Přejít na obsah

Oprava motorů 1.8 TSI CDAA :)

Doporučené příspěvky

Po cca 700km. olej drzi (spotreba podla rysky nemeratelna), voda tiez ( menena pumpa) . jedine co zatial subjektivne hodnotim, je vyssia spotreba. cca o liter. trat ktoru robim 400krat rocne uz poznam a viem odhadnut podla pocasia a stylu jazdy. tam mi to vychadza o ten litrik ( mozno necely) viac. ci to je vyssim vnutornim trenim (zabeh kruzkov) , to posudit neviem. snad ano.

Odkaz ke komentáři

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Mám O2 fl, rv. 2009, motor 1.8 tsi 118kw. Vypadá to, že to začíná žrát olej (musím to ještě přesně zjistit), slyšel jsem, že je potřeba vyměnit celý písty. Mohl by mi někdo poradit kolik to tak stojí a jestli si můžu ty písty někde objednat sám a jaký? Nebo jak se postupuje? Díky za info

Odkaz ke komentáři

Tak dneska uz jsem byl vtipny, ale ted vazne.

Jura ma na dilne dalsi TSI z dalekeho slovenska... Kluk prijel v sobotu a od pondelka se na nem maka... Dal viz foto...

Jinak auto pekne i kdyz potkalo KUTILA. Nanestesti to byl autorizovany servis na slovensku. Neresim jestli nekde nedali sroub, nebo strhli zavit (olejova vana), ale to, ze si majitel u nich nechal udelat rozvody a po rozvodech se mu to potkalo (cca 200 km).

Servis nechtel a neuznal reklamaci, ze preskocil vadny napinak typu K (o cem pochybuji) a jeste ten preskoceny napinak stratili... :( Vse musel znova zaplatit sam majitel. Je zajimave, ze po demontazi hlavy, opravili jenom dva ventily, na ostatni veci vubec nesahli... To nechapem proc??? :( Je to i videt na jedne fotce...

IMG-20161105-WA0001.jpg2016-11-05 10.10.14.jpgIMG-20161107-WA0002.jpgIMG-20161107-WA0000.jpgIMG-20161107-WA0001.jpgIMG-20161108-WA0000.jpgIMG-20161108-WA0001.jpgIMG-20161108-WA0002.jpgIMG-20161108-WA0003.jpgIMG-20161108-WA0004.jpgIMG-20161108-WA0005.jpgIMG-20161108-WA0006.jpgIMG-20161109-WA0001.jpg

Odkaz ke komentáři

Sam bych to urcite opravit nechtel :-) spatne jsem to napsal. Spis jsem myslel, jestli by bylo mozne,dat mi na vas kontakt a treba se domluvit na oprave. Chtel jsem vedet cenu atd :-)

Autorizovany servis skoda a jestli si to chcete opravit sam, mnoho zdaru...

Autorizovany servis skoda a jestli si to chcete opravit sam, mnoho zdaru...

Odkaz ke komentáři

Pěkná prasečina, hodně zdaru při další určitě úspěšné GO.

Jenom pro zajímavost, kolik má TSI najeto a kde vidíš důvod toho že se mu to potkalo když má Káčkový napínák a inovovaný rozvodový řetěz?

Jestli mi tady něco nedochází tak se omlouvám, mám "dnes" nějaký dlouhý vedení :D

EDIT: jakože mu při těch prvních rozvodech dali třeba Téčko a nechali starej řetěz nebo jiný autorizácký kombinace? Nebo špatné nastavení, ale proč teda těch 200km?

Odkaz ke komentáři

Auto mi uz odovzdali s chybou, ze chybna skrtiaca klapka, auto nemalo dobry chod, svietila kontrolka aj...nevidim velmi do toho, tak som to bral tak ako to je a chcel vymenit tu skrtiacu klapku uz mimo nich, no nebolo potrebne, nieco vraj bolo zle poskladane, cez pc neslo urobit ani zakladne nastavenia vacky....siel som to teda reklamovat, no vtedy mi uz pri nich nesvietila kontrolka, takze nic nevzali, ze mam jazdit...po par km sa rozsvietila zasa...

vzali to a odpoved bola, ze je to skocene, ale uz sa nic nerozbilo, len sa to muselo na novo spravit...chyba napinaku, tak som ho chcel vidiet, ze nech mam nejaky dokaz, ze co to s tym vlastne je, bolo, ....bohuzial sa stratil....neviem ci sa vyjadrujem spravne, velmi do toho nevidim

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Chtěl jsem se zeptat na názor. Mám možnost koupit Superba, který měl komplet vyměněný motor v autorizáku letos v únoru , Škoda uznala reklamaci (původní měl popsaný problém s olejem). Domníváte se, že i ten nový může trpět zmiňovanými problémy. Auto je z 12/2009, najeto na něm cca 7 tisíc. Předem moc děkuji za názor.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...