Konny Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Přesně tak Mišo, budou kouřové blinkry a já mám navíc objednány krytky na šrouby od kol, už se těším :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 mno pan Garrett to pekne vali :) ! Len tak dalej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 jo kluci, ke spokojenosti mi hlavně dneska chybí pěkný počasí, chtěl jsem po práci na autě něco udělat a zatím mrholí, snad bude odpoledne líp :) Konny: koupil jsem si deštník Škoda, otevřel ho, vypadlo pár malých kousíčků plastu a už nezavřel, škoda no :D Odpoledne sem dám fotky aspoň těch nových věcí :) Giancarlo: díky, snažím se :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Tak to je nemilé s tím deštníkem, snad to byl jen nějaký vadný kus a nový už bude v pohodě ;) Co se týká toho počasí, tak to opravdu nestojí za nic, snad bude odpoledne líp a na ty fotky už se těším :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Z balíčku na fotce všechno není, ale časem doplním, k tomu pár fotek z odpoledne, dával jsem do auta vánoční dárky ;) Fotos :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Peto jaksi jsem to tady u tebe ve vlakne zasklil ty folie a dnes jsem byl u tebe a ty ses ani nepochlubil a ja jsem slepej jak svina :) jinak vsechny fotecky supr ted na jare teda toho mas v planu at se dari ;) P.S. ty B sloupky jsi si potahl tou folii cernou co jsem dnes videl nebo je to primo od firmy co delali skla? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Vidím, že difuzor má výřez na RS véééfuk -->>> budeš dávat??? Vše máš z OB Autodíly? >> pěkný balíček!! Pěkně si ju zkrášluješ!!! :) ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 (upraveno) Folii mám od nich, o ten kousek jsem si řekl na ten předek ;) Petriiiik: díky chlape;) Tak snažím se ať to auto vypadá trošku vypadá, ale bude bez RS koncovky, jen nějaká oválná, v top stavu už RS neseženeš, takže to budu řešit nějakou podobnou, novou :) Upraveno Duben 2, 2011 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 (upraveno) takze taky lesk?? sorry uz vidim :) Upraveno Duben 2, 2011 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Peťo ty fólie a vše ostatní vypadá super, hezky na ni pracuješ :) . Jen se chci zeptat, ty folie jsou s atestem, tzn. je vše podle zákona? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Pěkně na ní pracuješ :) paráda, ale ještě toho máš fůru nachystanýho ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Garrette: ty tam nejake folie mas ??? ;) delma srandu mas to taky jemný fajne a ostatni veci taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Konny: atest tam je, ale pouze na zadních oknech, dopředu mi je nechtěl dát, ikdyž jsem ho chtěl ukecat aby ho nalepil i na přední okna. Prostě na předním oknech nesmí být nic víc, než už je z výroby, tak uvidíme jestli s tím budou problémy nebo ne Snad ne :D Kolage: jj, mám toho ještě kopec, ale abych mohl něco pořádně udělat tak je to tak vzít si týden dovolenou a vypnout telefon :D :D Libor: tak něco tam je, ale popravdě kdyby byly ještě o chloupek světlejší tak by mi to vůbec nevadilo, zdají se mi dost tmavý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 (upraveno) Pekne jedes. :D Ja uz chci byt doma a bych si taky mohl hrat s autama Upraveno Duben 3, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Hraní si pokračuje, pustil jsem se do nátěru brzd, barva červená Hammerite, chtěl jsem aby to mělo trošku lesklý efekt, tak jsem si půjčil sprej se třpytkama, ale není to vidět, když jsem to zamíchal, tak to zítra zkusím stříknout přímo na brzdy po nátěru a uvidím výsledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Tak to jsem zvedav jak to bude vypadat kdyz ne na fotce tak aspon potom na zivo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Jen tak dál Peťo , pak dej foto jak to dopadlo s těma třpytkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Jj trpytky ma taky zajimaji a i ta maska jestli se k tomu dostanes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Snad ano, trošku jsem si i přivstal, v 8 chci být už v garáži 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Snad ano, trošku jsem si i přivstal, v 8 chci být už v garáži Ty jo ja teprve vstavam a ty uz pracujes v garazi ? hhe pootm teda sem hod pracičku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 To je pracovni moralka pri nedeli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Tak tu máme nucenou pauzu na oběd, dneska vaří tchýně ;) ;) Jedna strana hotová, třpytky nic moc v garáži, až bude auto venku na světle tak to snad bude trošku lepší, na druhé dělám, mezitím jsem přezul a trošku vyčistil interiér na druhým autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Brzdy jsou hotový, snad ty třpytky k něčemu budou Chrom rámeček jsem opatrně páčil asi 10min, ať nic nepo..... a zadařilo se ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Pekna prace , a trptky jdou videt trosku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Fakt pěkná práce jak píše Libor, ty třpytky jsou tam vidět ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Dobrá práce , pak to budu muset omrknout, jak to vypadá naživo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Vypada to dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Uvidíme jestli to k něčemu bude až budou letní kola Po obědě přišla na řadu maska, poprosil jsem manželku ať tu folii nalepí raději ona, přece jen má větší trpělivost a výsledek je perfektní ;) ;) Ta maska teď vypadá super :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Tak ta se povedla. Super!!! Takhle to vypadá úplně lépe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Pěkný pane to se mi líbí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.