Živočich7007 Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 Ježíšek :-) Hmmmm krytky prahů,výplň do masky,škrabka,ale kam dáš do okty ty kořenky fakt nevím :) :D :D Krásný ježíšek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 První nutná investice do auta - nesvítí parkovačka v předním světle. Takže výdrž origo žárovek je přesně 1 rok a 30000km. Zítra raději koupím 2ks Peťo, hezký dárečky pro Okynku. My máme zatím bez jakýhokoliv problému ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 3M Revena, http://www.autofolie-brno.eu/ Cena moje kombi 4000,- (cena přes známého, jinak 5000,-). Spokojenost max max max, dodnes nemám ani půl bublinky, nikde nic netrčí, neloupe se, prostě :D :lool: ... akorát bych dal na zadní dveře slabší ať vidí mladej ven... předek mám o jeden stupeň více jak je povoleno - nalepí atest jak má být, dostaneš navíc kartičku při kontrole PČR, na STK pak dostaneš ale 4 stránkový elaborát apod...takže znova ... ráno to tam dovezeš, sedneš na šalinu a valíš do štatlu na šnicl a nealko škopek, hodíš čučku na špilaš a pak pro auto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 FireMakin: čééče od slova ,,ráno" tomu nějak nerozumím,prosím o překlad pro Pražáky :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 FireMakin: čééče od slova ,,ráno" tomu nějak nerozumím,prosím o překlad pro Pražáky :D :lool: ráno to tam dovezeš, sedneš na šalinu a valíš do štatlu na šnicl a nealko škopek, hodíš čučku na špilaš a pak pro auto... ráno to tam dovezeš, sedneš na elektriku (to je tramvaj pražsky, ne ?) a jedes do města na řízek a nealko pivo, mrkneš na Špilberk (hrad) a pak pro auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Děkuji pane vyčerpávající překlad :D .....teď už můžu do Brna.........tý woe mne stejně někdo jednou dá přes hubu za ty moje řeči .......já to tak nemyslím fááákt Garrett: Soráč za zas****í vlákna už se to nestane :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Děkuji pane vyčerpávající překlad :D .....teď už můžu do Brna.........tý woe mne stejně někdo jednou dá přes hubu za ty moje řeči .......já to tak nemyslím fááákt Garrett: Soráč za zas****í vlákna už se to nestane :lool: "nějaký" fórum mě opravdu nemůže rozhodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Tak to je gůůůt pane :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Hmmmm krytky prahů,výplň do masky,škrabka,ale kam dáš do okty ty kořenky fakt nevím ;)Krásný ježíšek :D Popravdě to taky zatím nevím :-)) 3M Revena, http://www.autofolie-brno.eu/ Cena moje kombi 4000,- (cena přes známého, jinak 5000,-). Spokojenost max max max, dodnes nemám ani půl bublinky, nikde nic netrčí, neloupe se, prostě :lool: ;) ... akorát bych dal na zadní dveře slabší ať vidí mladej ven... předek mám o jeden stupeň více jak je povoleno - nalepí atest jak má být, dostaneš navíc kartičku při kontrole PČR, na STK pak dostaneš ale 4 stránkový elaborát apod...takže znova ... ráno to tam dovezeš, sedneš na šalinu a valíš do štatlu na šnicl a nealko škopek, hodíš čučku na špilaš a pak pro auto... Jak to bude aktuální, tak jim brnknu a poptám se :-) Náhradní program je jasnej :-)) Děkuji pane vyčerpávající překlad .....teď už můžu do Brna.........tý woe mne stejně někdo jednou dá přes hubu za ty moje řeči .......já to tak nemyslím fááákt :D Garrett: Soráč za zas****í vlákna už se to nestane Nevadí, hlavně, že to bude "pražákům" teď už jasný :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Naprosto pane.......naprosto :lool: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Vidím, že jsi dostal diadémový žárovky do blinkru, to jsi je sehnal někde ve Vyškově? Pokud jo, jsou to Osram nebo jiná značka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Vidím, že jsi dostal diadémový žárovky do blinkru, to jsi je sehnal někde ve Vyškově? Pokud jo, jsou to Osram nebo jiná značka? ja chci taky kluci kde se daj sehnat Diadem ???? žarovky :lool: nebo co to máš zač ? Osram nebo něco inego ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Všechno je objednaný z OB autodíly, má tam jak Osram tak nějaký no name V předních blinkrech už mám, tenhle pár půjde dozadu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Zeptám se, který z těch difuzorů se vám líbí víc na Octě? Je to jedna z věcí co budou příští