Konny Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Fááááákt, díky Mišo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červenec 28, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 Tak jsem poslední, co ještě nevytáhnul letos vosk na auto, jste mě všichni předběhli :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 Styď se Peťo :D , ale ta tvoje octa vosk snad ani nepotřebuje, protože i když není naleštěná, tak se pořád krásně leskne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červenec 28, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 Stydím :P Jinak na tom asi něco je, v práci jsem ve čtvretk obdržel 2 pochvalu za lak a to stačilo jen to opláchnout wapkou B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 28, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 Garret nejsi posledni ja to taky jeste nevoskoval :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 Teda Deko, že se taky nestydíš... Garrett: tak vidíš, něco na tom bude, že to není potřeba leštit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Krásná Konny :) zachovalá,ty znaky vypadají dost dobře :) ať slouží a netahej za ní už 1000 kg na vozíku ! :DD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Díky, snažím se ji urdžovat stále v kondici a co se týká vozíku, tak neboj 1000kg náklad už nebudu tahat, vždy jen míň a nebo ještě víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Včera proběhl ve Vyškově menší sraz OC, kterého se zúčatnili MiR, Garrett, RichardD, Bajlo, já a později i Sterny. Hezky jsme pokecali, prohlídli si auta, Bajla přesvědčili, aby se stal členem klubu :) , později jsme rádi přivítali Sternyho, který mi přivezl RS nárazník (tímto ti ještě jednou děkuji Sterny) a celé jsme to zakončili jídlem v restauraci , jen počasí mohlo být lepší, ale s tím nic nenaděláme... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Kde máte bečku chlapi ? :D a přítelkyně které by vás odvezly domů :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Maro,na becku uz je zima,dve pritelkyne byli pritomny Richardova a Ladova a zbytek hlidali deti doma :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Ách jo,škoda,že to mám tak daleko k Vám :D tak třeba příšti officiální sraz se potkáme ! i když moje Octa zatím moc nezapadne,ale někde inspiraci nabrat musím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 A jak daleko?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Hoď si na mapy.cz Rožnov pod Radhoštěm :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 To nemusim cca 90-100km Nekdy naplanujem vyslap tam u vas a ozvem se je tam krasne v podhuri beskyd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 No je tu krásně :D hlavně zimní období :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Martine nemáš za co děkovat hlavně aby šel svařit a tobě to pomohlo k finálnímu vzledu octy... :) jinak pokec byl super i když jsem dorizla s drobnym 1, 5 hodinovým zpožděním... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 hodinu a pul zpoždění ? to se u chiplich 96kw octavek nestáva Lado :lool: hlavne že jsi dorazil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2013 Ách jo,škoda,že to mám tak daleko k Vám :D tak třeba příšti officiální sraz se potkáme ! i když moje Octa zatím moc nezapadne,ale někde inspiraci nabrat musím :D No je to škoda, ale příští rok se určitě na nějakém srazu potkáme Martine nemáš za co děkovat hlavně aby šel svařit a tobě to pomohlo k finálnímu vzledu octy... :) jinak pokec byl super i když jsem dorizla s drobnym 1, 5 hodinovým zpožděním... Ale mám :) , v sobotu jsem se za světla na ten nárazník díval a zavařit určitě půjde, nevypadá to zase tak hrozně ;) . Jinak pokec byl super a jsem rád, že jsem tě osobně poznal hodinu a pul zpoždění ? to se u chiplich 96kw octavek nestáva Lado :lool: hlavne že jsi dorazil To víš Libore, i takový výkon je někdy málo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 Na těch fotkách je pěkný špunto :D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2013 To špunto má RichardD jako náhradní vozidlo za jeho rozbitou OII, která mu klekla cestou na Žamberk :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 Richard ho vozí v kufru Octy ? :o :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 Dobré :-D asi se taky budu muset podívat na nějaký srázek mezi blázny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 hodinu a pul zpoždění ? to se u chiplich 96kw octavek nestáva Lado :lool: hlavne že jsi dorazil Jenom hoďku a půl?????? To je v poho,Šterny kolikrát zabloudil i v kuchyni, tak hoďka a půl na takovou vzdálenost je celkem v normě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 :lol: dobry Miso 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Živočich: dobře ty :lol: , ale když se to tak veme jak píšeš, tak to zvládl na jedničku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Konny: Je to kluk šikovná, já jsem si chtěl jen rýpnout Pochopil jsem dobře že budeš dávar RS nárazník? To budeš překopávat na face :( ? MiR: ...ale pozdrav vyřídil. ;) Konny soráč za OT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Jasně, je mi jasný, že jsi si jen rýpnul, Láda je fakt šikovnej kluk , jinak ano, během příštího roku budu předek předělávat na face. Sice se mi předface taky moc líbí a už jich není mnoho, ale prostě ten můj nárazník je KO a když už mám zadní část předělanou na face, tak to chci dotáhnout do finále. Jedině ten RS nárazník upravit, abych mohl nechat světla a masku předface ;) . Interiér ale zůstane předface, ten se mi předělávat nechce a vůbec mi nevadí, že to není face :) Jinak OT mi nevadí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Srazek byl super, rad jsem videl lidi co maji radi tyto ctyrkole mazlicky. A presvedcovat jste me opravdu nemuseli :)) ... spis se divim ze ste me chteli kdyz jsem nebyl schopnej si vzpomenout jakej mam rok vyroby..... :D .... Zavodnik: ja jel dneska 130km v 5 hodin rano udelat folie a dalsich 130 zpet :)) to mas za chvili odjeto :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2013 JJ sraz byl super, jen počasí by mohlo být lepší, ale co bysme chtěli v tuto dobu... :) . Jinak přemlouvat jsme tě nemuseli, to máš pravdu, spíš jsme tě utvrdili v tom, že se máš stát členem klubu :) . Jinak kontrolní otázka, už víš rok výroby? :D Jsem myslel, že jsi tu folii lepil doma :o , to je celkem dálka jet jen kvůli lepení fólie ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.