Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

Houmíku používám IE :palec:

Mišo klidně přijeď(te) na návštěvu :) Jste zváni ;)

Chlapy co mi kdo udělal s PC - po posledním příspěvku už se mi v tématu zobrazují smajlíci normálně, ale když dám "odpovídat" tak pořád nic, zvláštní

Upraveno uživatelem Garrett
Odkaz ke komentáři

Killer: tak to je o zvyku kdyby jsi mel zrcatka z trumf urcite by si je nevymenil aspon dle meho názoru.

Tak ješte jedna vec promin garete že ti tady tedkom zasiram vlakno ale chodite taky jak Konny tak MiR a poslednímu jmenovanemu se chci verejne podekovat za jeho bystrost za to že mi napsal SZ, (pan z inzeratu nabydl zrcatka obe za 2000,- už v barvě :D a MiR si všiml a napsal SZ).... DĚKUJI MiRe :P

Odkaz ke komentáři

Libor: není co promíjet, naopak jsem rád, že to tak je a dokážeme si navzájem pomoci/poradit :P

U mě malá drobná změna, ráno jsme byli ve Vyškově, bouhužel v lakovně u Tauše zavřeno, tak jsem zkusil ještě dílnu jak mi poradil Hush, to jsem si akorát opsal telefon a abych aspoň něco pořídil, tak jsem byl u Šarhana a koupil si 50cm pásky s ledkama, příští víkend bych je chtěl nainstalovat do kufru :D

Odkaz ke komentáři
Killer: tak to je o zvyku kdyby jsi mel zrcatka z trumf urcite by si je nevymenil aspon dle meho názoru.

Tak ješte jedna vec promin garete že ti tady tedkom zasiram vlakno ale chodite taky jak Konny tak MiR a poslednímu jmenovanemu se chci verejne podekovat za jeho bystrost za to že mi napsal SZ, (pan z inzeratu nabydl zrcatka obe za 2000,- už v barvě :) a MiR si všiml a napsal SZ).... DĚKUJI MiRe :)

Libore nemas zac rado se stalo :)

Odkaz ke komentáři
Giancarlo když se budeš po Octách pozorněji dívat, určitě nějakou potkáš, já jsem dnes dopoledne např. potkal dva Trumfy :)

Těch zrcátek je po inzerátech opravdu málo, ikdyž původem jsou z FII a Roomstra ;)

Ja sa divam prave dost pozorne ;) ! Minule si to oproti mne valila žltá OI Rs a skoro som sa ocitol v jarku :) ! Nadhera to auto :)

libor.kratas: mno to je fakt dobra cena :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...