Jump to content

Automatické otvírání kufru

Nicholas

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Tak jsem mezi svátkama pořídil nový vzpěry pátejch dveří a v tomhle počasí i s modrejma pružinkama se otevírají bez problémů. Po svátcích ještě zkusím vyměnit za červené a uvidíme. No a potom ještě počkám na pořádný mrazy a necháme se překvapit.

• 1 month later...

tak se podelím o dnešní zkušenost:

koupil jsem si nove plynove vzpery-origoš,

koupil jsem si červené pružiny v PENTA sro.

při montaži jsem poškodil pístnice (poškrábal kleštěma, slušná rýha). :wallbash: :wallbash: :wallbash:

namontoval na auto, vše funguje báječně. zavírá se hůř, je potřeba větší síla, nebo tlačit na věčne špinavé dveře.

Tak že by tačilo možná i modré (Combi II).

Dotaz: co ty pístnice? Bude to fungovat až ta rýha začne reznout???

Díky

Já jsem koupil od Penty červené i modré. Teď mám dva měsíce nový vzpěry a v současným počasí modrý pružiny bohatě stačí. Červený mám nachystany na pořádnou zimu. A ještě musím nechat repasovat starý vzpěry.

Rýhu hlavně zabruš hodně jenmým smirkem.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

...jo otevře se taky při zmáčknutí přímo na kufru takže pozor na vyražení zubů :D já mám jinej problém borci, vypadá to na vadný pístnice jak je zmíněný už výš v konverzaci, mám O2C 1Z a koupil sem od penty modrý a kufr se otevře jen do 1/3 a když mu trochu rukou pomůže tak to už se otevře a nepomohlo ani když sem dal pod pružinu podložky :(

No nejsem si jistej, ale měl bych obavu aby se to tam vešlo.Volil bych nový vzpěry nebo je nechat repasovat. Druhou variantu bych volil spíš. Já koupil okolo vánoc nový vzpěry a dneska ráno když bylo kolem 5 stupňů se otevřeli taky jen do 1/3.

o kolik jde navysit sila vzper repasem. resp., ja mam nove. trochu jsem je skrabnul pri demontazi ale vse funguje kdyz je teplo a na kufr sviti slunce. ráno kdyz je treba 8 stupnu tak se otevre 10 cm a dal nejde.

a to zavirani taky nic moc. mam cervene pruziny a ted jsem si otocil na druhou stranu palec pri zavirani dveri..... :palec: