Kajman Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 A jak to řešili - zápis závady do protokolu a musíš opakovaně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 A mají pravdu...v silničním zákoně se píše, že na předním čelním skle a na bočních předních sklech nesmí být vůbec žádná fólie.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 (upraveno) Tak to se tam muselo dostat až teď tou poslední novelou v létě, to jsem teda stihl v květnu STK celkem o fous, musím se mrknout, jak to nakonec spáchali ti naši páni poslanci Upraveno Říjen 26, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Já myslím že nesměli být nikdy, samotné tónování skel je a bylo téměř maximum možného zatmavení. Jen se po tom teď asi víc šlape. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Ne,vzádu je mit mužeš.Věř mi,dnes jsem dostal pěkné školení... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Já samozřejmě myslím vepředu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Jsou vepředu folie nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Ve předu je dána minimální propustnost, což je to co tam máte z výroby, pokud tedy nemáte klasik s čirými skly, vzadu můžete mít klidně místo okna plech tam to nikdo neřeší. Bylo to tak co pamatuji, jen se na to sralo a všichni se oháněli kartičkami s atestacemi, jenže teď už má PČR přístroje pro měření propustnosti, tak asi proto se to STK bojí pouštět, respektive se obecně utahují šrouby. Jsou vepředu folie nebo ne? Řekl bych, že ano. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Přesně tak jak píše LCT. A taky už konečně šlapou po vestavěných HID sadách ve světlech. Já měl folie vzadu na Fábii s homologací a na STK chtěli vidět kartičku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Já samo vím, že je (byla) dána min. propustnost předních skel, a že z fabriky ty "tinted" skla se k ní skoro blíží, ale jen skoro, pár procent tam teoreticky zbývalo a na to se hrálo u fólií. Vzpomínám si, že dokonce maník co mi fólie dával, to říkal, že ta nejsvětlejší fólie s 5% zatmavením je dopředu legálne jediná možná, když se to sečte s továrním stíněním. Jinak obecně souhlas, ať STK přitvrzují, jen aby to bylo rozumným směrem - HID v parabolách především 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Na fólie ať se vykašlou. Hlavně ať stírají opravdu závažný stav. Aby na cestě z technický neupadla autu náprava apod. Fólie jsou proti tomuhle nic. Jen buzerace motoristického národa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 To se pak můžou vykašlat na všechno. Mě ty fólie osobně vaděj v tom, že když jedu po hlavní a z vedlejší přijíždí auto, nebo na kruháči, tak nevidím, jestli řidič vůbec kouká....dneska je móda...a nevím proč, přijet jak vítr a típnou to těsně před hranicí křižovatky. Když vidím, že řidič jede a nečumí na mě, chystám se na nejhorší....za fólií vidíš kulový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 To je pravda, pokud má někdo skla černý jak uhel to je problém, ale pokud do toho auta i s foliema vidíš, neřešil bych to ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Nemyslel jsem to úplně doslova vykašlat se na fólie. ;) Ale uznej že je menší zlo černý - tmavý okno než rozpadající se auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 je folie a folie........... v tom případě když je nelegální mít folie na předním okně, tak proč nepostihujou ty, kteří je tam dávaj? myslím že folie který tam měl roman jsou ok, jde přes ně normálně vidět....... vyhodili ho z stk, protože měl na oknech folie, ale určitě mu nezměřili propustnost, takže mu nedokázali že má nepřípustné folie....... to tě vyhodí i když budeš mít bezpečnostní folie? folie jako folie ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 To se pak můžou vykašlat na všechno. Mě ty fólie osobně vaděj v tom, že když jedu po hlavní a z vedlejší přijíždí auto, nebo na kruháči, tak nevidím, jestli řidič vůbec kouká....dneska je móda...a nevím proč, přijet jak vítr a típnou to těsně před hranicí křižovatky. Když vidím, že řidič jede a