Konny Odesláno Srpen 26, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2019 Je mi to jasny, proto uz mam tlumice asi i s pruzinama v planu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 26, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2019 V 23. 8. 2019 at 22:28, Konny napsal: Normalne v pohode, ale kdyz vzadu sedi 2 nebo 3 lidi a mam treba jeste naklad v kufru (50-100kg), tak se zadek uz dost houpe, ale s takovym zatizenim se houpat asi bude i novy podvozek... Ten zadek ti podle me Peto nejak sedi, mel by byt nastejno s predkem... Třeba je to jen chyba měření, nebo ty dětský sedačky, nevím, neřeším. Auto se chová normálně. Samo už není tak pevný, jak bylo, ale nic, co by vadilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jk79 Odesláno Srpen 30, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2019 menší dotaz ,kdybych chtěl jsem měnit horní uložení bez sundání tlumiče,což je práce 10 min ,jenže samozřejmě u řidiče to jde ,ale na druhé straně to prostě díky delší poloose nesvěsím tak dolů.Není na to nějaký fígl,vím že mohu povolit poloosu stejně budu měnit celá ramena při jednou,ale zda to někdo takto nedělal,bez vyndání poloosy??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Srpen 30, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2019 Vše necháš na těhlici a vytáhneš komplet.1x rejdový čep,1x poloosa a 3xšrouby na čepu,brzdič a nahoře matka tlumiče. Práce na 10min. Na pravo by jsi stejně musel nejprve použít stahovák pružiny a máš dost omezený místo. Nevymýšlej blbosti. Nauč se dělat geo motoru výfukem laparoskopicky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Září 8, 2019 Sdílet Odesláno Září 8, 2019 No nevím,uložení horní předních tlumičů jsem nikdy za 650tis km neměnil a výšku mám stejnou.To uložení ze nemá proč vymačkat. A tlumiče tam musí být dané špatně ( málo v těhlici,špatně nasazená pružina,...) Toho je víc. Reklamuj nebo předělej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jk79 Odesláno Září 8, 2019 Sdílet Odesláno Září 8, 2019 no uložení má vliv na výšku ,ale tak 1cm. Já mam 3 roky a když jsem vyndal staré a poměřil s novým ,tak to staré bylo cca o 1-1,5cm níže,vymačkaný. Ale určitě to nedělá výšku vozu..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 8, 2019 Sdílet Odesláno Září 8, 2019 Ulozeni se casem vymacka, tak jak pise jk79, ale novy neudela to tolik, aby jsi mel vysokou kozu. Treba me napada blbost, ale ty tam mas stary pera, nemuzou byt unaveny, takze by je novy tlumice vic vytahly nez kdyz by jsi mel i novy pera? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Září 9, 2019 Sdílet Odesláno Září 9, 2019 Má tam zřejmě špatný uložení. Oni dělají číňani i to uložení vyšší,něco jako pro špatné cesty. To je tak,když se mění i to,co se nemusí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Září 9, 2019 Sdílet Odesláno Září 9, 2019 No vidíš,nechal jsi tam dát,co tam nepatří. To se pak nediv. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jk79 Odesláno Září 9, 2019 Sdílet Odesláno Září 9, 2019 před 4 hodinami, heavenupsid napsal: Já vím,že je to asi sci-fi,ale to je první co mě napadlo stím uložením,když my řekl,že je větsí.Budu muset zajet někam jinam a nechat to zase rozhodit.Asi dle mého názoru nejlepší řešení.Mechanik co my to dělal,řekl že to je normální,ale mě to přijde jako blbost.Nevím,jestli to blbě poskládal "jestli to vůbec jde",ale někde chyba asi je.Jsem laik,ale myslím,že kdyby byla pružina unavená,tak je to spíš níž níž výš ne?Ale nejsem odborník. já tam dával také Lemforder a výška ok, Uložením to není. Měnil jsem za staré TWR a bylo to o 1cm sedlé,prostě vymačkaný....Uložením to není,leda blbou montáží,blbě poskládané,nebo otočené něco,jinak to není možné pokud pružiny jsou původní.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 9, 2019 Sdílet Odesláno Září 9, 2019 Hornim ulozenim to urcite nebude. Nevim jestli mam i ja, ale kamarad ma taky Lemforder a vyska se nezmenila, to same bylo u me, kdyz jsem nechal dat nove ulozeni. Stare bylo uz viditelne vymackany, ale s novym se auto mohlo max. o 1cm zvednout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 22, 2019 Sdílet Odesláno Září 22, 2019 Rekl bych, ze mas spatny tlumice, napr. pro jinou motorizaci (zase ale nic tezsiho jako TDi se do OI nedavalo) nebo jsou pro spatny cesty, tzn. ze jsou asi o 15mm vyssi nez klasicke tlumice. Jinak jak jsem rikal uz driv, ulozenim to nebude, to se meni bezne!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 22, 2019 Sdílet Odesláno Září 22, 2019 Podivej se na tlumic co je tam za cislo dilu a porovnej to s jejich nabidkou a uvidis 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 22, 2019 Sdílet Odesláno Září 22, 2019 Nekde na tele tlumice by to melo byt vyrazeny nebo bude aspon nalepeny stitek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jk79 Odesláno Září 23, 2019 Sdílet Odesláno Září 23, 2019 ještě jsem nenašel co máš za motorizaci to je 66,81KW nebo 74KW PD?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 23, 2019 Sdílet Odesláno Září 23, 2019 Cislo dilu nevim, ale porovnej ho se strankama kde jsi tlumice objednaval, jestli pasuji k tve motorizaci popr. i na jinych strankach. Jinak je pravda, ze jsi nenapsal presnou motorizaci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jk79 Odesláno Září 23, 2019 Sdílet Odesláno Září 23, 2019 neboť na škoda dílech to může být bud tento https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0413031t-predni-tlumic-perovani-bilstein-b4-28609.html nebo tento https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0413031n-predni-tlumic-perovani-1-8-1-8t-1-9tdi-bilstein-13614.html originální číslo je pokaždé jiné a zda je tlumič stejný to fakt netuším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jk79 Odesláno Září 23, 2019 Sdílet Odesláno Září 23, 2019 kupoval si na škoda dílech dle vin??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.