maros Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 Co saltra z Yetaka nebo S2,sla by do O1 tdi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 určitě půjde ale budeš si muset vyměnit rámeček kterej má jinej tvar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Mám taky tvoji motorizaci, mám široký klacek, tunil jsem pouze na OI RS neperforovaná kůže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 tak skusim aj sem mam 1.6 75KW hrube paka http://www.obautodily.cz/s_octavia_kozena_...ti_orig_-504011 bude pasovat alebo kde sa sdal zohnat nieco co tam pasuje? nieco na styl RS alebo chrom :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Ta tam nepůjde, je to na uzký klacek, sleduj aukro, toto forum bazar. tak skusim aj sem mam 1.6 75KW hrube paka http://www.obautodily.cz/s_octavia_kozena_...ti_orig_-504011 bude pasovat alebo kde sa sdal zohnat nieco co tam pasuje? nieco na styl RS alebo chrom :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Říjen 3, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2010 na 1.6 75KW pasuje FFA300002 ako original paka len paka! ja si kupim 1U0711141P2L3 a neako tam to upravim :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Zdravím,chci se zeptat,měnil jsem palubní desku za tu novější,horní černá a spodek ten novější ale šedivej,jak je to s tim rámečkem co je na manžetě? Dá se nekde koupit? PAsuje tam ten z te staré palubní desky? Ja ho tam neměl:( tak nevím a nemuzu ho nikde najit ten co tam bhude pasovat. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Xeigen Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 mam 1.6 75kw pasuje na to len z L K co je urcena na 1.6 a nic ineho? Ja osobne som si zohnal radiacu hlavicu tusim z BMW (síce tam mam naznačeny aj 6 stupen :) ale to je detail ), mala malu dieru, tak som chytil dosť velky vrták a jasne som jej vytvetlil že pasuje presne na ten klacek :)... a manžetu som si ušil z kúsku koženky čo som našiel doma za 15 minut :)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bennyx Odesláno Březen 23, 2012 Sdílet Odesláno Březen 23, 2012 Chlapi nevíte náhodou někdo, zda tato hlavice půjde vyměnit za mou stávající v O1 1.9 TDI? Četl jsem, že jsou 2 druhy tloušťky "klacku". Díky za pomoc nová: http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_rukojet_rad_paky_cerna_5_ti_kozenka-1Z07111419B9OCT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jarin1110 Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 ahoj chlapi mam oI automat a chtel bych prehodit hlavici paky z oII DSG je stim nejaky problem,mate nekdo zkusenosti?diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 jarin1110: zkus napsal členovi Neználek, ten si dal do octy zlavici z OII DSG, ale měl normální řazení ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=25&view=findpost&p=1209790 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Jak trošku páku snížit? JE dlouhá jak prase, šikklo by se pár cm dolů. řezat kovový čep, nebo udělat delší díru v hlavici? Jak to řešíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krojc Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Zdravim mám takovej dotaz na navod vymeny řadičky za chrom lak jsme koukal koupil jsme si tuto http://www.autodilyjimo.cz/radici-paka-vcmanzety-skoda-fabia-octavia-vw-koncern-p1439 a na obrazku je řadička co mám v octavce 1,6 74kw rok 2000 jde mi to to že by se měla použit jen horní čas bez manžety co jsem si koupil protože manžeta na nové páce nepasuje do spodního ramečku a píšou že se musí použít jen hlavice a menžetu s ramečke musim zachovat ninejší takže se ptám jestli by jste mi nekdo neporadil jak odělit novou hlavici od nové manžety a jak napasovat na starou???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bullitson Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Mám tu stejnou hlavici. Když to obrátíš naruby, tak uvidíš jak je hlavice k té hadře přichycena, je tam taková zacvakávací objímka. Odcvakneš a máš hlavici zvlášť. To stejné uděláš i na stávající, převlečeš jakoby naruby,.......... Hlavice drží takovou sponkou, kterou šroubováčkem opatrně rozděláš. Pokud ji neponičíš, použiješ na novou hlavici. Pokud poničíš, koupíš novou někde v motorovce, nebo použiješ rska pásku. Montáž je stejná jako demontáž. Zde máš kdyžtak návod: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/vymena-radicky-za-chromovanou-lak Ten plastový rámeček a hadra ti z nové řadičky pasovat nebude, rámeček je menší - je na starý typ palubovky - interiéru. Mám ale pocit, že v hlavici je "malá" díra, tudíž na nafťáky. Benzíňáky mají ten "klacek" širší. Pokud nebude hlavice pasovat, dá se ten klacek nějakým způsobem ztenčit. Ať se zadaří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krojc Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Diky moc za radu už jsme to pochopil konečně :-) jen envim jak za to přesne zabrat aby to povolilo a nezničil jsme to.