zvoncy Odesláno Srpen 20, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2016 :o za 5hodin, to som rad ak stihnem s lestickou siahnuť na panel :D ale super vysledok segra urci neverila ze je to jej auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2016 5h protože jsem to jel pouze jednofázově a auto jde na prodej a nemělo to smysl nějak mazlit,když plechy maj puchýře a díry.š,lo jen o oživení laku,jinak bych si na to vyčlenil minimálně 1 nebo 2 dny dělat to pořádně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 pokracujeme dal a to sice v mrizkach narazniku a naslednym dodelani denniho. zatim jen prilozeny,ladit to budu dneska. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 23, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 Vypada to dost dobre, uz ted jsem zvedavej na finalni vysledek :palec; ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Srpen 23, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 Pak to bude chtít FMIC, protože k origu IC Ti nepůjde moc vzduchu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 i ten uz mam v planu :-D ale jinak diky.tata mi bude delat krouzky z cernyho silonu na "odstraneni" vyrezu kolem denniho.takze to bude zahlazeny.no a pak az to vse bude,tak na lak.ale to je az za dlouho,protoze jeste druha mrizka,prostredek a maska.tak jsem sam zvedav.denni budu zapojovat pristi tyden,at co nejdriv setrim xenon. tady teda jeste jsem to prikladal k narazniku a jak je to vyriznuty na to denni.ten krouzek tam byt musi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Srpen 23, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 Tak to pak nepřežeň s průměrem trubek a vedením, ať pak není FMIC spíš na škodu. Bez chipu bych s tím byl opatrnější :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 s chipem se pocita.ohledne vyberu trubek a IC bych si spis nechal poradit tady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Srpen 23, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 Já mám v plánu IC od FMIC z Polska. Celý komplet za 6800,- Hlavně IC je jednostranný, žádný trubky přes motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 nejakej odkazek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Srpen 23, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 Fmic.cz to bude předpokládám. Levně se dá sehnat i přes ebay. Přirovnal bych to k těm HPP sadám. Pro vzhled je lepší ten jednostranný, ale vedení přes motor je podle mě kratší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 neco malo dneska jsem udelal pred odpo.je to na dlouho tohle :-( jde to pomalu no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2016 tak pokracujem.jen teda krouzky budou s vetsim presahem,na par mistech je jeste videt zariznuta mrizka. jeste par uprav aby to fakt drzelo a pujde to na lak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Srpen 27, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2016 pekny . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2016 diky chlape.jen teda nechapu,jak jsi to mohl svarit,ja byl rad,ze jsem to dal takhle dokupy.je to vytvarovany podle tvaru mrizky a slepeny ze zadni casti tavnou pistoli,ale ta to neudrzi vecne,pocitam jedna zima a je to v prd... takze nejaky napady na lepsi prichyceni nebo podlepeni jeste nejakou dvouslozkou.kupoval jsem i od Bernera lepidlo na skla,ale to nedrzelo,to drzi vic ta tavka.takze nejaky napady?vse je cajk,jen to jeste spevnit necim co opravdu bude drzet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Srpen 28, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2016 mřížky a denní v tom je super :) super výsledek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Srpen 28, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2016 hele nevaril jsme tokazdej plast e jinej tudiz by to nedrzelo . normal jsem to udelal jak ty a dal jsem tam mamuta od bernera a po zaschnuti jsme to jeste zakapal pekne vterinakem a drzi a pak jeste hodne udela nastrik barvy a laku klidne i zezadu lakem ono se to pekne prolei a jelikoz to proudi ten vzduch tak tam neni takovy napod ve vysokych rychlostech a drzi to krasne . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2016 tak pecka.diky moc za rady chlape.pak jeste prostredek a maska. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Září 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2016 tak nakonec jsem náhodně našel "origo" mřížky od Milotecu za dvojku (třídílná sada) z nerezu a tak jsem to objednal.bude to sedět na stopro a hlavně držet.jen udělat otvory na denní a je to :-) viz odkaz: http://www.skoda-tuning.cz/tuningove-dily-pro-skoda-octavia-i/1052-2-predni-partie/naraznik-mrizky-spoilery/tridilna-mrizka-narazniku-milotec-cerna-s-octavia-rs.htm#!prettyPhoto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Září 2, 2016 Sdílet Odesláno Září 2, 2016 Já je rok zpátky viděl na nějakym inzerátu starší, ale v top stavu asi za talíř, ale nakonec sem se rozhod pro nový origa.... ani už nevim proč dneska bych asi už vzal ty milotecy, ale co už :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Září 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2016 taky jsem na ně zvědavej,až dorazí.rozhodně to bude ta nejlepší varianta,protože to sedne jak origo,bude to držet jako origo a hlavně to bude vypadat jak origo,možná i líp jak původní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Září 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2016 tak mřížky mi leží už týden doma.příští týden je povezu na černej komax.takže snad co nejdřív bude vše na autě.jinak Milotec fakt kvalitka. a proč jsou vlastně v nerezu a ne v černý,protože už černý prodejce neměl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Září 17, 2016 Sdílet Odesláno Září 17, 2016 Vypadají perfektně, hlavně se mi líbí že jsou plně průchozí pro IC a pro nasávání vzduchu oproti sérii plastu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Září 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2016 přesně tak.sice tam bude to denní,ale tak snad to bude ok ohledně průchodnosti vzduchu.je to hodně kvalitní a pevnej výrobek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Září 19, 2016 Sdílet Odesláno Září 19, 2016 Denní mi ani nepřipomínej, už sem hledal všechno možný, nakonec jsem koupil nový mřížky a přejel je lakem a na denní se*u :D Nemůžu vybrat nebo najét něco co by se tam opravdu hodilo a bylo to trochu originální... Takže moje denní plní žluté mlhovky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Září 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2016 tak já jsem zvolil kulatý a tak snad to bude cajk.nicméně dnes jsem zápasil s prořezem otvorů nerez mřížek pro DRL a jako nic moc zatim je to pevnej matroš,tak pokračování zítra.já bych denní asi ani neřešil,ale chci šetřit xenon právě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Září 20, 2016 Sdílet Odesláno Září 20, 2016 Toho IC bych se bál, protože to denní si myslím zabere hodně místa. Ale sehnat ty černé i měsíc zpět, to byl i pro mě nadlidský úkol, ale zadařilo se :-D <br /> <br />Kohy: Já měl žluté taky jako denní, ale PČR nebyli nadšení :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Září 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2016 Takže mřížky jsou hotový,tak jsem jednu jen tak prubnul jak to bude vypadat a celkem se mi to zamlouvá.dneska jsem všechny 3 mřížky odvezl na černej lesklej komax,tak jsem zvědav.prej max do 10 dní by to mělo být,podle toho kdy pojedou černou lesklou,že to k tomu hoděj.nicméně vyřezat ten pos*anej nerez byl teda očistec.celkem 2h ale s výsledkem jsem spokojenej,protože to vypadá celkem slušně,řekl bych jako origo až to bude teda i v tý černý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Září 20, 2016 Sdílet Odesláno Září 20, 2016 To se Ti povedlo, vypadá to pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Září 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2016 děkuju pane,od tebe mě to těší dvojnásob... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.