davidek.c Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Mel jsem ty same a najel jsem cca 35000km,ale uz po ujeti 15000km nehorazne hucely..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 Mam CS 3 XL 215 45 17 zatim pila... Trakce super zadne kopani do volantu, ticho a to je pro mne dulezite.. Za mne zatim pila a diky spoluprace s gumarenskym kolegou odvedle je i cena dobra..... Mel jsem 3 roky trapeni s pneu ruznych jinych vyrobcu a ted to vypada ze budu mit dobrou sezonu ;) priznavam, nejezdim pomalu a ten vykon a kroutak je na pneu znat... taktez agresivni brzdeni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TGM1917 Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 (upraveno) Mažu, já mám jiné ;) Upraveno Duben 18, 2010 uživatelem TGM1917 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Mam od minuleho cervence Dunlop SP Sport Maxx 225/45/ZR17 a najednou proste umeju auto, napenim (osetrim) gumy a na predni a zadni na strane spolujezdce boule jako krava, potrhane kordy, takze na vyhozeni... Zajel jsem do pneuservisu, a na zadku mam nyni Michelin pilot exalto, 7mm vzorek a vysel kus na 1300,-. Na to ze nova ma 8mm tak myslim ze fair cena Jelikoz fakt blba doba na kupovani novych maxxu, neresil jsem to a bral tyto... Zkusil dnes na mokru a sedi luxusne! Prej i super vydrz... Kazdopadne sport maxx (ne TT) jsem mel na predku, najeto cca 6000km na nich a vzorek byl 5 mm z 8!!! Takze zadnej zazrak!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 ja to rikam furt Dunlop jde dolu jak guma na tuzku, MI PE budes spokojenej ver mi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 (upraveno) Tak panove jezdim na tech NOKIANech ZG2 a jsem nadmiru spokojen - drzej a hlavne!! JE TICHO!!! jako az se sam divim... nemam proc koukat po jinejch... 225/45/R17 Upraveno Červen 10, 2010 uživatelem O.v.i. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Taky je mám.. ale nejsou na prodej Ještě na nich mám Bridge z výroby, ale už jsou na konci a mám připravená TT maxx .. no uvidíme jak na tom Dunlop je.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Doli: co sis nakonec vybral? Já budu muset koupít něco na zadek a tak jsem si řikal že ty Pirellky co mám rok na předku hodím na zadní nápravu a dopředu dám nové bačkory ale nevím do čeho jit.Bridgestonky jsem měl z výroby a zdá se mi že se dost rychle sjíždí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Zkus treba tady. Ale at uz vyberes z jakychkoliv lepsich znacek, Continental (sport contact 2(3)), Bridgestone (RE050A), Pirelli, Goodyer atd. tak neprohloupis. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 na jaře jsem obul Pirelli P6 Cintirato a maximální spokojenost, mám vyzkoušené Bridgestone Potenzy, byly taky super, ale při ojetí hlučnější, super drží na silnici, i za mokra, dále Turanzy a ty jsem neměl pak moc rád, taková nijaká guma teď P6 a spokojenost, tichá a drží stejně jako Potenza, Romane, pokud by jsi je chtěl, pošlu tě k našim gumařům a dají ti naší cenovku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 (upraveno) Tak to je dobrá zpráva Jardo. P.S zitra dáme řeč .Musim to pořešit jelikož zadní pneumatiky už mám na hraně a mám tak trochu pocit že při vyšších rychlostech mi to při přejetí nerovnosti "jakoby uskoči".Vepředu mám Pirellky které bych dal na zadní nápravu a na předek nejspiš zkusil poprvé v životě ty Continentaly.Asi :lool: Nejsem ještě zcela rozhodnutý ale hodně lidiček si tu pneumatiku chváli. Upraveno Červenec 10, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 ty mám na Fordu a zatím o.k., ale nemám s nima moc najeto a když, tak většinou dálnice a zahraničí, což není vypovídající, jediné co už vím je to, že jsou tiché, tuším mám SportContact 3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Taktez mam conti sportcontact 3 a nemam k nim sebemensi vyhradu...tiche, drzi...spotrebu nejak neresim, to je podle me u tehle rozmeru kravina. Romane, nemely by na zadni naprave byt pneumatiky s lepsim vzorkem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 měli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Měly :-) Na západě už několik let razí tuhle teorii, dokonce i u zimních. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Tak popravdě řečeno jsem to NEVĚDĚL :lool: JÁ MYSLEL ŽE DŮLEŽITĚJŠÍ JE PŘEDEK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Jsem stejneho nazoru... na zadku lepsi gumy... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Tak popravdě řečeno jsem to NEVĚDĚL :lool: JÁ MYSLEL ŽE DŮLEŽITĚJŠÍ JE PŘEDEK. Na rozjetí ano, ale ne pro bezpečnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 V pořádku ale logicky jsem si řikal že na ovládání celého auta je důležitější předek ale asi to tak neni no...pro mě docela poučná věc :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Jak jsem ti psal jedna se o smyk.... smyk na zadek je horsi nez na predek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hrábě Fernétti Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 A to by si člověk řekl, že když mě ustřelí zadek, tak mě předek vytáhne ale jakmile uletí předek nemá mě už co vrátit :lool: a ono je to naopak !?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Hrábě: aspon že v tom omylu nelítám sám :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hrábě Fernétti Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Ale stejně mě to nějak nejde do kebule :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Vase jasnosti... jedna se o smyk ktery absolutne necekas to neni smyk co zatahnes ruckou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hrábě Fernétti Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 O tom mluvíme - nejsme ... co si hrají s ručkou na Gerchána se Simírem přece :lool: Ono ale bude stejně víc věcí co si myslím že jsou naopak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 si myslím, že jde spíš o vlastnosti púři zhoršených podmínkách - za deště (na suchu drží i holé gumy), v podstatě si myslím, že lepší vzorek na zadní patří pro to, že při vodě na silnici je na rozhození náchylnější lehčí zadek, který může zvednou aquaplaning, než těžší předek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Dneska jsem byl díky Jardovi který mi zajistil nákup nových pneu Pirelli v pneuservisu na výměně zadních gum a ptal jsem se na to kde je duležitější mít lepší vzorek a opravdu se jedná o zadní nápravu :D Jinak jsem rád že jsem se rozhodnul a pořídil konečně novy pneu.Takže díky Jardo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 23, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 Aký typ z tých X vzorov, ktoré majú si kúpil? ...z názvu vieme veľa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 23, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 Pirelli PZero Nero 225/45 R17 94 W TL XL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.