím a odnesla to jen kapota, nárazník a jeden ze tří chladičů, kámoš je mechanik, takže už to má všechno opraveny, dokonce kapotu dával fungl novou, teď se akorát ozvalo servočerpadlo, takže bude taky nový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.