Přejít na obsah

zkušenosti s STK 2016

Doporučené příspěvky

Benzín včera 500,- emise a 650,- technická. V ceně seřízení světel. Hotovo za 30 minut bez ztráty kytičky. www.jistab.cz

Tam už mě nikdo nedostane. Poté co jsem tam měl problém se zm.dem technikem se jim vyhýbám, už tam ani netankuji. Je fakt, že jsou tam i dobří technici, ale ten jeden to je prostě ču.ák a ještě jendou ho potkat tak mu dám po hubě.

Odkaz ke komentáři

Tam už mě nikdo nedostane. Poté co jsem tam měl problém se zm.dem technikem se jim vyhýbám, už tam ani netankuji. Je fakt, že jsou tam i dobří technici, ale ten jeden to je prostě ču.ák a ještě jendou ho potkat tak mu dám po hubě.

Trošku ten svůj slovník kroť, střelče! :facka:

Krom toho už se tu na fóru pohybuješ nějaký ten pátek, ale stále jsi se nenaučil základnímu pravidlu - necituj předchozí příspěvky ;)

Odkaz ke komentáři

To je v háji tady, mě tu bude poučovat člověk co tu je dva roky. :wallbash: :D Ty by jsi měl dělat úředníka.

Necitovat předchozí příspěvky je tu z nějakého důvodu, toto není ten případ a citovat jsem musel jinak by to nedávalo smysl, protože na stk samozřejmě musím jen mě nikdo nedostane do Horoměřic.

Nazývám věci správným jménem, byl to prostě ču.ák a ti co si to tady z fóra pamatují mi dají za pravdu.

Odkaz ke komentáři

Neznamená, že když jsi na fóru pro dospělý, že tu budeš používat vulgární slova! Jasně jsme ti to napsali já i Honza.. Ty příspěvky jsem smazal já, protože opět obsahovaly vulgární výraz.. Klidně je můžu obnovit, aby ostatní věděli.. Ale myslím, že to není třeba, protože každý ví, jak se poslední dobou chováš. V pravidlech máš jasně napsané, že vulgární výrazy se tu nesmí používat. Tak se podle toho chovej!

Odkaz ke komentáři

Jak je správný,že je vyhodí?Jenom proto,že v našem blbákově jsme v EU jenom jak se to vrchnosti hodí?

Podvozky i ráfky,samo,že pokud mají příslušné schválení na auto patří.To jenom naše byrokracie,místo aby lidem sloužila,hledá jak lidi buzerovat.

Nejsem si jistý,ale myslím,že ho tam prudili i proto,že měl rezervu menší,než ráfky na autě!!

To by se vám asi taky nelíbilo.

Odkaz ke komentáři

Ono asi opravdu záleží na lidech já jezdím už řadu let do jedné stanice STK a žádný problém nebyl. Vždy jsme se nějak dohodli pokud se jim něco nelíbilo tak jsem to překopal na původní stav a jel tam znovu. Po nějaké době je to přestalo bavit a už mě jen upozorní že bych nemusel projít.

Odkaz ke komentáři

To je v háji tady, mě tu bude poučovat člověk co tu je dva roky. :wallbash: :D Ty by jsi měl dělat úředníka.

Necitovat předchozí příspěvky je tu z nějakého důvodu, toto není ten případ a citovat jsem musel jinak by to nedávalo smysl, protože na stk samozřejmě musím jen mě nikdo nedostane do Horoměřic.

Nazývám věci správným jménem, byl to prostě ču.ák a ti co si to tady z fóra pamatují mi dají za pravdu.

nechci nic rikat, ale rict nekomu, ze kdyz je tu dva roky, tak ze ti nesmi napsat nazor a upozornit te na poruseni pravidel, tak to se presne chovas jako kdysi nekteri pitomci na tom foru, o kterem mluvis v tom vykriku do tmy nize.

...

nechapu co ti prelitlo pres nos, ze musis hned napadat cloveka, ktery pomaha s provozem fora. i kdyby tady byl den...

A je to tu jako na skodahome :palec: Cenzura (2x mi byla smazána odpověď), moderátoři léčící si své komplexy, buzerace..... To jsme tam mohli zůstat. Ale když někdo dostane funkci tak se to občas prostě zvrhne. A přitom jsem ho chtěl jen varovat před špatnou STK.

tohle netreba komentovat, to je na studenej rucnik chlape

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Mám pár otázek.

1:Nechám si udělat předtechnickou kontrolu-jsou mi zjištěny závady, budu mít v tomto případě lhůtu 30 dní na odstranění?

2:pokud při klasické STK neprojdu mám 30 dní na odstranění závad. Tento termín nedodržím a překročím třeba o 10 dní, chytnou mě PČR co se stane?

Odkaz ke komentáři

add2) Tohle se už někde řešilo... Teoreticky máš auto, které není způsobilé k provozu na pozemních komunikacích a to je celkem závažný prohřešek. Pak máš nějakou možnost se bránit a prokázat, že auto bylo v pořádku a nikoho neohrožovalo (například byla jen propadlá STK a zapomenout může každý, že...). Pokud ale máš protokol z STK a stanovenou lhůtu na odstranění závad a tyto závady neodstraněné, tak ti to asi neprojde.

Odkaz ke komentáři

Jen doplním. Pokud je propadlá technická a majitel vozidla je zároveň i řidič, tak na místě lze uložit pokuta až do 5tis. blokově na místě. To samé bude od nového roku s vozidlem v převodu. Pokud bude vozidlo v převodu déle jak 10 pracovních dnů, tak na místě bude možné uložit pokutu až do 5tis. Ale zase, řidič a majitel vozidla musí být jedna a ta samá osoba.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...