Jump to content

Automatické otvírání kufru

Nicholas

Recommended Posts

#gattsu: jsou tu o tom dve vlakna, cerveny se nemaji pouzivat, protoze vylozene ponici uchyty, nekomu i vytekly vzpery, lidi cervenejma jen nahani to, ze maji vzpery v kytkach a setri... na vsechny verze O2 (combi, lift, lift rs) staci modry, jen mit spravny originalni vzpery, ze...nemusi se pak nic nastavovat silonovejma podlozkama, matkama a kdo vi, cim vsim se to jeste dela..

Co se tyce repasu, tak se tu udavalo navyseni tlaku o 15-20%

...jj dal sem tam 3 nerez podložky , víc se jich tam nevejde jen por info a na kolik vyjdou nový vzpěry cca? dík

Ja som kúpil v kelly auto značku Starline

http://www.autokelly.sk/Catalog.aspx#PATH=3345620;5835877;5835904;5836060;5886768;5882942;5882944;5882947|CT=5|PCT=4|PDID=3604868|LNG=1

/toto nie sú brzdy alebo niečo podobné/ po zľave za necelých 8,50 € obe vzpery. Originál stál okolo 36,- € za kus.

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=13424&p=1441290

Edited by Laslop

Jestli je na tom videu tvoje O2, tak ti muzu rict, ze nebrzi primerene, je tam krasne videt, ze nezpomali, vrazi na doraz a jednou se lehce vrati, tohle proste nejsou orig. vzpery a tohle chovani patych dveri urcite neni spravne.

#gattsu: jsou tu o tom dve vlakna, cerveny se nemaji pouzivat, protoze vylozene ponici uchyty, nekomu i vytekly vzpery, lidi cervenejma jen nahani to, ze maji vzpery v kytkach a setri... na vsechny verze O2 (combi, lift, lift rs) staci modry, jen mit spravny originalni vzpery, ze...nemusi se pak nic nastavovat silonovejma podlozkama, matkama a kdo vi, cim vsim se to jeste dela..

Co se tyce repasu, tak se tu udavalo navyseni tlaku o 15-20%

kvuli tehle srande jsem si koupil nove origos. cervene jsem dal proto ze jsem precetl u vic lidi ze to funguje.

logika byla cim vic tim lip. vse je fajn az na 8 stupnu a mene. tam to odskoci a zastavi se tam kde ma zabrat vzpera.

ano asi by bylo nejlepsi 500 N a modre vzpery.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Ahoj,mám kombi II,koupil jsem červené pružiny,namontoval,a nic.

Dveře vubec při použití DO neodskočí,otevřou se pouze ručně.Dotknu

se zámku a pak vystřelí vzhuru.Zavírat jdou až s větším tlakem na ně.

Trochu se mi poničily plastové krytky na pístech,jak na ně ptužiny tlačí.

Nemáte někdo radu co s tím?Díky :-)

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
Guest karlos29

Zdarec, mám Octu II kombi clasic, bez el.oken, předělal jsem si ji k obrazu svému- dodělával jsem tempomat, pal.pc, DO s vystřelovacími klíči. a jde mi o to že jsem koupil univerzální DO s vystřelovákama a napojil jsem to na centrál. jednotka DO má dvě funkce navíc dojezdy oken a samostatné otevření kufru, ale vede z jednotky jen jeden drát který dá impuls po přidržení tlačítka otevření kufru. kam ho napojit aby mi kufr odskakoval. Rozebral jsem tapec v kufru a na mikrotlačítku na kufru jsou dva hnědé dráty když jsem je propojil tak to odskakovalo, ale já mám jen jeden z řj. DO.? díky za infa