Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

ciimaa: díky, no snažím se o octu starat v rámci možností, ale čeká mě na ni ještě hodně práce, vše se musí dělat postupně ;)

Jinak jak jsem slíbil, tak tady jsou nějaký fotky a parkovací senzory zapojím asi dneska :)

před

post-107-0-62464700-1331465217_thumb.jpg

nyní

post-107-0-46569000-1331465244_thumb.jpg

A ještě taková třešinka na dortu, protože jsem debil :wallbash: , tak jsem si při výměně toho nárazníku odřel kousek hrany kufrových dveří. Sundával jsem zadní kola, abych se lépe dostal ke šroubkům a zapoměl jsem, že mám otevřený kufr no a při zvedání auta na heveru jsem si ty dveře odřel o strop. Je to odřený až na základ, tak to zkusím opravit pomocí spreje, ale stejně to vidím, že asi půjdou celý vrata na nový lak :(

post-107-0-12479700-1331465266_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Děkuji vám za pochvalu :rolleyes: , jsem s výsledkem nadmíru spokojenej, teď jen opravit ten kufr a zapracovat na tažném, protože ta rezavá barva není moc pěkná ;)

EDIT: pak dám vědět jak fungují ty čidla, když jsou teď v laku :)

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Moc vám děkuji za pochvalu, je to teď zezadu úplně jiný auto (sundal jsem i zástěrky a teď se mi při pohledu zezadu zdá, že je o dost mohutnější) :palec: a s tím kufrem jsem se aspoň poučil a musím souhlasit s Živočichem, když nejde o život..... ;)

Jinak parkovací asistent už je plně funkční a i když jsou senzory lakovány, tak se jejich citlivost nezměnila, to co ukazuje display, tak v reálu +- odpovídá :palec:

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem jel trasu Vyškov-Blansko-Vyškov s lehkou nohou, v autě jsem vezl 3 lidi, jel jsem podle předpisů, tzn. město (vesnice) 50km/h, mimo město 80-90km/h a výsledek mě velmi mile překvapil, na to že se jede přes samej kopec a každou chvíli je nějaká vesnice... :palec:

post-107-0-61071300-1331906886_thumb.jpgpost-107-0-71598900-1331906926_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo jo, s výsledkem jsem moc spokojenej, ale jezdit bych tak dlouhodobě nemohl, je to hrozná nuda :lool: . Jinak octa je umytá, umýval jsem ji (ale neleštil, jen čistě umyl) než jsem dával ten novej nárazník, aby to nevypadalo blbě (čistej nárazník a špinavý auto :P ) a celkově jsem teď se vzhledem ze zadu moc spokojenej a parkovací asistent je taky super ;) , teď už jen našetřit penízky a předělat předek a bude to super :palec:

Jinak měl jsi troubit, blikat..., takhle tě nejde poznat ,,v tom obyčejným autě,, :)

ciimaa: :palec:

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Mišo přesně jak píšeš, jízda úplně na nic, protože byla podle předpisů a hlavně na spotřebu, vůbec jsem si ji neužíval..., prostě to chce šlapat na plyn a mít motor pořád v zátahu ;) , co se týká skla, tak to je vyměněný a je to paráda mít ho tak čistý a hlavně bez ďubek od kamínků :palec: , když jsem si přebýral auto, tak jsem myslel, že tam ani žádný sklo nemám, jak bylo čisťoučký :D

Odkaz ke komentáři

tak ho čisťoučký udržuj :D jestli se ti to povede držím palce :P

já mám tad spotřebu 6.2L/100km a to to pořád honim v létě to mám kolem 5.7

ale jednou sem jel z přítelkiní a její babičkou z Chomutova do teplic a zpátky a jel sem normál podle předpisů a měl sem spotřebu 4.9L ale nudná jízda :D a hlavně mi bylo líto turba že jel pořát kolem 1800tis.otáček ale hnedka po odvezení babičky dom bylo turbo zase protáhnuto :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...