tomiq07 Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 môj názor že Golus nieee... sú hranaté, zatiaľ čo O2 FL je ladená na oblé tvary.. pridávam sa k chalanom a názoru že Themistá tam budú TOP Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Duben 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Kluci, je tady nejakej machr vlastnici ETKU a vyzna se v tom? Potreboval bych zjistit, co je to za pruziny s oznacenim: Cervena - zluta - cervena Zluta - modra Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Cervena - zluta - cervena Take som v etke nenasiel, ale v zasade plati, ak je prva farba: modra=klasicky podvozok fialova=paket pre spatne cesty cervena=sportovy/znizeny podvozok Skus poriadne pozriet tie farby. Zluta - modra Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Duben 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Pardon, ty predni jsou cervena - zluta - fialova nebo cervena - zluta- ruzova. Je to z fotky a uplne kvalitni zrovna neni :( melo by to byt z RS TFSI sedan. Jen to potrebuju overit, at me ten dacan neposle neco na kombika naftovyho :D Kolik jsi za pruziny daval Miso? A typ podvozku : stupnovita karoserie je sedan nebo combi? Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 (upraveno) RS FL TFSI sedan ma v predu 3x cervena a seda: Vzadu ma 1x modru: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14227&p=1557526 Tie co uvadzas, vobec neviem v etke najst Skus poslat foto, ak sa da. Neviem kolko vysli pruziny, tusim 70-80€ mam taky pocit, este ich nemam vykesovane Stupnovita zad je limuzina. Upraveno Duben 28, 2015 uživatelem Kyselinka Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Duben 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Tady mas vsechny fotky, co z toho jde vycist? Mozna ta prostřední neni zluta ale bila a v tom pripade by to mohla byt 105 DB podle tvyho screenu. Asi budou oba pary pruziny snizeny, ale na jakou verzi karoserie a motor? Tot otazka Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 30, 2015 Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 (upraveno) Takze tam mas cervena-biela-fialova a to podla etky je pruzina z RS liftback, s indexom DB (ako na mojom screene). Zadne takisto, modra-zlta su z RS, len neviem presne na aku motorizaciu, nie som momentalne pri svojom PC, ze by som skusil prekutrat etku. Vyskusaj sa opytat vo vedlajsom fore, v topicu zistovanie cisiel dielov etky, alebo rovno tam napis SZ surimu, on myslim bude vediet viac ;) Upraveno Duben 30, 2015 uživatelem Kyselinka Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Duben 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 Moc ti dekuju!!! :) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 tak hádejte, co se to dělo Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 4, 2015 Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 nástřik dutin? :P Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 ty brďo, to bylo rychlý, měl jsem připravenou nápovědu :( konzervace dutin voskem + komplet nástřik podvozku. Ten plastová ochrana proti kamenům je sranda, když není nastříkaný spodek. Zlatá O1 a S1, začíná se šetřit všude ! Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 4, 2015 Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 pěkně pěkně, kolik to vyjde zhruba? Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 Když jsem se ptal kamaráda lakýrníka, moc radost teda neměl a nástřik spodku bez dutin mi chtěl udělat za přátelský 4 tis, ale moc se do toho nehrnul. Chtěl jsem oddělat kryty, podběhy a dutiny. Tak jsem si to začal dělat na autech sám. Na tuto oktávku padlo 5x BODY 933, lepší než 950, protože obsahuje asfalt a vosk (nedá se lakovat) ale nepraská na rozdíl od jiných šitů, vyzkoušeno dlouhodobě. teda materiál vyjde na cca 850 kč + vosk na dutiny tak cca 1100,-. Pak potřebuješ i fixírku, tento materiál se nenanáší pistolí na lakování. Je to celý porod. sundat kola, podběhy, plastový kryty. Pak hodinu na wapu a oprat důsledně podvozek. Nechat den vysychat v teple. Nechat vyschnout, odmastit všechno technickým benzínem - nastříkám na celej povrch několikrát a pak to hezky sleze a všechno hezky vyčistím hadrou. Zase nechat půl dne vyschnout, ten techničák je za chvíli pryč. Pak teda udělám dutiny, oddělám krytky a pořádně to vypláchnu a nechám vykapat. Všechny spoje plechů na podvozku vezmu základovkou a nechám uschnout. Namáčku krytky do dutin a pak BODYčkem celej podvozek i za podběhama. Nechám den vyschnout v teple. Už se lepším, tentokrát mi to zabralo přes 2 dny v tahu. Ale práce za to stojí a uděláš si to sám kvalitně, lakýra by ti to foukl tam kde vidíš a hotovo. Už jsem si takto dělal 1x O1, 2x S1, 2x O2, 1x S2. Je to ale jebačka a nehrnu se do toho. Ještě hodím fotky ať vidíte, co je to za ubohou myšlenku šetřit na antikorozní ochraně. kvalitnější foto bohužel nemám, už jsem byl KO a tak jsem to jen cvakl na rychlo. Dělal jsem to ČT - SO večer Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 4, 2015 Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 mazec, klobouk dolu! Odkaz ke komentáři
do-luck Odesláno Květen 4, 2015 Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 krasna prace , by mne zajimalo jak vypada moje 10 let stara, tam to nebylo delany asi nikdy Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Z vyroby neni delana bohuzel zadna OII. Diky kluci. Ale stve me to. Kdyz jede auto po lince kolil by staly navic ty 3 kg plastizolu? 500 kc? A byl by klid Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Krásná práce! Hele 500x500.000 aut nebo kolik. Asi tak to oni počítají.:( Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Stejné se dřív rozpadne elektrika,motor atd... Ale pěkný no. Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Mich majstrovska praca Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Dik chlapi! Mara: diesel vydrzi, to neni jako ten tvuj šicí stroj :D uz jsi byl na vahove zkousce? :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 proč bych jezdil, mě to nic nežere. Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Nam to taky do 70 nic nezralo :D Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 Chlapci tak jsem si včera ze škodovky dovezl nový kolečka s pneu. Myslím, ze je nikdo na autě od nás nemá a doufám, ze to tak zůstane :) cvakl jsem to jen mobilem, auto je pred jarnim detailingem takze nemelo smysl mobilizovat fotak. V garazi vykukuje nova telka, ktera mi teda dela obrovskou radost, stejne tak i kola :D hadejte co jsou zac a jakyho auta Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 13, 2015 Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 Paradni Trinity (malinkou chvilku jsem si myslel, ze jsou to Piktorisy) a z S3 samozrejme ;) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 RaymOne to byl fofr kruci. Jsou to opravdu trinity a teď jedna boční. Více fotek nahodim až se auto dočká pořádné zasloužené péče a to samý kola :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 13, 2015 Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 Ma hoblík ;) taky sem chtěl ty antracitovy ale nemám zapsáno, tak sem se na to vyprdnul. Pěkný sou Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 Ale hoblik to ma na superbu, tohle je octavia :-) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Neni co dodat .... Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Pro me nej skoda kola kdyz nepocitam 19" extreme :D tyhle jsou top :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky