ferda25 Odesláno Duben 16, 2021 Sdílet Odesláno Duben 16, 2021 Mě taky nepřijde špatná a stříbrnou má kde kdo....jen asi je náročnější na údržbu, na "oblíbené stříbrné" není vlastně nic vidět...dokud tam není vyloženě bláto. Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Duben 18, 2021 Sdílet Odesláno Duben 18, 2021 Mne se na Ecku stribrna teda fakt libi: Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 18, 2021 Sdílet Odesláno Duben 18, 2021 Ja kdybych objednaval novy MB, tak je stribrna jasna volba Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Duben 18, 2021 Sdílet Odesláno Duben 18, 2021 před 3 hodinami, MichalF napsal: Mne se na Ecku stribrna teda fakt libi: Takhle na tý fotce ty tmavý lemy vypadají jako by je někdo vyříznul rezavý a bylo to připravený na nový a na kyt 😀 Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 19, 2021 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2021 Konecne jsem si udelal delsi vylet nez kolem komina. Schvalne jsem to vzal s uplne prazdnou baterii at vim, jak je naladeny motor. Na 230km cesty 90% dalnice a 10% zasekane mesto. Jizda podle limitu +navic do tolerance v mereni. 5,1l/100km tam a 5,3 zpet. prumerna rychlost byla 95km/h tam a 93 zpet. vsechno ciste na naftu - byl zapnuty rezim sport. Na nezajete auto myslim slusne - dojezd by za tehle podminek byl nejakych 1100+ km Doufam, ze budu mit brzo moznost to poradne provetrat na autobahnu i s plnou baterii, at muzu porovnat a taky vyzkouset jak se to chova v presunove rychlosti a hlavne jak to brzdi.... Ale zatim velmi prijemne prekvapeni. Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Duben 19, 2021 Sdílet Odesláno Duben 19, 2021 No tak to je ale velmi pěkný. Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 19, 2021 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2021 Zatim se ukazuje, ze ten elektro motor pokryje tu prvotni potrebu vykonu pri zrychlovani, takze si to nepotrebuje podradit. Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 19, 2021 Sdílet Odesláno Duben 19, 2021 Pěkný. Ještě pryč ten hrb, čistě elektrický dojezd podobně jako nové GLE 350de a není co řešit. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 20, 2021 Sdílet Odesláno Duben 20, 2021 Na tezkou 300de jsou ty hodnoty soptreby jen na naftu paradni, preju at ta vymena dekoru dopadne. Verim, ze ta komunikace mohla byt pekny dobrodruzstvi, byt to z papiru mohlo byt zcela jasne. Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 20, 2021 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2021 (upraveno) Dnes jsem byl na zaletech. Ted jsem to vratil...:-) Upraveno Duben 20, 2021 uživatelem Mezonek Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Duben 20, 2021 Sdílet Odesláno Duben 20, 2021 Predpokladam, ze dojmy -> absolutni narez. Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 21, 2021 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2021 (upraveno) Motor 400d. A dojmy super - nataceci zadni naprava, HUD s rozsirenou realitou, 3D display nebo volne rotovatelna parkovaci kamera - to bych si dokazal predstavit mit na kazdy den. Zpracovani a materialy jeste taky o kousek vys. No ale co se zbytku tyka, tak z pohledu ridice minimalni rozdil s pohledem na komfort podvozku a odhlucneni. Vsichni ostatni v aute ale samozrejme s pohodlim o rad jinde.. Dosel sem k zaveru, ze by se vyplatilo menit jen v pripade, ze by si to zaslouzil zbytek rodiny - oni by na tom totiz vydelali nejvic :-)) A at jen nechvalim - najit dostatecne siroke parkovaci misto je sakra orisek, stejne tak jako parkovat u obrubniku s tou nataceci zadni napravou - clovek odrbe prave zadni kolo ani nevi jak. Stejne tak ten cerny klavirovy lak na stredovw konzoli je proste spatne.... Takze po tech cca 600km muzu rict, ze cervik v hlave samozrejme hloda, ale prekvapive mnohem min, nez sem cekal. A presednuti zpet do boruvky vubec nebyl tak velky krok zpet, jak bych cekal. Potvrdilo se mi, ze jsem si boruvku nakonfiguroval dobre. edit: Kdyz to tak vezmu kolem a kolem, tak asi nejvetsi zazitek je videt na kapote zamerovac. Chapu majitele Bentley a Rollsu, ze to tam chteji porad mit 🙂 Upraveno Duben 21, 2021 uživatelem Mezonek Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 25, 2021 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2021 Dnes probehla zakladni ocista, na slunicku uz to zase vypada k svetu. 