RichardD Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 Když jsem vystoupil z auta a šel otevřít garáž přítelkyně omylem místo odemčení dveří stiskla polovinu tlačítka která zamyká. Mám aktivní automatické zamykání nad 15km/h. Po zavření předních dveří s tím, že otevře zadní dveře zůstalo celé auto zamčené se zařazeným neutrálem a plnou nádrží nafty :( Naštěstí to bylo v místě bydliště a tak jsem doběhl domů pro druhé klíče. Otázkou ovšem je co dělat když se to stane třeba na dovolené? :) Jak se do auta dostat když je nastartované a zamčené? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 nejak mi to pripomina moji cestu domu z tour de Evropa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 proto to samozamykani nemam...jednak to nici zamky a navic nedojde k tomuhle problemu a kdyz chci zamknout, je tam to tlacitko ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 Taky se mi stalo nšco podobnýho. Myl jsem okna zevnitř a zamáčkl jsem si čudlík a v ten moment se zámky zamkli. Když jsem přecházel na další dvěře zabouchl jsem a byl problém. Auto zamčený a jediný klíče na podlaze v něm. Pakárna co. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 Sorry ale vôbec som nepochopil, o čom tu píšete. Viete to napísať nejak normálne t.j. aké tlačítko, ktorý čudlík a čo sa vlastne stalo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 taky to čtu odshora už potřetí, a pořád nechápu - podle nadpisu se zamklo nastartované auto? Čím, jak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 Ovladač na zamykání na středovém tunelu. Ani si nejsem vědom, že by k takové situaci mohlo dojít. Jsem v domnění, že pokud se zamkne a otevře, tak ty jedny dveře vždy zůstanou otevřeny. Takže teda nastala situace, kdy ty si vyšel z auta zavřel dvere - řidiče. Přítelkyně měla pootevřený dveře zmáčkla tlačítko na středovém tunelu - zamčení. Vystoupila a zavřela dveře? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 niektoré alarmy majú takú funkciu, že keď vytiahneš klúč zo skrinky, a zavrieš posledné dvere, auto sa zamkne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Září 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Takže teda nastala situace, kdy ty si vyšel z auta zavřel dvere - řidiče. Přítelkyně měla pootevřený dveře zmáčkla tlačítko na středovém tunelu - zamčení. Vystoupila a zavřela dveře? Přesně tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 a TO TAKHLE JDE??? To musim zkusit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Ja bych to radsi nezkousel :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 a neni nahodou funkce ze predni dvere kdyz jsou pootevrene tak nejdou zamknout? musim to vyzkouset, vim, ze predesle auto tuhle funkci melo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Taky to nějak nechápu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Září 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Postup je následující: (vemte si náhradní klíče sebou - Zavřete všechny dveře - Otevřete dveře spolujezdce - Zamkněte auto tlačítkem - Zavřete dveře spolujezdce Mě se zamčeli hned po zavření 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 jde to stal jsem v Nemecku na parkovisti u dalnice v 30 stupnovem vedru mobil a penize a aute a cekal na ADAC 4 hodiny, pritelkyni bylo spatne z vedra a ze nema co pit a nebylo za co koupit ze jo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Nechtěl bych, ale nic jiného krom cihly mě nenapadá ... pojištění skel proti vandalismu to spláchne, popř. v krajním případě připojištění čelního skla, ale toho bordelu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 mel jsem to udelat a vysrat se na cekani na ADAC prislo by to levneji, zadni trojuhelnikove okno a izolacka, zbyvalo jeste tak 500 km domu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Nj, ale jak by ses dostal pres to male okenko do auta...dost tezko by se dalo dostat na otevirani..je to docela daleko a to okenko je fakt male. A napada me, jestli to jde vubec zadnima dverma otevrit, jestli to neni jen na predni dvere a tlacitko?!? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 2x zatahnes a jses tam, muselo by to jit kdyztak nejakou vetvicku to zadni okno neni tak male 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 Nj, ale jak by ses dostal pres to male okenko do auta...dost tezko by se dalo dostat na otevirani..je to docela daleko a to okenko je fakt male.A napada me, jestli to jde vubec zadnima dverma otevrit, jestli to neni jen na predni dvere a tlacitko?!? musis pocitat, ze se nejedna o zamknute/zajistene,zaparkovane auto u baraku DO...takze jak pise olaf, melo by to jit, ze se 2x zatahne za klicku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 funguje to pri zaknutí tlačítkom vnútri sa otvoria aj zadné dvere keď 2x zatiahneš za klučku... ;) za jazdy ma o tom presvedčilo 5-ročné dieťa... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 lubinob: jj, to pak chce mít dětskou pojistku - děti sou nevyzpytatelný.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 tak neviezol som ho prvýkrát a našťastie to bolo v meste a bol v strede v detskej sedačke... dočahoval na klučku tak som zamkol... a nejako sa mu podarilo dvakrát za ňu potiahnuť a dvere sa poodchýlili... nemyslel som si že aj vzadu to tak bude fungovať ale funguje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 Trošku se tady v tom ztrácím, ale pokud to zavřeš zevnitř tlačítkem, tak jdou kterékoliv dveře otevřít zevnitř dvojtahem za kličku pokud to zamkneš zvenku, neotevřeš zevnitř dveře vůbec (tzv dvojité zamykání) zadní dveře mají dětskou pojistku a pojistku proti stahování oken - ale musíš to vědomě zapnout... pokud máš otevřený kufr, zamkneš DO a pak zabouchneš kufr, je zamčený pokud jsou dveře špatně zabouchnuté, nezamknou se DO kolovalo video kdysi jak zavřeli v autě psa.. a ten zadníma stál na sedáku a předníma se opřel o dveře a zamáčkl čudlik centrálu.... :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 (upraveno) presne to čo si napísal by tak malo byť.. a teda ešte jedna vec, kvôli ktorej toto téma vzniklo... ak máš otvorené niektoré predné dvere a zamkeš vnútri tlačítkom tak po zabuchnutí dverí sa zamkne centrál aj s kufrom... malo by to ísť otvoriť dvojťahom za kľučku ktorýchkoľvek dverí ak náhodou necháš kľúče vo vnútri... len keď nemáš otvorené ani jedno okno je to trochu problém... ;) Upraveno Září 13, 2010 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 Tak už mi je to jasné, o čo tu ide... Schválne to odskúšam, zdá sa mi ale, že u faceliftu tento problém už nastať nemôže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 Když už se to stane a zavolám ADAC či jinou pomoc na cestě, jak to oni otevřou? Doufám že přijede šikovnej zámečník a dveře otevře tak aby šli znova zamknout. tzn. bez poškození zámku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 ano prijede nekdo, nenazval bych ho zamecnikem, prijede po 4 hodinach, udela to tak ze dvere jdou znova zamcit ale za tolik penez ze bys mohl pomale vymlatit vsechny 4 okna v zadnich dverich, prej pro cleny klubu maji o dost lepsi ceny, no priste budu moudrejsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 Já si na tohle dávám radši bacha, protože člověk nikdy neví, takže když vystupuji z nastartovaného auta někde mimo civilizaci tak nechám dveře radši pootevřené. Taky si pamatuji, jak nás při předávání OII při koupi ten borec seznamoval s otvíráním kufru a že mám dávat bacha abych si nepoložil klíče do kufru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 To jsem věděl taky, ale už se mi podařilo hodit mikinu s klíčema, kterýma jsem předtím kufr odemkl, dovnitř a zabouchnout :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.