LadikRS Odesláno Srpen 2, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 (upraveno) sulcik: RS má fakt špatný sedačky. Já koukal, když jsem dal vedle sebe top sporty a RS, jak velký je v tom rozdíl. Krásně do nich zapadnu, v Recarech GTI se člověk cítí ještě o něco víc obejmutý. vlastaaa: A co sedačky třeba z novější Cupry a upravit jim kolejnice? Tam jsou už taky pěkné sedačky a nestojí tolik, co Konigy. K tomu výfuku, tak zvuk to moc hlasitý nemá, i když tam nemám ten střed. Mám teda navíc k tomu Carbonio, takže to taky lehce upraví zvuk, ale za jízdy vím spíš o motoru, hlavně díky tomu sání. Video nemám, ale můžu ho udělat. Řekl bych takový decentní zvuk. Ten Ulter bude podle mě dělat větší bordel :D A cenovou představu jsem měl kolem 10t Kč. Upraveno Srpen 2, 2016 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 jo ty Cupry s integrovanou opěrkou hlavy vypadají hodně pěkně, a dal bych si je spíš do O2 než do O1, když vidím totiž sedačky z O2 v O1 např, tak mě to přijde hovadský. chtěl bych aby to mělo hutnější zvuk no, asi zkusím ten Ulter 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Srpen 2, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 Otázkou je, jestli ten Ulter nebude taky dost tichý kvůli turbu a katu. Já kat mám a pro mě Milltek ideál. Po městě bordel nedělá, pokud to nevytáčím, ale to je pak zase slyšet motor a nasávaný vzduch. Alespoň vycházím z videa, zítra ho pošlu, dnes mám noční. Zkusím pak i z jízdy, když dám kameru nad výfuk. Na volnoběh poznat je, že je tam jiný výfuk, ale rozhodně to není uřvané jako to má kdejaký tuzer :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 (upraveno) Slíbené foto a zvuk výfuku máš v SZ :) Upraveno Srpen 9, 2016 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 tak na autě teďka nic moc, čeká se na dodání LEDek pro podsvit zbytku interieru, mám objednanej poslední díl výfuku Ulter Sport a novej difuzor (Milotec ne) jediný, co, tak jsem pořídil taky stropní lampičku z Passata s difuzkama, akorát byla šedá, takže už je potištěná carbonem, a podsvit má červený, takže půjde do bíla a difuzky místo červených na zelené plus obměňuju LED parkovačky, protože po 3 letech začaly problikávat, tak jsem koupil SMD v černém provedení, a dám je rovnou v menším provedení, aby se vešly i do té stropní lampičky a do SPZ a jinak mi přestala spínat sahara, tak jsem jel do servisu, a jak na sviňu fungovala a na diagnostice taky nic, a dneska už zase nespíná, a ještě se k ní začal pravidelně zasekávat střed spojky na klimakompresoru, který je v květnu novej, dělala fakt děsivý zvuky a hýbalo to otáčkama motoru na volnoběhu, po vypnutí klimy a zapnutí režimu Econ to přestalo, neví někdo co by to naznačovalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 16, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 Máš někde fotku těch žárovek na autě, zajimá mě svítivost. Odesláno z mého GT-S7710 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 ještě nemám, budu je tam dávat o víkendu, zkoušel jsem je jen v té lampičce a svítí fest, krásně do bíla, ne do modra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Srpen 17, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2016 Tyhle parkovačky mám a svítí docela dost. Mám je 2 roky a už mi pomalu odchází :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 17, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2016 -158692685860350661 Ja jsem si dal tyhle, a zatim vsechny drzi Odesláno z mého GT-S7710 pomocí Tapatalk -158692685860350661 Ja jsem si dal tyhle, a zatim vsechny drzi Odesláno z mého GT-S7710 pomocí Tapatalk Odesláno z mého GT-S7710 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 v pátek proběhne nahození novýho koncovýho dílu výfuku, doufám že v brzké době přijde i difuzor a mám konečně dodělanej podsvit palubky a i lampičku ze superba, kde proběhla změna z červených difůzek na zelené a tlačítka na bílo, jelikož byla šedá tak mi ji zadarmiko polili hydrografikou + jsem do ní koupil SMD LEDky a svítěj fest 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 23, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 kurnik to je jeba jak cyp !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Srpen 23, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 Koberec v garáži? Hóóódně pěkný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 24, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 Krásně si s tím hraješ ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 díky díky chlapci, koberec je fajn, vždycky když vysávám auto tak vezmu celou garáž :-D a je docela odolnej, už sem tam vjel i s autem od sněhu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Srpen 25, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2016 Si neviem predstaviť to ze tam zbehnes s mokrym autom :D ale asi to nemáš ako daily auto no :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Září 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2016 hele na ten koberec ohled neberu, je docela odolnej, uz sem tam Octu zaparkoval zadojenou od špinavýho sněhu, všechno to tam opadalo a roztálo, černý fleky sice na koberci byly, ale párkrát to přejedeš