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bullitson Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Přinejhorším koupíš tu sponku novou, budou to řádově koruny. Jinak, musí se to opatrně šroubováčkem, tak jak je na tom obrázku v návodu, jak se to odehne-odcvakne, tak máš vyhráno... Zpětně se to zmáčkne kleštěma. Jak to budeš mít rozebraný a uvidíš to, tak ti to bude jasný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krojc Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 o sponku mi nejde jde mi o ten kus co je hned pod hlavou co drží tu kuži mi nejde sundat slava mám to tet jen aby to padlo na místo :) diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krojc Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 tak jsem dnes chtěl hlavu namontovat a zjistil jsme že stará má velký prumer a já mám malý poradil by mi nekdo teda jakou si koupit popřípadě co s tím??? diky moc kdyžtak jestli se prodává náká variace řadicí paky s tím velkým prumerem dejse sem odkaz prosím dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 To je jasný, že ti nebude pasovat, protože 1.6 má tlustej klacek (máš to napsáno i v tom odkazu co jsi dal červeným písmem, že na 1.6 nepasuje). Musíš si buď koupit jinou řadičku na tlustej klacek nebo se dá tato upravit, ale jak to nevím, tuším se tato nová musí nějak vyvrtat na větší průměr, ale jistě to nevím, zkus pohledat tady na foru, myslím že se to tu řešilo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krojc Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 tak moc zručnej asi nebudu abych jí přerobyl a na netu nemužu nák moc najít řadicí paky tohodle stylu s širokým otvorem... jestli nekdo víte kde sehnat dejte sem link diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bullitson Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Kamarád má taky 1.6 a klacek má plastovej, tak to nějakým nožem či čím a šmirglem zbrousil a nasadil tam tu s tenčím průměrem. Jinak psal jsem to v první odpovědi, že benzíňáky mají ten klacek širší než nafta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 (upraveno) Dá se na OI předface (ale s face palubkou) namontovat řadička z OII?Konkrétně tahle: http://obautodily.cz...y-id:4868.eshop //na TDI /// tak už sem to našel,koupim jen rukojeť a manžetu zvlášť,výjde to levnějc :) Upraveno Leden 6, 2013 uživatelem Luks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jarin1110 Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 jarin1110: zkus napsal členovi Neználek, ten si dal do octy zlavici z OII DSG, ale měl normální řazení ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=25&view=findpost&p=1209790 diky napsal jsem mu tak uvidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FINNISH Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Zdravím, chtěl bych vyměnit řadičku na svojí OI 1.6 75kw 1997 ... zatím jsem našel pouze tyhle dvě varianty že připadají v úvahu, nevíte někdo ještě o nějaký? Nejlíp chromová. Díky ;) Řadička 1 Řadička 2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lahvac Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Jen pro info: Řadička z Octavie III také pasuje (OI Combi 04 1.8T) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 28, 2018 Sdílet Odesláno Duben 28, 2018 Měl bych na vás dotaz. Chci si pořídit novou řadičku, protože ta má už má ošoupanej a v jednom místě i děravej pytel a tak jsem sháněl koženou na 1.6, bohužel bez úspěchu nebo za ranec peněz. Zaujala mě ale tato řadička https://www.obautodily.cz/skoda-octavia-01-radici-paka-kulata-hlavice-vw-golf-5ti-dovoz-9033cz317/ , kterou jsem i osobně viděl a celkem se mi zamlouvá, jen bude problém se spodním rámečkem... Půjde tedy rámeček přehodit za můj z předface octy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Duben 30, 2018 Sdílet Odesláno Duben 30, 2018 Jestli jsi šikovný,přehodíš. Musí se to rozebrat a přeskládat. Jde to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 30, 2018 Sdílet Odesláno Duben 30, 2018 Sikovnej jsem, tak z me strany neni problem si s tim pohrat, jen doufam, ze ten pytel pujde z origo ramecku sundat a nasadit na muj ramecek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Duben 30, 2018 Sdílet Odesláno Duben 30, 2018 Mě jen překvapuje, že to je jiné v letech 2000 - 2005, osobně jsem žil v tom, že od faceliftu palubovky od cca 1998 to bylo stejné do konce, tedy 2010. Jakou máš vlastně Kony palubovku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 30, 2018 Sdílet Odesláno Duben 30, 2018 Urcite je to stejny od roku 2000 az do 2010. Do roku 2000 byly predface palubky a ty maji jiny ramecek. Verze SLX sice mela uz kapicku, ale nejsem si jistej jestli uz mela radicka stejny ramecek jako tomu bylo u face palubky...? Ja mam rok 98, tj. predface palubka a sehnat jinou nez tu gumovou radicku, ktera by pasovala bez uprav a jeste k tomu na tlustej klacek, je nadlidskej ukol. Proto chci jit touto cestou, ze bych dal kozenou z golfa a jen prehodil ten spodni ramecek. Doufam teda, ze ten ramecek z nove radicky pujde oddelat bez poskozeni toho pytle. To budu muset proste asi risknout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.