Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

Díky, mám z těch vzpěr velkou radost :palec: a vzpěry mám odsud http://www.obautodily.cz/eshop/novinky-v-obchode/skoda-octavia-vzpery-predni-kapoty-jom-sada-id:4241.eshop . Jinak mám je já a Garrett (ještě je bude mít jeden člen) a musím říct, že fakt paráda, montáž byla otázka cca 10 minut a vše pasovalo jak mělo (až na 2 podložky) :)

Už je mám taky objednany :pivo:

Odkaz ke komentáři

Kruci, tady se to rozjelo s těma vzpěrama :palec: , ale je to fakt luxus :palec:

duke: tu tyčku jsem tam nechal, buď ji natřu nějakou barvou a nechám ji na okrasu nebo ji potom vytáhnu..., ale zatím zůstane v autě ;)

MiR: těším se na fotky, s tím tvým naleštěným motorem to bude pecka :palec:

Wokhiii: pak se pochlub popř. i s těma znakama až je budeš mít, taky nad nima dost uvažuju :palec:

Odkaz ke komentáři

Znaky dojdou až za 2 týdny :(. Chtěl jsem si je přiobjednat ke vzpěrám, ale bohužel už byla zásilka poslaná, tak jsem nechtěl platit další peníze na víc. Mám je objednané přímo ze škodovky v Brně, bohužel dodací lhůtu měli 2 týdny. Tak snad to dojde, ale na druhou stranu to měli levnější než na tom internet. obchodu :).

Foto dodám k sobě na vlákno, jen co bude vše hotové.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak jsem si dnes málem rozbil octu :( , byl jsem ve městě a při jízdě z mírného kopce v koloně mi při asi 30-40km/h přestalo brzdit auto. Při brždění se ozvala ze zadu rána a pedál šel najednou až na podlahu, tak jsem za pomocí mírně brzdící ruční brzdy (pravé kolo bylo mokré od brzdové kapaliny) a za pomoci cca 15 cm vysokého obrubníku (který jsem přejel a zastavil na trávě) naštěstí zastavil. Musel jsem to strhnout na ten obrubník, protože do protisměru jely auta, předemnou auta a za tím obrubníkem bylo veřejné osvětlení, kterému jsem se naštěstí vyhnul, takže celkově štěstí jako blázen.

No abych to už nerozpitvával, závada byla taková, že mi sklouzla v zadním kole pakna z brzdového válečku, tím se váleček rozjel a všechna brzdová kapalina začala tudy unikat. Musel se dát nový brzdový váleček a pakny byly už taky KO, takže i pakny. Zapřísáhl jsem se, že do zadních brzd (do bubnů) už nebudu investovat a radši pořídím kotouče, jenže když potřebuju jezdit, tak jsem chtě nechtě musel opět do těch bubnů investovat, snad už bude klik... :wacko:

Odkaz ke komentáři

No jsem fakt rád, že se nic závažnějšího nestalo. Sice to byla malá rychlost, ale po zastavení jsem to chvilu rozdejchával, protože jinde než přes ten obrubník nešlo uhnout a stát se to o 1-2m dřív, tak jsem skončil buď v autě předemnou nebo v tom veřejném osvětlení :)

Odkaz ke komentáři

:o hezky ... jde vydět že mách chladnou hlavu a nezmatkoval si jinak by to mohlo dopadnout úplně jinak , na to že si znova kupoval ty brzdy na to se vyprdni hlavně že ti nic něni nebo někomu jinému , kotouče si tam můžeš dát vždicky ale zdraví máš jedno

Odkaz ke komentáři

Chlapci jsem rád že se nikomu a ničemu nic nestalo :rolleyes: . Ty brzdy už neřeším, sice jsem chtěl investovat do kotoučů, jenže když potřebuju jezdit, tak nemůžu čekat až se nějaký jetý kotouče namanou, vyměnit je můžu vždycky... ;)

Ale jedno pozitivum to má, tím myslím vzpěry kapoty. Kamarád ze servisu byl hodně překvapenej, když mu kapota vystřelila z ruky, ale jednoznačně tuto vychytávku u OI pochválil :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...