nečumí na mě, chystám se na nejhorší....za fólií vidíš kulový. Souhlas presne tohle mi nafoliich vpredu vadi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 je folie a folie........... v tom případě když je nelegální mít folie na předním okně, tak proč nepostihujou ty, kteří je tam dávaj? myslím že folie který tam měl roman jsou ok, jde přes ně normálně vidět....... vyhodili ho z stk, protože měl na oknech folie, ale určitě mu nezměřili propustnost, takže mu nedokázali že má nepřípustné folie....... to tě vyhodí i když budeš mít bezpečnostní folie? folie jako folie ne? To se právě pleteš. Pokud dáš bezpečnostní fólii, může se stát, že tě budou potřebovat třeba hasiči vytáhnout z auta. Budou chtít rozbít okno a ejhle...ono nepůjde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Vždyť ŠA nabízí SUN SAFE GLASS, to je podobné jako bezpečnostní fólie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Ríšo oni se tam hasiči stejně dostanou-jen jim to dá víc práce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Ríšo: nerozesmívej mě hned po ránu :D P.S a někdy se mrkni jak postupujou hasiči při bouračkách...a rozhodně na sobě nemaji bílé rukavičky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Já vim že jo, ale trvá to. Obecně očekávaj, že do toho jebnou kladívkem a sklo se odporoučí. Když tam bude fólie, budou jí muset trhat a sám sem se divil, kolik taková bezpečnostní fólie vydrží. Sun Safe od škodovky je barvený sklo...bez fólie Ríšo: nerozesmívej mě hned po ránu :D P.S a někdy se mrkni jak postupujou hasiči při bouračkách...a rozhodně na sobě nemaji bílé rukavičky! To nemaj, t určitě ne. Ale pokud nejdou otevřít dveře, třeba u řidiče, první co je, že cinknou okno, aby se k němu dostali, snaží se ho vyprostit. Pokud to nejde, teprv pak tahaj nůžky a střihaj. Byl jsem na ukázkách, kdy likvidovali na ukázku jednoho Roomstera, s popisem kdy co dělaj, jak a proč. A právě tam mluvili o fóliiích a taky o zavařených klikách... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 jak to je potom v tom případě s autama co převážej prachy?mají nějakou vyjímku? protože se pak dají koupit, koupím ho a to potom neprojdu stk? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 No to je fakt. Podle mne tyto auta nemají žádnou vyjímku... Kurňa tak jak to je?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 nevíte někdo jak je to ve vyhlášce? když budu mít na 120 která má čirá, netonovaná okna nejsvětlejší folii, budu ještě pod hranicí tolerance, tak mě stejně vyhodí, protože folie nesmí být? to je si myslím pikačovina, jasně, nepřekvapilo by mě to, u nás je možný všechno, ale pokud tě vyhodí za nevyhovující propustnost oken, tak by ti měli dát papír, jaka byla propustnost ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Snad TO ještě platí. PČR na to má už i měřáky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Sun Safe od škodovky je barvený sklo...bez fólie Tak to nevím kdo ti to napovídal! Sun Safe Glass jsou vrstvená skla s fólií uprostřed. Využitím těchto skel můžete zvýšit komfort cestujících a současně ochránit vůz proti nežádoucímu vniknutí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 no takže pokud ještě platí to co se píše v odkazu, tak pokud máš kartičku s atestem a veškeré dokumenty, tak by to mělo být ok,ne? je jasně dána propustnost 70% a pokud mají jen pocit, že mají propustnost 50%, tak jako kde to jsme? taky ti nedají pokutu za to, že mají pocit že jedeš rychlejc než můžeš....... problém u romana asi byl ten, že neměl vepředu atest, jinak by ho možná nechali....... co takhle udělat anketku kdo jak prošel stk? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 STK hotové...ty nejsvětlejší folie vepředu tam zůstali včetně ovládání xenonu na kolečko. P.S byl jsem dnes pracovně v Praze služebním autem a tak tam zajel "kamarad" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 No vidis... a je po problemu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 na té samé stk co jsi neprošel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.