p2p Odesláno Srpen 7, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Vcera to bylo good a jak jsme se domluvili na toho 24 se samo pred tim ozvu. Jinak setkani bylo mooooc prijemne... Mas peknou karu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Vcera to bylo good a jak jsme se domluvili na toho 24 se samo pred tim ozvu. Jinak setkani bylo mooooc prijemne... Mas peknou karu :) Jasně.Každopádně toho 24 se zastav.dáme večeři na zahrádce a pokecáme vic.Samolepky nějaké taky dáme dokupy. Tys měl v autě vlastní děcka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 tak to ber tak ze za 2-3 tis. km ti to vyschne a uz pojedes zelezo na zelezo.... proste zelezo vyschne...hi hi hi dva dni a bude to KO ako na Raketke - nechci počuť tie zvuky :) ..máš cez 60 takže doštičky sú akurát na výmenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 dva dni a bude to KO ako na Raketke - nechci počuť tie zvuky :) ..máš cez 60 takže doštičky sú akurát na výmenu Ted tam skočí samé šestky...66666 a hodně záleží na stylu jizdy Mároš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 Romane, ani jsem ti jeste nepochvalil svetla :) Dalsi korejsky zadek mezi nami 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 Romane, ta prostřední fotka, co máš v podpisu, vypadá dost dobře.. hodíš ji sem ve větším? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 Romane, ta prostřední fotka, co máš v podpisu, vypadá dost dobře.. hodíš ji sem ve větším? :) Měla by být na této stránce: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...=356&st=320 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 tak jsem si vazne promluvil s Otesankem a rozhodli jsme se, ze taky dostane zadni korejsky lampy!!! Oleeee :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 Jsem zvědavej, jestli si někdo s faceliftem koupí ty světla před FL , já bych to možná udělal :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 budu jen doufat,ze je koupi ode mne!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Všechno nejlepší ROMANe! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Všechno nejlepší ROMANe! ;) Děkuju Viktore! Dnešek jsem přežil a jdu pracovat na fotečkach. Libore: rád jsem Tě poznal! Máš přijemnou pani a krásny děcka!!! Budu moc rád když mě ty fotečky vypálíš v plném rozlišení na CD :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Vse nejlepsi Romane... ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Vse nejlepsi Romane... ;) :D Díky,díky! Ted ztahuju fotečky z Prostějova a mám z nich velkou radost :D Let volným pádem 240km/h...neskutečný adrenalin!!! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 To jo... Jinak dneska se zabil jeden parasutista, nic vic o tom nevym, jenom jsem hledal jsetli to nebylo na Prostejovsku, co nastesti ne.... Vitej mezi zivymi ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 To jo... Jinak dneska se zabil jeden parasutista, nic vic o tom nevym, jenom jsem hledal jsetli to nebylo na Prostejovsku, co nastesti ne.... Vitej mezi zivymi ;) :D Bylo to dvě hodiny po mém seskoku a stalo se to v Uherském Hradišti...bohužel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Děkuju Viktore! Dnešek jsem přežil a jdu pracovat na fotečkach.Libore: rád jsem Tě poznal! Máš přijemnou pani a krásny děcka!!! Budu moc rád když mě ty fotečky vypálíš v plném rozlišení na CD ;) Romane díky,to potěší. CD samozřejmě vypálím a zašlu. Není těch fotek moc. Vše se odehrálo dost rychle a v té výšce tě najít bylo těžké. Tady pár kousků na ukázku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 (upraveno) ta slečna ve žlutém si Romana obdivně prohlíží, aneb Roman - idol žen Upraveno Srpen 9, 2009 uživatelem Frigo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Ano přesně tak idol žen! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Seskok byl fakt nádherný! V letadle jsem se pořád tlemil jako kdybych měl drogu či co...horší bylo když se otevřeli dveře a nahrnul se na nás ten studený vzduch...Vše se odehrálo strašně rychle a ten pád probíhal tak že se po 20 až 30 metrech se otevřel stabilizační padák(z důvodu zkrácení rychlosti která je jinak 350km/h...ten to zbrzdil na 240 km/h a letěli jsme volným pádem cca minutu-bylo strašně velké přetížení a cítil jsem děsnym zpusobem uši ;) Měl jsem suprovyho borce nad sebou kterému jsem věřil... :D ...i když nic jiného mi nezbývalo :D Nechal mě dokonce zhruba na minutu řídit padák a je to taky dobrá sranda...doprava,doleva a brzda.Zkrátka perfektní adrenalinový zážitek na který jen tak nezapomenu :( Děkuju Vám všem co jste mi to darovali kluci.Děkuju!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 No musel to být tedy mazec. Hlavně že jsi si to užil a PŘEŽIL ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sleep77 Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 ;) co dodat,naaadhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 jasna fotomontaz ;) zitra Ti sem taky neco soupnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Parádní fotky Romane...musel to být velký zážitek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 a jinak vsechno nejlepsi k svatku romane... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 wau!!pecka!!! ;) :D :D musel to být adrenalin jak nevím co hlavně žes to ve zdraví přežil(protože těch nehod při tom není málo :( ) a máš zážitek do konce života :( paráda... a jinak-vše nej k svátku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Též se připojuji s gratulací k svátku a samo k seskoku, Je mi to líto, že jsem nepřijel..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Takhle to začalo...nakonec šel se mnou Jarda Žany a Kubiku: díky za přání k svátku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 akorat sis mohl hned na poprvy vybrat tu spravnou velikost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.