Přejít na obsah

Radasovo CeeRko

Doporučené příspěvky

tohle je prostě bolest Ovcí ...třeba Passat to má řešeno lépe, není tam taková kapsa jako u Ovce, chce to dělat minimálně na podzim a pak na konci jara ... jinak to tam hnije.

Zajímalo by mě, jak dlouho ti tam vydržela ta keramika ? Doplňoval jsi ji něčím ? Třeba Gyeon Wetcoatem ?

Upraveno uživatelem Fireee
Odkaz ke komentáři

CarPro Perl, budu testovat letos. Jde mi o to používat co nejméně přípravku na velkou škálu využití a Perl by to mohl splnit. Guma, kůže, plasty, interiér a exteriér.

wet coat jsem také používal, ale jednou jsem testnul Auto Finesse Ceramics, který jak naneseš tak je lepší mikrovláknem setřít a účinek je lepší. Wet coat byla rychlovka při umytí auta bez mikrovlákna.

Upraveno uživatelem Radas
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak máme za sebou STK.

Emise i TK bez závad. 

Najeto 345 000 km.

DPF zaplněn ze 39%

EGR OFF

Zapsáno nemám v protokolu nic, ale spojovací díl výfuku je malinko načatý ve šroubech/ postupová koroze. To čumím neboť se jedná o originál.

Upraveno uživatelem Radas
Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...
  • o 8 měsíců později...

Kluci, mám dotaz.

Zjistil jsem, že mi nefungují ostřikovače světel a zrovna v tuto dobu mi i došla voda v nádržce ostřikovače.

Jak jsem doléval vodu do nádržky, tak při doléváni do plna mi začala voda protékat na zem. Zjistil jsem, že je vyskočená hadička z ostřiku světlometu. Nelenil jsem a vytáhnul jsem přední světlo, povolil jsem plotnu předního světlometu a nacvaknul hadičku. Vše funguje jak má, ale nejsem si 100% jist, jestli se plotna na které je zamknuté přední světlo, nějak nešteluje. Plotna je na dvou šroubech a dotáhnul jsem to tak, aby světlo po nasazení lícovalo s karosérii. Je na to nějaká finta ?

Odkaz ke komentáři

Ano, na té plotně se to seřizuje ve všech směrech, tj. doprava doleva dopředu dozadu a na výšku. Zrovna minulý víkend jsem to dělal na autě dcery, které opravuji.

Jestli existuje fígl nevím, já seřizoval ta světla snad hodinu, než jsem byl spokojený, že to všude 100% lícuje.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Vím že se to již řešilo na jiném fóru, ale i přesto ze zeptám jestli někdo nemá osobní zkušenost.

Žárovka denního svícení se po cca 2 týdnech utaví v horním kontaktu a to i na nové patici.

Není problém kontakt opravit letováním, ale vždy je to na chvilku. Dělá to pouze na pravém denním světle. Uvažuji nad Tím jestli není horní kontakt u žárovek v rozdílně kvalitě a proto bych se vás chtěl zeptat na názor. Přehozením žárovek se problém prohodí, ale nedochází k utavení kontaktu tak rychle. Bohužel nedokáži zatím nalézt tu správnou pájku o větší kvalitě metodou měkkého pájení do teploty tání 450 °C. Žárovka, která funguje je Bosch. Koupil jsem tedy také Bosch, ale je to k ničemu.

stav kontaktu po cca 2 týdnech:IMG_2994.JPEG.dafb5f4e00c85e832a0b6fd5fe4e48e8.JPEG

po opravě k dalšímu použití:

IMG_2996.JPEG.d0c39cb3f37c55756c8302375f853afc.JPEG

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...