Jakub99 Odesláno Srpen 26, 2020 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2020 před 8 hodinami, Konny napsal: Ta seda vypln je neco na zpusob miralonu, jen je asi o chlup pevnejsi. Maji to face modely, takze po roce 2000. Predface mela igelit. Muzes tedy koupit i silnejsi miralon pod plovoucku a oboustrankou ji prilepit na dvere. Poslouzi stejne jako ta seda vypln 😉 Já mám facelift 2001, modelový rok 2002 a mám tam igelity 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 26, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2020 Nevim od ktereho roku se to tam davalo, ale videl jsem to jen u faceliftu. Mozna na to ma vliv i stupen vybavy 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mattyfu Odesláno Srpen 26, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2020 Elegance 2002 a mám taky igelit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Srpen 26, 2020 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2020 před 4 minutami, Konny napsal: Nevim od ktereho roku se to tam davalo, ale videl jsem to jen u faceliftu. Mozna na to ma vliv i stupen vybavy 😉 To je taky možný, kolega v práci má Octavia 1 2004 se stejným repro jako mám já, ale zvuk má daleko čistější. Tak to přisuzuji právě tomu, že tam má ten miralon. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mattyfu Odesláno Srpen 26, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2020 Že bych putunil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Srpen 26, 2020 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2020 Že bych putunil? Já jsem si teď objednal nějakou antivibrační pěnu do dveří. Tak si s tím o víkendu pohraji. Bude to asi lepší než kupovat miralon. Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 26, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2020 Já jsem tam nalepill miralon..... Odesláno z mého HRY-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Září 5, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2020 Dnes jsem vytlumil šoférovi dveře (na spolujezdcovi nemám tenhle víkend čas). Ač jsem se s tím nějak nemazlil a udělal jsem to tzv. na hulváta a co nejlevněji, tak musím říci, že mě výsledek překvapil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 5, 2020 Sdílet Odesláno Září 5, 2020 Tlumeni je vzdy poznat, i kdyz si nedas zalezet. Az udelas i spolujezdce, tak to bude zase nekde jinde, protoze 1 strana neni tolik poznat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Září 12, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2020 Do dovolené jsem to nevydržel a dnes jsem dodělal i spolujezdcovi dveře 🙂 To, že to bude hrát ještě líp jsem čekal, ale že to až tak utlumí hluk zvenčí jsem nečekal, paráda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 12, 2020 Sdílet Odesláno Září 12, 2020 Psal jsem ti to, ze po vytlumeni druhych dveri to bude hodne poznat 😉👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KryštofKoska Odesláno Září 12, 2020 Sdílet Odesláno Září 12, 2020 Co si použil za materiál prosím? 😊 a kde si nakupoval? Do budoucna bych taky do toho šel. A koukal jsem na sety z ahifi.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Září 12, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2020 Použil jsem pouze toto. Dveře jsem vytlumoval hlavně protože když jsem přidal volume tam mi rezonoval igelit, který jsem tam měl z výroby. Šlo by to udělat určitě líp. S výsledkem jsem maximálně spokojený, natož že mám sériové repro je zvuk krásně čistý i s bassy. 🙂 https://www.2din.cz/odhlucneni-antivibracni-material/stp-black-silver/?gclid=CjwKCAjw4_H6BRALEiwAvgfzq-Bh5Oxp_P6-sCOc-qFjrTWeE_buyE3VPOrM7tgOYX2BjJ5BGsPuIhoCTn0QAvD_BwE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Září 12, 2020 Sdílet Odesláno Září 12, 2020 To si dával jen na tu vnější stranu místo igelitu, nebo i dovnitř dveří? Už delší dobu plánují vytlumení, ale nechce se mi s tím tak s*át a vrážet peníze... Ale jestli by byl velký rozdíl i jen s vytlumenou vnější stránku tak bych do toho šel taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 12, 2020 Sdílet Odesláno Září 12, 2020 Doporucuji vytlumit i vnitrek dveri (vnejsi plech). Jde pak i pri poklepu z venku slyset, ktery dvere jsou a nejsou vytlumeny a samozrejme to pak ma vliv i na zvuk 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Září 12, 2020 Sdílet Odesláno Září 12, 2020 Je mi jasný že to bude lepší, ale vůbec se mi do toho nechce 😅 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 12, 2020 Sdílet Odesláno Září 12, 2020 Kdyz uz budes lepit vnitrni plech, tak muzes rovnou udelat i vnejsi, to uz neda o moc vic prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Září 12, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2020 Dával jsem to i dovnitř... jinak by to snad ani nemělo smysl 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Září 14, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2020 Poslední dobou mi začalo něco bouchat u zadního pravého kola, dnes jsem auto dovezl do servisu a ukázalo se, že to bylo zapříčiněné ještě původním uložením tlumiče. 