Konny Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Jak vidím, tak víc nás má problémy s blatníky a prahy, holt je to nemoc octávek :( . GO přední nápravy mám naštěstí už za sebou, příští rok tedy musím udělat tu plechařinu a pak už jen bude zbývat podvozek, pak už bude povyměňované snad celé auto... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Tak problémy...je to 12 let staré auto co má 285000 km na hrbu, ale už jsem s ní od dubna nalítal 15000 km a ani jednou nezaváhala, takže si tu péči zaslouží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 (upraveno) Ja po Novem roce lakuju oba blatniky prahy zadni lemy a leve zadni dvirka :-/ ale skutecne nove auta stoji za starou backoru ... setri se vsude kde se da a abych si koupil o2 se stejnym najezdem(ne-li vetsim) jen pro pocit, ze bude novejsi mi prijde zbytecne :-) O1 rules !!! :-) Upraveno Prosinec 6, 2015 uživatelem milos0785 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Tak problémy...je to 12 let staré auto co má 285000 km na hrbu, ale už jsem s ní od dubna nalítal 15000 km a ani jednou nezaváhala, takže si tu péči zaslouží. Ty máš ještě puberťačku, ale já ji mám skoro plnoletou (17 let a jen 248000 km)... :D , ale je jasné, že při takovém stáří už něco bude špatné a bude potřeba nějaké díly opravit nebo vyměnit, každopádně jsem s octou jako ty max. spokojenej a tak ji nějakou tu péči budu muset dopřát ;) Ja po Novem roce lakuju oba blatniky prahy zadni lemy a leve zadni dvirka :-/ ale skutecne nove auta stoji za starou backoru ... setri se vsude kde se da a abych si koupil o2 se stejnym najezdem(ne-li vetsim) jen pro pocit, ze bude novejsi mi prijde zbytecne :-) O1 rules !!! :-) Vidím, že tě toho taky čeká hodně, ale ona si to holka jedna zaslouží ;) . Ohledně těch nových aut s tebou plně souhlasím a abych si koupil mladší auto a cpal do něj zase prachy, tak si radši nechám to co mám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 JJ, naše jedničkové Octy jsou už sice starší kousky, ale s naší péčí nám budou ještě dlouho a spolehlivě sloužit ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 A na zamberku budeme mit vlastni placek :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Plácek? Koutek pro důchodce nám tam Viktor vyčlení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 nebo spíš historický koutek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Koutek KVALITNICH vozidel ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 1.Octavia Veteran Club :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Teda vy jste mě pobavili :D , ale je pravda, že by měl Viktor pro nás "veteránisty" nějaký koutek přichystat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 jo a přizpůsobit tomu soutěž, třeba kdo sundá rychleji přední nárazník :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 :-D, kdo rychleji vynda sedacku ridice :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 haha, nebo kdo toho veterána dřív nastartuje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 Jako skladat ci sundat .....to bych asi vyhral :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 Spíš by pro nás měla být soutěž v tom, kdo nejrychleji vymění stahovačku nebo v nejrychlejším opravení zámku (výměna mikrospínače a proletování studeňáků) :D Deko: je jasné, že ty by jsi byl na prvním místě, my ostatní bysme bojovali o ta další místa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 10, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 tak to vypadá že mi čtyři budeme na srazech jediný s jedničkami :D Opravdu? Co potom tedy znamená ten inzerát? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 Holt nás Peťo bude o jednoho méně... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 10, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 Jina zajimavejsi koupe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 17, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2015 kluci jednicky jsou jedničky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 18, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2015 Jasně že jedničková Octa je v mnohém překonaná, ale spolehlivostí se hravě vyrovná některým nový autům. A já mám svoji Octávečku moc rád, takže jen tak hned pryč nedám a budeme spolu ještě dlouho. Je fakt, že v Žamberku už jedničkových Octávií letos moc nebylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Prosinec 18, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2015 Já myslím že spolehlivostí ty nove auta hravě překoná ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Prosinec 18, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2015 Ja som si niečím takým istý ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2015 Plnně s váma souhlasím, nová auta často nemají kvalitou zpracování na OI a myslím si, že ani tolik nevydrží. Je jasné, že po technologické stránce se už nemůže OI s novýma autama moc srovnávat, ale kdo není náročnej, tak musí být s OI určitě spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Prosinec 24, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 Konny já jsem se svojí OI spokojený neskutečně. Výkon, design vše splňuje - kdyby taky ne, tak už ji nemám :) Krásné Vánoce Ti přeju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 Tak to je nás tu víc, kterým OI vyhovuje a to je dobře... ;) Jinak tobě také přeji šťastné a veselé Vánoce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Přes vánoce jsem se rozhodl, že se dám do vytlumení předních dveří a tak jsem minulý víkend udělal řidičovy dveře a dnes jsem udělal spolujezdcovy dveře a výsledek je perfektní . Řekl bych, že je teď v autě o trochu nižší hluk, ale hlavně je reprodukovaná hudba hutnější s lepšími basy, takže super . Jinak tlumící materiál se mi doma válel 4 roky, tak už bylo na čase ho dát do auta... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 Pěkná práce Konny ! Teda 4 roky mít materiál doma - to sis dával na čas :) . Hlavně je dobré mít nějaký zbytek tlumení navíc v případě že bude potřeba vlézt dovnitř. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 Fakt pěkný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 taky plánuju tlumení dveří, tak jsem zvědav, hodí se mi takhle foto pro představu jak to má být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.