Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Ahoj, co mě tak napadá, tak pokud jsi naletoval ten káblík na správný kontakt žárovky (obrysové vlákno), tak se ti jedině kontakt v patici dotkl obou kontaktů na žárovce (v tomto případě je lepší ten letovaný kontakt na žárovce přelepit např. elektrikářskou izolačkou, tak to mám i já udělaný a vše funguje tak jak má), jiná příčina závady mě nenapadá :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak to jsem rád, že nic cítit nebude :palec: . Jinak ten černý plát se sice nejmenuje Vibraflex, ale myslím si, že to je stejný materiál, tak snad bude v pohodě a ten druhý matroš je takový hodně plastický (je ještě potažený hlinikovou fólií), tak ten by měl být taky OK ;)

Odkaz ke komentáři

už víš kam tu alu budeš dávat? vypadá ty špicově, akorád o hodně levnější než vibraflex. Chtěl jsem to taky tlumit, ale tolik peněz jsem do toho dávat nechtěl.... na přední dveře (tlumení vnitrního i vnějšího plechu -té díry potřebuješ kolik plátů?) dík

Odkaz ke komentáři

vše co je na fotce budu dávat na přední dveře, tzn. dovnitř dveří (na vnější plech) budu dávat tento matroš http://www.carhifi-profi.cz/instalacni-material/00525-one.html (1 ks by měl stačit na jedny dveře, takže celkem 2 ks) a na vnitřní plech (mezi dveře a tapec) příjde s tou alu fólií http://www.carhifi-profi.cz/instalacni-material/01306-original.html (opět by měl stačit 1 ks na jedny dveře). Co se týká ceny, tak to výjde asi o 1000,- levněji než vibraflex :)

Tady odkaz na člena ciimaa, od kterého jsem se s tímto materiálem inspiroval http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=8231&view=findpost&p=1147235

Odkaz ke komentáři

Nemáš zač, jen se teď dívám jak to tlumil ciimaa, tak na ten vnitřní plech (mezi dveře a tapec) použil na každé dveře po 1 ks toho materiálu s alu folií, ale on nepotáhl celé dveře, jen ty montážní otvory, tak teď nevím jestli nebude potřeba na každé dveře 2 ks toho matrošu s alu folií... :huh:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Protože nyní jezdím hodně po tmě a čím dál víc blbců zapomíná shášet dálková světla nebo neví na co je regulační kolečko na sklon světel, tak jsem si pořídil přídavná dálková světla (osazeny 100W žárovkama) ;) . Musím říct, že až nyní při dálkových pořádně vidím a jsem spokojenej jak blecha :palec:

post-107-0-92705800-1323785015_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...