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 14, 2020 Sdílet Odesláno Září 14, 2020 (upraveno) No hezky... Ja mam jeste puvodni (22 let a 309t km) a nic neboucha, ale jak budu davat novy podvozek, tak dam vse nove, nechci dopadnout jako ty 😃 Upraveno Září 14, 2020 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Září 14, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2020 před 36 minutami, Konny napsal: No hezky... Ja mam jeste puvodni (22 let a 309t km) a nic neboucha, ale jak budu davat novy podvozek, tak dam vse nove, nechci dopadnout jako ty 😃 Moje má 19 let a 186 tisíc 😄 Na podvozku mě zlobilo akorát toto. Teď mě čeká klimakompresor a pak možná 1. díl výfuku s katem, ten je už dost rezavý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psovod Odesláno Září 14, 2020 Sdílet Odesláno Září 14, 2020 vrátil bych se k tomu tlumení-když to chci udělat,tak si o tom něco předem přečtu,je tady několik firem,co mají velmi pěkné stránky včetně popisu celého tlumení,jak,proč,čím,dělat to z polovinu je asi jako měnit tlumiče ale udělat jenom jednu stranu,dva jsou přece moc drahé,ted jsem dotlumil druhé auto a poznat to je,hlavně u nafty-dělal jsem dveře,kufr,podběhy a částečně strop,když jsem měl auto rozdělané,ted dodělávám rs 1 a jenom dveře už jsou poznat taky,ale nemá cenu to dělat napůl,jedna vrstva antivibrační na plech co je vevnitř dveří,potom tlumení-pod přední reprák čtverec hmoty určené konkrétně pro tento účel-doporučuje se v tomto místě to lepit přímo na plech,ne na antivibrační hmotu a celé dveře místo té původní folie uzavřít zase antivibračním matrošem,není nutné u staré jedničkové octávky používat nejvyšší řadu materiálů jo a když už to mám rozdělané,tak mrknu,jak je tam stará stahovačka,jestli je u třeba 18 let starého auta původní,tak rovnou vyměnit a zároven vyměnit i mikrospínač v zámku za 70 kč,protože jak už to bývá,po vytlumení dveří se potom podělá stahovačka nebo ten spínač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Září 14, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2020 Jak jsem psal, nevytlumoval bych kdyby folie, která byla ve dveřích z fabriky nezačala drnčet. Celkem mě to vyšlo na 1200 Kč. A za ty peníze jsem s výsledkem velice spokojený. Edit: Časově mě to dohrmady vyšlo cca na 4 hodinky. 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Září 14, 2020 Sdílet Odesláno Září 14, 2020 @Jakub21kolik kusů tech plátů STP Black co si používal si potřeboval? alespoň přibližně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Září 14, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2020 před 7 minutami, NameNotFound74 napsal: @Jakub21kolik kusů tech plátů STP Black co si používal si potřeboval? alespoň přibližně 9 jsem ji spotřeboval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Září 14, 2020 Sdílet Odesláno Září 14, 2020 Díky, objednal sem 10ks plus podložky, tak snad se k tomu dostanu dřív než v zimě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psovod Odesláno Září 14, 2020 Sdílet Odesláno Září 14, 2020 https://www.2din.cz/odhlucneni-akusticky-material/stp-set-pro-vytlumeni-dveri-par/ 2 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Září 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2020 Tento měsíc se mi podařilo sehnat koženou originální řadící páku za super cenu. Ač je použitá, tak je téměř jako nová [emoji846]@Vlasta79 Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Říjen 3, 2020 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2020 Slova technika STK: "To je tak pěkná octávka, tu nemá ani cenu kontrolovat". Tak koupi novějšího modelu asi odložím. 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 3, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2020 Pred 10 lety se nad peknou octavia 1 nikdo nepozastavil, ted uz je to naopak. Jak mas peknou udrzovanou octavia 1, tak dostanes na STK pochvalu, neco jako by jsi tam prijel s veteranem. Za posledni 2 technicky jsem s mou octou zazil to stejny a kdyz prijedu na STK se Skodou 105 (uzovka), tak se k ni navic slizaji technici a navstevnici STK 😂 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.