sezonu na autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Díky za odpověď, myslel jsem, že jsi na nějaký narazil ve Vyškově :lool: , co se týká toho difuzoru, jelikož nemáš žádný výfuk, který by byl zapuštěný do nárazníku, tak bych volil ten na první fotce, ten s tím výřezem by bez výfuku vypadal blbě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 To jo, to by byl teda tuning :-))) Koncovku bych samo nějakou taky pořídil :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Peťo, pokud budeš mít i koncovku a la RS, asi bych vzal ten druhej difuzor (na červeném nárazníku). Budeš dělat něco s výfukem nebo jen koncovka bez úpravy zvuku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Tak pokud máš v plánu i nějakej vejfuk, tak určitě ber ten z druhýho obrázku a hezky to všechno zapustit do nárazníku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Ahoj Peto, taky bych byl pro druhej obrazek i kdyz to bude asi pracnejsi to prizpusobeni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Tak nějak jsem chtěl slyšet, že s výřezem bude hezčí. Mě se taky líbí víc :-) O tom bez jsem ani neuvažoval. Teď ještě najít nějakou vhodnou koncovku do něj, origo RS by byla nejlepší, ale pochybuju, že ji seženu, takže se musím na netu podívat po něčem podobným :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cmelak007 Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Zeptám se, který z těch difuzorů se vám líbí víc na Octě? Je to jedna z věcí co budou příští sezonu na autě Jeden je pro normální Octavii, druhý s výřezem na výfuk RS. Otázka je spíš, jestli vzít černý, nebo karbonový. Také jsem o něm uvažoval, ale nejdřív bych ho chtěl vidět v reálu, abych se pak nepozvracel... Jinak s tou koncovkou je to fakt velký problém, nevyrábí se a prakticky nikde ji neseženeš. Poslední novou měl nějaký týpek na aukru, od kterého jsem ji koupil. Chtěl za ni ale dost peněz... Mrkni sem: http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/m...rs-na-o1-14-16v 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 (upraveno) Bezva, díky za odkaz :-) Já ho v reálu právě vídám na jedné žluté RS v práci, ale je to chudák auto, polepený vším možným, borec chtěl tuning a vznikl tuzing. A určitě chci černý, aby to ladilo i se zbytkem auta Tu origo jsem taky někde v inzerátech viděl, borec píše, že už je nesehnatelná ve skladech škodovky, cenovka tuším okolo 3000,- to je na mě moc peněz Edit: našel jsem ten inzerát, třeba to někdo z vás koupí :-) http://tuning.sbazar.cz/koncovka-vyfuku-rs...b-o5059679.html Upraveno Prosinec 28, 2010 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Viděl jsem tu pár hezkých zimních fotek, třeba u Živočicha v tématu, tak jsem taky něco nafotil se zimní tematikou :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 že ti není haňba sem dávat fotky tak špinavýho auta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Není :-) Ale chtělo by to teploty nad nulou, ať se to dá ošplíchnout wapkou, sice asi ne ve Vy, ale na kraji Brna je jedna dobrá a v provozu A konečně přišel na řadu zimní tuning :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Mě je to jasný, že teď umývat auto nemá smysl, já jsem taky to moje nedávno umyl, párkrát jsem jel po dálnici do Brna a je asi 2x špinavější než to tvoje Co se týká té clony, pak napiš jaký máš poznatky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Mrkni na Sbazar a bazos.cz, dej sekci nahradni dily a do vyhledavace zadej Octavia RS, jsou tam minimalne dva prodejci, kteri tahaji ORS z GB a rozprodavaji na dily, od jednoho z nich jsem koncovku kupoval ja a vysla me asi na 7 stovek Zkus jim napsat a uvidis hned ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 rehy.11: kontakt, který jsem od tebe dostal na chlápka, od kterého jsi kupoval tu koncovku, tak už jsem ho Garrettovi předal, tak se uvidí s jakou pořídí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 Tak tak kluci a už mám i výsledky, kontakt od tebe rehy co mi poslal Konny koncovku teď nemá, ale psal jsem ještě na jeden inzerát, ten ji teda má, ale chce za ni 1500Kč :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 To je teda pálka za tu koncovku 8-o Ovšem ta AVIA je dobrá, funguje tam wapka s teplou vodou ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.