omicron Odesláno Říjen 2, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2018 Koukni do jejich porfolia, nejsem si jistý, zda-li nemají i provedení single... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Říjen 2, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2018 Nemaj,už sem hledal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Říjen 2, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2018 Do zánovní O3FL (MR2018) jsem nedávno instaloval 2-kamerovou dashcam sadu (přední a zadní kamera) pro pevnou montáž DOD RC500S (SONY STARVIS chip s nočním režimem, WDR, H2.64, G-senzor, parkovací režim, místo Lion použití kapacitoru atd.).... Tak jsem až nyní našel v balení kamerového setu i polarizační filtr pro přední kameru. Uvidíme, zda-li nějak obraz viditelně upgraduje, možná to zvedne trochu kontrast a odfiltruje odlesky předního skla. Nicméně u takovýchto malých kamer bez možnosti nastavení roviny CPL (mám s CPL nějaké zkušenosti z SLR a DSLR) si nedělám žádné velké iluze o funkčnosti polarizačního filtru. . Doplněno: tak jsem koukal, že by CPL měl být stavitelný, musím se na něj znovu podívat, ale když jsem ho dával na objektiv, nebylo možné s ním otáčet, byť je kroužek dvojitý - i tak bude obtížné ho nastavit správně jen podle obrazu na displeji smartphone, možná bude lepší použít nějaký větší tablet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Říjen 2, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2018 před 2 hodinami, Luks napsal: Nemaj,už sem hledal :) Tady mají popsanou 1-kanálovou variantu RC500S-1CH. Ale z nějakých důvodů je na trhu (možná zatím) jen v Asii a Austrálii... Například z eBay v HK by se dala objednat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
venca13 Odesláno Leden 1, 2019 Sdílet Odesláno Leden 1, 2019 Ahoj , měl bych dotaz zdali má někdo tuto kameru https://www.alza.cz/mio-mivue-792-d4949785.htm , zajímalo by mě jaká je spokojenost a kvalita záznamu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Leden 30, 2023 Sdílet Odesláno Leden 30, 2023 Někde už tu k tomu je celý téma Já mám teď tohle, I se záznamem dozadu. Max spokojenost https://a.aliexpress.com/_mPFTkiA Vidět to samozřejmě trochu je, pac je to nalepený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 31, 2023 Sdílet Odesláno Leden 31, 2023 nějaké video za tmy nebo za šera ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Leden 31, 2023 Sdílet Odesláno Leden 31, 2023 Vytahnu kartu a neco nahraju 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Leden 31, 2023 Sdílet Odesláno Leden 31, 2023 Taky me to zajima - vypada prijemne kompaktne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 24, 2023 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2023 má někdo delší dobu odzkoušenou nějakou kameru v podobném provedeni ? https://www.cel-tec.cz/cel-tec-red-cobra-wi-fi-magnetic-p2730 https://www.truecam.com/cz/autokamery/truecam-h7/ myšlenka je umístit ji na horní hranu zadní strany displeje infotaimentu co má OIV / Golf Mk8 atd, je tam krásné mrtvé místo úplně k ničemu, napájení se vyvede hned z USB portů pod infotaimentem a kamera nebude v zorném poli řidiče. Mi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Srpen 24, 2023 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2023 Ja mam v jednom aute leta letouci Prestigio Roadrunner 565GPS. Spokojenost, proto ji porad vozim. Obraz neni zazracny, ale solidni. Je to ten tvar, ale uz se neprodava. A ted koukam, ze jsem vys neco slibil a zazdil to 😞 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 24, 2023 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2023 koukám ten design už nedělají vůbec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Srpen 24, 2023 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2023 Koukam na to, to me docela prekvapuje, maji spis takovy ty visaci obludy, co zaberou pul okna a vidi to za oknem pul ulice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 20, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2023 V 31. 1. 2023 at 10:48, Mezonek napsal: Taky me to zajima - vypada prijemne kompaktne @Mezonek@Ol@f chlapi jeste chcete videt videa z te kamery? Sry, trvalo mi to 9 mesicu 🙈 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 21, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2023 Nenapínej nás 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 21, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2023 No zázraky nečekejte, ale za ty peníze dobrý 🙂 večer něco natahnu, myslím dnes večer 😁 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 21, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2023 Kluci nahraju to zitra, sry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Říjen 22, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2023 Zacina mi to pripominat pohadku o jitrnici co svet nevidel 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 22, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2023 Ale kuš 😎 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 22, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2023 Paní Colombová[emoji1787] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 22, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2023 Dete do haje volove, just vam nic nenahraju 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 22, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2023 Já to nechtěl [emoji2369][emoji1787] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 22, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2023 (upraveno) Ted koukam, ze v tom mam V10 kartu, coz na nahravani dvou videi zaroven, z toho jedno 1440p, asi neni uplne idealni. Mam nahodou objednany dve V30, tak to pak hned vyzkousim A taky na karte akorat neni zadny video pres den, jen pod mrakem nebo vecer Upraveno Říjen 22, 2023 uživatelem krysarr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 23, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2023 Zadní záznam není při jízdě vpřed, aktivní?Jinak je záznam pěkný čitelný ve dne.Chtělo by to porovnat se záznamem kamery DOD RC500S pro porovnání od. [mention=472]omicron[/mention] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Říjen 23, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2023 V 24. 8. 2023 at 11:07, Ol@f napsal: má někdo delší dobu odzkoušenou nějakou kameru v podobném provedeni ? https://www.cel-tec.cz/cel-tec-red-cobra-wi-fi-magnetic-p2730 https://www.truecam.com/cz/autokamery/truecam-h7/ myšlenka je umístit ji na horní hranu zadní strany displeje infotaimentu co má OIV / Golf Mk8 atd, je tam krásné mrtvé místo úplně k ničemu, napájení se vyvede hned z USB portů pod infotaimentem a kamera nebude v zorném poli řidiče. Mi Koupils něco, můžeš něco doporučit? Líbí se mi Navitel, má nějakej takovej model co má aspoň stavovej displej, je na magnet a má USB-C (i když teda ten nevede do držáku, ale přímo do kamery, takže když ji chceš sundat, tak pak trčí kabel). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 23, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2023 nekoupil jsem zatim nic, porád řešim tak nějak to napajeni a přijde mi to umistěni dole v kabině na horni hrane displeje jako ko*otina. Jaké je označení toho nového modelu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 23, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2023 před 2 hodinami, Radas napsal: Zadní záznam není při jízdě vpřed, aktivní? Kdepak, aktivní jsou oba po dobu zapnutyho zapalování. S lehkým zpožděním po vypnutí Jinak DOD bude jiný kafe, ale taky nestojí litr 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Říjen 23, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2023 před 2 hodinami, Ol@f napsal: nekoupil jsem zatim nic, porád řešim tak nějak to napajeni a přijde mi to umistěni dole v kabině na horni hrane displeje jako ko*otina. Jaké je označení toho nového modelu? https://navitel.cz/cz/devices/dvr/navitel-r67-2k vyhlédl jsem si tohle, ale mám to do dodávky, kde není vystrčenej displej, takže to bude normálně nahoře na skle a kabel pod stropnicí, A sloupek a někam pod palubku a tam to pak nějak vymyslet, aby to šlo na spínání klíčku. Na těch vystrčenejch tabletech mi to přijde jako blbost, dřív jsem používal telefon v držáku jako kameru, kterej byl normálně na palubce a nebylo to uplně ono. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 23, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2023 Btw ta ma stejnej cip jako ta Cina vyse. Jinak osobne bych od te doby, co mam tuhle, uz nic bez snimani i dozadu nekoupil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.