Kolage Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Díky, mám z těch vzpěr velkou radost a vzpěry mám odsud http://www.obautodily.cz/eshop/novinky-v-obchode/skoda-octavia-vzpery-predni-kapoty-jom-sada-id:4241.eshop . Jinak mám je já a Garrett (ještě je bude mít jeden člen) a musím říct, že fakt paráda, montáž byla otázka cca 10 minut a vše pasovalo jak mělo (až na 2 podložky) :) Už je mám taky objednany 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Dobřeee Vlasťo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Marto,supr prace ty vzpery dnes rano mi je dovezl Peta tak snad zitra dopoledne budu mit chvilku casu na montaz ,aby me nahodou Vlasta nepredbehl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 tak to tě nepředběhnu já je tam dám nejdřív ve čtvrtek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Sakra, to už abych se ve 2 vyprl na práci a jel si domů montovat :D. Každopádně jsem si udělal ještě jednu malou radost a ve škodovce jsem si objednal nový znaky na předek a kufr :-[ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Ja do těch zvédáků asi taky půjdu, vypadají exkluzivně..... Jinak ty znaky kolik stoji pane? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 noo,to vyzera luxusne tie vzpery. Mam chut si ich dat tiez . Ps: Tu manualnu vzperu, tyc, si potom odmontoval,alebo ju tam mas stale aj tak a nechas ju tam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Kruci, tady se to rozjelo s těma vzpěrama , ale je to fakt luxus duke: tu tyčku jsem tam nechal, buď ji natřu nějakou barvou a nechám ji na okrasu nebo ji potom vytáhnu..., ale zatím zůstane v autě ;) MiR: těším se na fotky, s tím tvým naleštěným motorem to bude pecka Wokhiii: pak se pochlub popř. i s těma znakama až je budeš mít, taky nad nima dost uvažuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Znaky dojdou až za 2 týdny :(. Chtěl jsem si je přiobjednat ke vzpěrám, ale bohužel už byla zásilka poslaná, tak jsem nechtěl platit další peníze na víc. Mám je objednané přímo ze škodovky v Brně, bohužel dodací lhůtu měli 2 týdny. Tak snad to dojde, ale na druhou stranu to měli levnější než na tom internet. obchodu :). Foto dodám k sobě na vlákno, jen co bude vše hotové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Kolik tě stály ty vzpěry? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Už je mám taky objednany Steel: hore mas odkaz ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Steel: vzpěry stojí 490 Kč ;) http://www.obautodily.cz/eshop/novinky-v-obchode/skoda-octavia-vzpery-predni-kapoty-jom-sada-id:4241.eshop Wokhiii: no co se dá dělat, ale když jsi čekal takovou dobu, tak 2 týdny ještě vydržíš... ;) , pak dej k tobě do vlákna nějaký foto, jak ty znaky vypadají na autě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Ano pane, hned jak se na Laurince něco změní, tak to aktualizuji :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Konny co si budem vykládat, koupíš už upravené vzpěry nebo to budeš upravovat podle návodu na OC? A už se těším na příští měsíc objednám vzpěry a ktomu i znaky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Je to tak, kdybych si měl ty vzpěry upravovat, tak žádné kupovat nebudu, ale když se dají koupit upravené za takovou cenu, tak není co řešit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Včera jsem si taky objednal vzpěry JOM, označení OCTAVIA a VRS z OIII a nové znaky na auto a klíček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Za to tě bude mít octa hodně ráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 To jo, dnes dostala nový volant a o víkendu měním prosezenou sedačku. Příští měsíc mi budou stříkat plasty v motoru a s olejem se v Autostylu v rámci akce vymění i zapalovací cívky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Ten volant jsem viděl a vypadá parádně a ještě výměna sedačky a lakování plastů v motoru..., ta se má ta octa u tebe jako v bavlnce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Když vidím, jak ty svoje kočky rozmazlujete, tak jsem mojí lásce taky trošku dopřál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 A tak to má být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Tak jsem si dnes málem rozbil octu :( , byl jsem ve městě a při jízdě z mírného kopce v koloně mi při asi 30-40km/h přestalo brzdit auto. Při brždění se ozvala ze zadu rána a pedál šel najednou až na podlahu, tak jsem za pomocí mírně brzdící ruční brzdy (pravé kolo bylo mokré od brzdové kapaliny) a za pomoci cca 15 cm vysokého obrubníku (který jsem přejel a zastavil na trávě) naštěstí zastavil. Musel jsem to strhnout na ten obrubník, protože do protisměru jely auta, předemnou auta a za tím obrubníkem bylo veřejné osvětlení, kterému jsem se naštěstí vyhnul, takže celkově štěstí jako blázen. No abych to už nerozpitvával, závada byla taková, že mi sklouzla v zadním kole pakna z brzdového válečku, tím se váleček rozjel a všechna brzdová kapalina začala tudy unikat. Musel se dát nový brzdový váleček a pakny byly už taky KO, takže i pakny. Zapřísáhl jsem se, že do zadních brzd (do bubnů) už nebudu investovat a radši pořídím kotouče, jenže když potřebuju jezdit, tak jsem chtě nechtě musel opět do těch bubnů investovat, snad už bude klik... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Sakra to je jak z Kobry 11 :( Bud rád, že to dopadlo dobře :) Měl si vážně štěstí ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 No jsem fakt rád, že se nic závažnějšího nestalo. Sice to byla malá rychlost, ale po zastavení jsem to chvilu rozdejchával, protože jinde než přes ten obrubník nešlo uhnout a stát se to o 1-2m dřív, tak jsem skončil buď v autě předemnou nebo v tom veřejném osvětlení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Ještě, že to dopadlo jak to dopadlo a nic se nikomu a ničemu nestalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Ty jooooo.... Hlavně že jsi v pořádku kamaráde. Ještě,že ti tam nešli lidi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 :o hezky ... jde vydět že mách chladnou hlavu a nezmatkoval si jinak by to mohlo dopadnout úplně jinak , na to že si znova kupoval ty brzdy na to se vyprdni hlavně že ti nic něni nebo někomu jinému , kotouče si tam můžeš dát vždicky ale zdraví máš jedno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Chlapci jsem rád že se nikomu a ničemu nic nestalo . Ty brzdy už neřeším, sice jsem chtěl investovat do kotoučů, jenže když potřebuju jezdit, tak nemůžu čekat až se nějaký jetý kotouče namanou, vyměnit je můžu vždycky... ;) Ale jedno pozitivum to má, tím myslím vzpěry kapoty. Kamarád ze servisu byl hodně překvapenej, když mu kapota vystřelila z ruky, ale jednoznačně tuto vychytávku u OI pochválil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Říkám, že ty vzpěry byly hodně dobrý nápad kamaráde. Jak říkáš, vyměnit to můžeš vždycky. Hlavně že jsi v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.