vysavačem a je po špíně. jinak se pracuje na zadních brzdách, na konci září jdou na auto, spolu s novým olejem a filtrama moc děkuji kockovi87 za celkový repas brzdičů a opískování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 16, 2016 Sdílet Odesláno Září 16, 2016 Zadní brzdy mě čekají taky...na kolik tě vyšla repase? Já mám všechno koupený, ale nějak nemám odvahu se do toho pustit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Září 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2016 já teda zvětšuju zadní brzdy na 280 a brzdič VW T5, jinak repas vyšel nové těsnění na oba třmeny + pístek 639kč včetně pošty a pískování 100kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Září 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2016 tak včera po roce a najetých 6000 km vyměněn olej Texaco Havoline Ultra S 5w40 a samo olejový fitr, vzduchový tam ještě chvíli vydrží. a teď to hlavní, nahozeny zadní brzdy Zimmerman Sport 280x22 se třmenama VW T5, montáž proběhla v pohodě, mám ke třmenům origo hadice, tak se to napojilo přes holendry pomocí pertlovací sady a šlape to jak má. brzdný účinek perfektní, ruční brzda je pěkně ostrá děkuji kockovi87 za super návod, vše klaplo jak má. a kdo si nevšiml v Žamberku, tak mám novej difuzor, dokonce je české výroby, ze začátku jsem z něj byl v rozpacích, ale už jsem si na něj zvykl jinak jsem včera jezdil tou O1 Combi černou, která je na dílně se mnou, TDI 81 kW, a jako nic moc jízdně, moc to nejelo, uhoupaný to je jak tarzan na lianě, takovej dělňas no :-D ale berte v úvahu, že jsem naposled řídil O1 TDI 81 kW Laurin v autoškole, a to jsem tu jízdu nijak extra nezkoumal, a to je 7 let zpátky, pak až včera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Září 27, 2016 Sdílet Odesláno Září 27, 2016 Difuzor jsem okukoval a vůbec jsem nechápal kde jsi ho sehnal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Září 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2016 o tom difuzoru vím, už dlouho, tak 3 roky nazpět s ním jezdila po Pardubicích jedna stříbrná O1, stávala u univerzity a koupil jsem ho tady http://tuning.autodoplnky.cz/autostyl-janko/difuzor-zadniho-narazniku-skoda-octavia-i-facelift-s108759433/?h=1 jen škoda že nění už lakovanej jako ten menší od Milotecu, ale mám v plánu ho dát do lesku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Září 27, 2016 Sdílet Odesláno Září 27, 2016 Ten difuzor nevypadá úplně špatně, ale přijde, že zbytečně moc leze ven. Kdyby nebyl tak "tlustý", tak se mi líbí víc. Mě by na černém autě stejně byl k ničemu. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Září 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2016 jo leze ven no, ale na živo to není nic strašnýho, můj první dojem z něj byl, že to je spíš Scout doplněk :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Září 28, 2016 Sdílet Odesláno Září 28, 2016 Tak podlož pružiny, nalep dozadu, dopředu a pro jistotu ještě na blatníky, znaky scout a nikdo nic nepozná. :-D U takových doplňků máš výhodu ve stříbrné barvě. Já musím vymyslet, jak zvýraznit lízo z leona, si nějak pohraju se žlutou. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Září 28, 2016 Sdílet Odesláno Září 28, 2016 pecka chlape,vždycky od tebe nečekám nic jinýho než supr práci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Září 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2016 Laetry: hele to už bych si mohl rovnou koupit 4x4 TDI s paketem pro špatné cesty :-D jinak kamarád měl na černý RS lízo i vzadu difuzor od Milotecu a i bez uprav to bylo super Luk.ass: díky, to auto si ani nic jinýho nezaslouží, než takovej přístup ještě jsem včera pořídil takovou pikačovinku, samostmívací zpětné zrcátko s dešťovým senzorem z Golfa 4 R32 dotaženýho z UK (snad mám všechno potřebný, kabeláž, relé..) čelní okno budu měnit na jaře, už je dodrápaný a mám v něm dva šutry, tak tam poputuje rovnou pro to senzor a hurá k elektrikáři. akorát bude se bude muset láknout do černa, snad se mi povede to rozebrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Září 28, 2016 Sdílet Odesláno Září 28, 2016 Jo to vypadá moc pěkně. Já mám v hlavě pár nápadů, tak uvidíme co se mi povede. Na kolik tě vyšlo to zrcátko? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Září 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2016 dá se toho vymejšlet spousta, já mám třeba pořádně něco v plánu. takhle ten komplet za 1800, měl jsem úplně to samý v Boře, a byl jsem spokojen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Říjen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 sice je to prkotina, ale hrozně mě to potěšilo, konečně jsem se po těch skoro 4 letech co ji mám začal zajímat proč mi nesvítí světlo ve dveřích, a ejhle, drát v gumovým krku u mezi dveřma a kastlí byl přeštíplej, a pár dalších má popraskané bužírky, ještě se někdy pustit do mikrospínače u spolujezdce a bude svítit i druhé světýlko :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 17, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 Tak nakonec to opravdu byly ty kabely, paráda, že jsi na to přišel a už to funguje jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.