Přejít na obsah

trysky na 66

honzaa.16

Doporučené příspěvky

A co na to zvyšování výkonu a krouťáku bude říkat spojka? uvažuju o tryskách 502 mam 1.9 TDI 66 kw, ale bojím se abych neodrovnal spojku, protože nevím kolik má nalítané ale myslim, že vydrží ještě nějaký čas( někdy mě trápáí ten zasr. setrvacník )??

tak možna pozde odpovydam ale snad pomuže moje zkušenost, chip jsem delal na 203tkm koncem leta na uplne posrane spojce, prdlem setrvaku a ješte drži (ted cca 227tkm) takže pokud s tim zahaziš normalne tam žadny problem.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zdravím,zajímalo by mě,co přesně musím udělat abych zvýšil výkon na 66kw AGR tak na výkon min 85kw,tak aby to nehulilo,udělal bez problémů emise a nemusel odstraňovat EGR ventil,chci tam mít všechno tak nějak původní žádné zásahy stylem nějakých demontáží(výměnu trysek beru) a hlavně na kolik přesně by to přišlo.

Dále jak moc záleží u chipu na najetých km(mám už něco přes 200 000,motor v pohodě,pravidelně servisován,neodejde mi vzápětí něco?)

Na kolik kw max bych se dostal u AGR jenom čipem??Jsem z OV

Odkaz ke komentáři

Mno, co bys musel udelat. Nejlepsi mas trysky a doladit chipem. Co odejde. Neodejde nic, pokud to uz ted neni v nejakym dezolatnim stavu, coz nejspis neni. Jediny, co by mohlo odejit, je spojka. Zalezi, v jakym je stavu. Ja upravoval ve 300.000 km a pohoda, dokonce mam jeste porad origo spojku, i kdyz pred smrti uz. :palec: Neboj se toho. Kdyz ti to udela profik, nic se nestane.

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Hele za kolik se daji zehnat ty trysky a ktery jsou nejlepsi pro AHL motor? Mam chip a gdyz bych tam nasadil ty trysky musel bych zase delat chip? :huh:

Zdravím, já mám trysky BOSCH 2437010060 které jsou stejné s tryskou 746. Pořizovací cena je kolem 1 300,- Kč s DPH za jednu. Chip se dělat nemusí pokud to něják brutálně nekouří. Jestli jo, musí se ubrat na naftě a doladit.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o rok později...
  • o měsíc později...

Zdravim na mojej octe 1 1.9TDI 66kw ALH 2004 mi odchadzaju trysky a ked uz budem meniť dal by som niečo lepšie.

Podla toho co som cital tak by som tam dal trysky z 81 kw verzie. Nerád by som aby to velmi dymilo chcem sa len dostat na uroven 81KW bez toho aby som tam daval chip. Budem sa musiet nejak upravit soft alebo bude stačiť výmena trysiek?

dakujem

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak odpoviem si sám po výmene trysiek treba upravit volnobeznu dávku paliva keby niekto potreboval tu je návod:

Nastavenia volnobeznej davky paliva (po vymene trysiek)
motor zohriaty na min.85°C
Spustiť vag
---> Výber RJ
---> Vybrať 01 Motor
---> Login 12233
---> 10 Adaptácia
---> Blok 1 - spusti
---> Skontrolovať volnobeznu davku paliva ideálna hodnota je medzi 3-5mg
zakladna hodnota z vyroby je 32768 meniť max o 100. Pre zvysenie davky treba znizit hodnotu napr na 32700.Po zmene dať test ak je hodnoat správne nasatvaná ----> ulozit

týmto by sa mala obmedzit zvysena dymyvosť po vymene trysiek

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...