2 Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Duben 25, 2021 Sdílet Odesláno Duben 25, 2021 Je to krasavec, a tu mezeru nad kolami budeš řešit? Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 25, 2021 Sdílet Odesláno Duben 25, 2021 Jak si vůbec dopadl s tím dekorem? Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 25, 2021 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2021 @Radas diky 😉 A kvuli te mezere jsem prave znovu nebral AMG packet. S pohodlim je to uplne jinde nez predchudce. @header009 na dekor porad cekam. Je to novy model, tak nemaji dostupne vsechno z vyroby tak rychle. Navic mi budou menit i zadni casti sedacek a konzolu ofuku na zadni sedacky (posunula se mi v aute dlazba), tak jsem se s nimi domluvil, ze to udelaji pri jednom - budou to posilat zpet do tovarny. Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Duben 25, 2021 Sdílet Odesláno Duben 25, 2021 Ta dlažba k tomu novýmu pěknýmu bazénu? Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 25, 2021 Sdílet Odesláno Duben 25, 2021 Já bych se na ten dekor vykašlal, akorát ti to bude vrzat, jak se v tom budou hrabat. Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 26, 2021 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2021 6 hours ago, CvencA said: Ta dlažba k tomu novýmu pěknýmu bazénu? Presne ta, nejaky dobrak se rozhodl prebihat silnici na najezdu na dalnici a pri krizovem brzdeni pre-crash system narovna sedacky, takze dlazba uz nebyly oprena a mela se kam posunout... Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Květen 24, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2021 Dnes cestou zpet od more. Baterka se sakra hodila na hodku a pul popojizdeni v zacpe na dalnici... Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Červenec 3, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2021 Tak prvnich 10k za mnou. Tentokrat to je mnohem pomalejsi, nez se stribrnakem... A par cisel do statistiky... 1 Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 4, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2021 Srandovní, že můj průměr nafty je 6,38 l/100km. Lepší výkon, lepší dynamika, lehčí auto, bez nabíjení. Jinak je to skoro dvojče. Nebýt rozdílu v dotacích a daních, tak to pro tebe nedává smysl, pokud to nemáš pár km do práce a zpět. Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 4, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2021 A jsme zase u toho 🤷♂️ Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 4, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2021 Kdo jezdi hodne kratsich tras, tam to ma smysl, protoze dneska uz jestli nafta nebo benzin, nehraje roli, po par desitkach tisic km je motor v hajzlu. A vo vo tom to je. Elektro nebo hybrid neni spatne, ale pro specificke urceni. Pro zajimavost, moje dnesni jizda na chalupu s vozejkem 24,4 km s prumerem 6,5. V aute tri lidi, krovinak, motorovka, stepkovac a dalsi veci. Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 4, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2021 No ja mam taky prumer za 9 let na 220 konovym autobusu 7,46. Jenze to je jeste euro4, ty novejsi nevim, jak na tom jsou 🙂 Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 4, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2021 Já mám.asi těžkou nohu na všech autech 😂 Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Červenec 5, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2021 Az zacnu jezdit kazdy den do kanclu, tak ta spotreba zacne prudce klesat. Do kanclu a zpet je to necelych 50km a mame tam taky nabijecky...Jinak souhlas s vyse recenym Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Červenec 21, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2021 Dnes prvni pekne cislo na tachometru Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 21, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2021 Vypada to jak fotka z letu Zeme-Proxima Centauri 🙂 Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky