Přejít na obsah

Octavka RS 132

Doporučené příspěvky

jako za mě dobrý no, myslím že k RS ideál, ono jak je palubka tmavě šedá tak se to bude hodit, je to takovej dynamickej vzor. Nechtěl jsem to jen do černýho lesku, protože to má každý, a navíc by se mi to nehodilo k sedačkám a tapecům až se mi vrátí, kdyby byly madla lesklý černý, tak by moc křičely v těch dveřích, ještě jsem přemýšlel nad broušeným hliníkem, ten taky dělají, ale ten by mi zas neladil k tý šedý alcantaře, jiný odstíny šedé

Jinak, když jsem tam byl u nich, tak měli už jeden intoš do O1 hotovej, stejný díly jako já, kromě mřížek ohřevu v palubce, dělanej do tmavýho karbonu, a to bylo taky peckový, takový elegantnější, nenásilný, takový co se hodí třeba do Laurina

post-27516-0-33235900-1461963972_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

ZdenaH :

každej má jinej vkus, ještě je to snesitelný, na tom popelníku to tak je ta vlna, Ani mě tam nevadí

pecold:

mřížka se dá vypáčit, po odcvaknutí středu, kde je to čidlo nebo co to vůbec je, najdeš šroubek, kterej to čidlo drží, vyšroubuješ, vyndáš čidlo, vycvakneš konektor, a pak ta samotná mřížka drží na třech bodech, na obou krajích a středu, dělá se to blbě, jelikož palubka je měkká, a nedá se moc o co zapřít, ale větším plochým šroubovákem jsem to zvládl, a palubku jsem neodřel, ale ulomil jsem ty krajní body té mřížky, ale nevadí to, zpátky jsem to dal na oboustrannou pásku a drží

Odkaz ke komentáři

ten středovej výdech s výstražnýma chápu, jsou to dva díly, asi se to nemůže dělat v celku, navíc je tam ten nápis octavia, a ta folie se přízpůsobí tvaru, popelníček není problém předělat, ale zas má prohlej tvar, tak je to asi způsobený tím, ještě si nechám udělat par věcí

nezná někdo O1 Combi, modrou(takovej ten odstín co májí civilní O1 s radarama PČR), často ho potkávám v Praze, má dobrej světelnej program na autě, zadní světla komplet udělaný do LED, svítí to festa a vypadá to kvalitně odvedený, v xenonech má dodělaný denní svícení do tvaru L po bocích od masky a spodní hrany, další denní svícení v nárazníku, stejné jako mám já akorát čiré, LED přední blinkry a vnější zpětný zrcátka z O2 FL

Odkaz ke komentáři

no kuci, vážně uvažuji o odchodu k jiný značce, ale v koncernu, kamarád si pořídil tuhle S4, na kšeft, chvíli si ji chce nechat, tak do podzimu, a primárně ji nabízí mě, dneska jsem v tom jel a je to neskutečný peklo, 4.2 V8 253 kW v manuálu, stálý Quattro 50/50, Bose Sound... už mám domluvenou zatím výpůjčku na týden

Odkaz ke komentáři

:-D ten zvuk je hodně návykovej, při túrování to háže autem, sice má najeto skoro 250tis, ale majitel předchozí na ní nešetřil, jen s tím lehce projel roštím a odnesla to jen kapota, nárazník a jeden ze tří chladičů, kámoš je mechanik, takže už to má všechno opraveny, dokonce kapotu dával fungl novou, teď se akorát ozvalo servočerpadlo, takže bude taky nový.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...